SEGÍTSÉG! [régi]

1 éve 2 hónapja #304730 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok,

Lehet, hogy velem van a baj de muszáj megkérdeznem:
Nem kaptam meg a barátomtól küldött ajándékot karácsonykor, amikor rá kattintottam az ajándékra azt irta ki hogy bocsi a csomag elveszett kapsz helyette valami sokkal jobbat, kaptam két kis dobozt,
az ajándék 3 mágikus doboz lett volna,
felhuztam magamat ezen a grincs akción töröltem a játékot nem foglalkoztam vele, 
De tegnap már annyira fusztrált hogy gondoltam meg kell kérdeznem mi is történt valójában
Erre a vállasz az volt, hogy nincs semmi gond én nem kaptam csak kis dobozokat és azok meg is érkeztek úgy ahogy kellett.
Erre újra bemásoltam nekik a leveleket amiket ők küldtek nekem és annak akitől az ajándékot kaptam.
a válasz hogy lezárják a témát ha tovább spamelek és nincs itt semmi gond. De ott van az azonosító és minden akkor meg hogyan ????????
Most egy dolog lehetséges, hogy teljesen inkompetens emberek ülnek ott vagy hülyének néznek vagy rossz az angolom vagy az ő angoljuk, Ha ott van egy igazoló email azon mit kell még magyarázni? vagy a mágikus doboz megnevezése náluk a kis doboz??
Ha van valakinek bármi ötlete azt megköszönöm

Itt valami keveredés van.

"Nem kaptam meg a barátomtól küldött ajándékot karácsonykor, amikor rá kattintottam az ajándékra azt irta ki hogy bocsi a csomag elveszett kapsz helyette valami sokkal jobbat, kaptam két kis dobozt"
Ez a szöveg a kis dobozok küldésekor volt a játékban, amikor a bélyegekkel küldözgettetek egymásnak csomagokat.

A "3 mágikus doboz"-ról pedig emailt kellett kapnod.
Tudsz erről az emailról képet küldeni?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ede
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304732 Írta: Ede
Megválaszolva: Ede
szia , igen persze mellékelem is
arról is van email. hogy nekem átküldték tehát hogy megvásárolták, mert elkértem a barátomtól.
és ezeket mind mind átküldtem nekik
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304733 Írta: Ede
most hogy elkértem tőlük a játék felügyelet címét, utána néztek , de nekem még zavarosabb lett az egész, lehet hogy a google fordító a hibás de sztem teljesen hülyeséget írnak nem tom milyen az angolod de megköszönöm ha tudsz segíteni
I would like to make the case clearer by mentioning that the payment you sent us is made for the account Jakasumi and is received on this account. The payment was not made as a gift and was not send to another account so if you wonder why you did not receive it on Teller_Ede - this is the reason.
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304734 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Szerintem az lehet az oka, hogy mivel az event lejártáig nem vetted át az ajándékot, (asszem 1 hét van rá v 2) azt visszaküldték annak aki küldte neked.
És azt mondják, hogy mivel nem vetted át ezért nem kaptad meg.
(De ezt csak gondolom)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ede
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304735 Írta: Ede
nem tudom engem az zavar benne, hogy azt írják a fordító szerint hogy a fizetés nem ajándékként történt ezért nem is kaphattam meg
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304741 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

nem tudom engem az zavar benne, hogy azt írják a fordító szerint hogy a fizetés nem ajándékként történt ezért nem is kaphattam meg

Számomra is ellentmondásos a levelük a képernyőfelvétel mellett. Nem tudom, hogy lehetne-e bármit is csinálni. Elvileg, ha valaki nem vesz át ajándékot, akkor a küldő kapja meg annak értékét aranyban. Ezt azért megkérdezhetnéd a cimborádtól, hogy nem kapott-e valamennyit emiatt.
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304811 Írta: sandor.kovacs1@hdsnet.hu
Megválaszolva: sandor.kovacs1@hdsnet.hu
Szóval az a problémám 9 éve játszom már. Mindenki kapott az éveiért jutalmat. A  játékban a Boltban Jól megérdemelt jutalom cím alatt. Itt adtak token kötvény jutalom nap stb. Ez nálam eltünt 1-2 dolgot felhasználtam de nem mindent. Az a kérdésem ez végleg eltünt vagy csak ideiglenesen előre is köszönöm a választ
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #304814 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Szóval az a problémám 9 éve játszom már. Mindenki kapott az éveiért jutalmat. A  játékban a Boltban Jól megérdemelt jutalom cím alatt. Itt adtak token kötvény jutalom nap stb. Ez nálam eltünt 1-2 dolgot felhasználtam de nem mindent. Az a kérdésem ez végleg eltünt vagy csak ideiglenesen előre is köszönöm a választ

A tokenek még meg kell, hogy legyenek, jobb alsó sarokban, ahol a csata jelentések vannak, meg tudod még nézni, vagy a boltban is ott kell, hogy legyen.
Nálam még megvannak a tokenek.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304824 Írta: sandor.kovacs1@hdsnet.hu

Köszönöm a választ.
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304825 Írta: sandor.kovacs1@hdsnet.hu
Látod hiányzik a jutalom ikon
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304826 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Látod hiányzik a jutalom ikon

Nem tudom, hogy mi lehet, egy tippem van csak, mégpedig az, hogy elhasználtad az összes tokent.
Az adott tárgyak nem egy-egy tokenbe, hanem többe (6, 3, 1) kerülnek, így lehetséges, hogy ez elkerülte a figyelmed, és lenullázódott a "számlád".
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
1 éve 1 hónapja #304886 Írta: makkos.sandor2@freemail.hu
Megválaszolva: makkos.sandor2@freemail.hu
Sziasztok!
Kérdezném, hogy tudok, ill. tudhatok-e egyáltalán egy harc közben felszerelést váltani? Ha lehet, kérném jelezzétek hogy lehet megtenni?
Köszönettel: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Téma zárolva.
1 éve 1 hónapja #304890 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Sziasztok!
Kérdezném, hogy tudok, ill. tudhatok-e egyáltalán egy harc közben felszerelést váltani? Ha lehet, kérném jelezzétek hogy lehet megtenni?
Köszönettel: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csak addig, amíg tart a csata előtti visszaszámlálás és csak akkor, ha ki van fejlesztve a harctéri módosítás 3. szintje.
Téma zárolva.
1 éve 1 hónapja #304990 Írta: lászló.sárosi
Megválaszolva: lászló.sárosi
Sziasztok én ugyan nem a tankal játszom hanem  a hajósal.A gondom az hogy eltünt a magyar portál v csak én nem találom.Magyarositani szeretnék Esetleg van tippetek v tanácsotók. Előre is kösszi 1 kapitány.
Téma zárolva.
1 éve 1 hónapja #304997 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Sziasztok én ugyan nem a tankal játszom hanem  a hajósal.A gondom az hogy eltünt a magyar portál v csak én nem találom.Magyarositani szeretnék Esetleg van tippetek v tanácsotók. Előre is kösszi 1 kapitány.

Valaki írt ide a repülős játékkal kapcsolatban is, hogy megszűnt a magyarítása. Lehet ennek is?
Téma zárolva.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.