- Köszönetek: 538
Itt valami keveredés van.Sziasztok,
Lehet, hogy velem van a baj de muszáj megkérdeznem:
Nem kaptam meg a barátomtól küldött ajándékot karácsonykor, amikor rá kattintottam az ajándékra azt irta ki hogy bocsi a csomag elveszett kapsz helyette valami sokkal jobbat, kaptam két kis dobozt,
az ajándék 3 mágikus doboz lett volna,
felhuztam magamat ezen a grincs akción töröltem a játékot nem foglalkoztam vele,
De tegnap már annyira fusztrált hogy gondoltam meg kell kérdeznem mi is történt valójában
Erre a vállasz az volt, hogy nincs semmi gond én nem kaptam csak kis dobozokat és azok meg is érkeztek úgy ahogy kellett.
Erre újra bemásoltam nekik a leveleket amiket ők küldtek nekem és annak akitől az ajándékot kaptam.
a válasz hogy lezárják a témát ha tovább spamelek és nincs itt semmi gond. De ott van az azonosító és minden akkor meg hogyan ????????
Most egy dolog lehetséges, hogy teljesen inkompetens emberek ülnek ott vagy hülyének néznek vagy rossz az angolom vagy az ő angoljuk, Ha ott van egy igazoló email azon mit kell még magyarázni? vagy a mágikus doboz megnevezése náluk a kis doboz??
Ha van valakinek bármi ötlete azt megköszönöm
Számomra is ellentmondásos a levelük a képernyőfelvétel mellett. Nem tudom, hogy lehetne-e bármit is csinálni. Elvileg, ha valaki nem vesz át ajándékot, akkor a küldő kapja meg annak értékét aranyban. Ezt azért megkérdezhetnéd a cimborádtól, hogy nem kapott-e valamennyit emiatt.nem tudom engem az zavar benne, hogy azt írják a fordító szerint hogy a fizetés nem ajándékként történt ezért nem is kaphattam meg
A tokenek még meg kell, hogy legyenek, jobb alsó sarokban, ahol a csata jelentések vannak, meg tudod még nézni, vagy a boltban is ott kell, hogy legyen.Szóval az a problémám 9 éve játszom már. Mindenki kapott az éveiért jutalmat. A játékban a Boltban Jól megérdemelt jutalom cím alatt. Itt adtak token kötvény jutalom nap stb. Ez nálam eltünt 1-2 dolgot felhasználtam de nem mindent. Az a kérdésem ez végleg eltünt vagy csak ideiglenesen előre is köszönöm a választ
Nem tudom, hogy mi lehet, egy tippem van csak, mégpedig az, hogy elhasználtad az összes tokent.Látod hiányzik a jutalom ikon
Csak addig, amíg tart a csata előtti visszaszámlálás és csak akkor, ha ki van fejlesztve a harctéri módosítás 3. szintje.Sziasztok!
Kérdezném, hogy tudok, ill. tudhatok-e egyáltalán egy harc közben felszerelést váltani? Ha lehet, kérném jelezzétek hogy lehet megtenni?
Köszönettel: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Valaki írt ide a repülős játékkal kapcsolatban is, hogy megszűnt a magyarítása. Lehet ennek is?Sziasztok én ugyan nem a tankal játszom hanem a hajósal.A gondom az hogy eltünt a magyar portál v csak én nem találom.Magyarositani szeretnék Esetleg van tippetek v tanácsotók. Előre is kösszi 1 kapitány.
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...