- Köszönetek: 0
Battlepass tokenekből rózsaszín felszerelést csak a BP szerzon végéig (november 30) lehetett. Ha erről lemaradtál, az sajnálatos. December 20-ig lehet még a maradék tokent elkölteni BP tankokra vagy kötvényre. Ha nem teszed meg addig, akkor a játék automatikusan kötvényre váltja a még meglévő tokenjeidet.Sziasztok!
Az lenen a kérdésem, hogy van még 14 db tokenem amin szeretnék elkölteni felszerelésre, viszont csak a járművek és egyéb rész elérhető. Valaki meg tudná mondani ,hogy miért nem vásárolhatok "lila" felszereléseket a tokenekből?
Csak a pontosítás kedvéért. Ezzel a valódi ru szerverre lehet regisztrálni és nem az EU 3-4-re ugye?
Sziasztok
Valaki tud segiteni?? akarok regisztrálni a orosz szerverre de nem megy.
lesta.ru/ru
Csak a pontosítás kedvéért. Ezzel a valódi ru szerverre lehet regisztrálni és nem az EU 3-4-re ugye?
Sziasztok
Valaki tud segiteni?? akarok regisztrálni a orosz szerverre de nem megy.
lesta.ru/ru
A Skodának sokkal jobb látótávja volt és nem volt szüksége a segítségedre, ő is felderítette volna azokat a tankokat, amiket sebzett. Egyedül akkor kaptál spotsebzést, amikor az egyik IV-es szintű csapattárs talált el valamit.Egy tapasztaltabb játékos leírná nekem,hogy ebben az esetben, miért nem én kaptam a spotsebzést?
Szerintem simán 10 átütő találat kell egy csatában, csak béna a fordítás. Ha mégsem, akkor ott a PZ 1c vagy Luchs.Karácsonyi küldetések. Ezt még is hogyan értelmezzem?
Ha egy ellenséges tankra rálövök sorozatban, 9x hogyan marad életben? Melyik az a tank amelyikbe 10x kell sebezni hogy megsemmisüljön?
Luchs lesz az, a Pz1C csak III-as szintű.
Figyelem: Spoiler!PZoli post=306725 userid=12034 Tankimádat post=306724 userid=33729 Karácsonyi küldetések. Ezt még is hogyan értelmezzem? Ha egy ellenséges tankra rálövök sorozatban, 9x hogyan marad életben? Melyik az a tank amelyikbe 10x kell sebezni hogy megsemmisüljön? Szerintem simán 10 átütő találat kell egy csatában, csak béna a fordítás. Ha mégsem, akkor ott a PZ 1c vagy Luchs. smiley
MrScheff egyik ...