SEGÍTSÉG! [régi]

1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #304398 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu
Én az 1000 töredékért véletlenszerű díszkészítést választottam, annyi, hogy arnoldos küldikhez mindig hagytam, ha gyorsítani kellene. (Pl 3000-es spotolásos küldi, mert napi pár csata lehetőségem van csak). Ugyan veszteségnek tűnik 1000-1500 töredékkel meggyorsítani , de mivel csak 1-2-szer éltem vele, azt bőven kompenzálta a bélyeg amit kaptam érte. Ugyanis nem tudom mennyire random, de nekem adott a barátküldős elveszett küldeményre és valami "barátságos szöveg" (hogy mennyire figyelek a barátaimra, vagy ilyesmi) címén többször is plusz kis ládákat. (Volt, hogy egy alkalommal 3-at is) Ezekkel és a haverok napi 5-6 kisládájával tegnapra meglett a 10es hangulat szint, és nem kellett  nagy láda hozzá, és csak napi kb átlag 10 csatát mentem hétköznapokon. (Igaz a napi adventi naptáros küldetések és arnoldos küldetések mindig meg voltak, és a napi küldetések is, ha nem a "nyerj meg egy csatát és legyél superunikum" kategóriába tartoztak)
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304410 Írta: Tankosfej27
Megválaszolva: Tankosfej27
Sziasztok!

Lehet ez a dolog elúszott, de hátha nem.
A battle pass és az emelt jutalmakat meddig lehet átvenni? Amikor baromi sok felszerelés nemzeti tervrajzról van szó?
Mert én sehol se találom. Pedig korábbi szezonból úgy rémlik később is átlehetett venni.

Jobb oldalt annyi van, hogy rendelkezésre álló felszerelés 2. De nyilván több van és ha rákattintok semmi sem történik. :/
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304422 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Sziasztok!
Kb 4 hónap játék kimaradt,ma vagyok újra játékban.A ládaküldés kicsit fura,hogy én elküldöm az okés,de amit kapok az hol jelenik meg?Elvileg ma kaptam,de semmi nyoma.

Betanított magfizikus
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #304423 Írta: zzoltan
Megválaszolva: zzoltan
Valószinű kapsz egy ELVESZETT a CSOMAGJA üzit, de kárpótlásul több dobozt is fogsz érte kapni.
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304424 Írta: I_W_Y_Tanks
Megválaszolva: I_W_Y_Tanks
Sziasztok!
Hetek óta azzal küzdök hogy játék közben egyik csatáról a másikra nem tudom az 1-6 gombokra kiosztott parancsokat (lőszerváltás, javítás stb) használni. Van hogy segít a ki és belépés vagy a szerverváltás de ma már az sem. Hiába tettem át az egér egyes gombjaira ezt a funkciót vagy a billentyűzet más részére, akkor sem működik. Valakinek volt már ilyen? Van erre megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304427 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sziasztok!
Hetek óta azzal küzdök hogy játék közben egyik csatáról a másikra nem tudom az 1-6 gombokra kiosztott parancsokat (lőszerváltás, javítás stb) használni. Van hogy segít a ki és belépés vagy a szerverváltás de ma már az sem. Hiába tettem át az egér egyes gombjaira ezt a funkciót vagy a billentyűzet más részére, akkor sem működik. Valakinek volt már ilyen? Van erre megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.

Az összes tankodnál ez van, vagy csak néhánynál? Esetleg a Field mod nincs kifejlesztve az adott tankokon?
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304435 Írta: I_W_Y_Tanks

Sziasztok!

Az összes tankodnál ez van, vagy csak néhánynál? Esetleg a Field mod nincs kifejlesztve az adott tankokon?
Tanktól függetlenül, 800 csatás prémtanknák is előfordul. Tegnap is csak Scorpioval nyomtam, mert ott nincs jelentősége, ha láncolnak úgyis meghalok, nem kell vesződni a javítással. De van hogy csak pár csatáig nem érzékeli a lőszer váltásra, javításra beállított 1-6 gombokat s pl a 7. csatában megint minden jó. Csak azt nem tudom mi drive-olja ezt.

Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304442 Írta: I_W_Y_Tanks
4-500 csatás prémium tankoknál is előfordul ez a probléma. Van hogy napokig nem jön elő majd bármely tanknál egyszer csak előjön.
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304445 Írta: Usul
Megválaszolva: Usul
Szia nem tudom hasonlít-e de:
Tegnap ott maradt a gépen megnyitva a játék és egy pár óra múlva indítottam egy csatát ekkor a legelső lövést nem engedte ellőni a program. Ez volt az első ilyen eset pedig játszom már egy ideje... Egy másik lőszer típus betöltés működött és innentől minden ment a maga útján (miss, miss, halál :).
Nem lehet, hogy sokáig áll a program?

Üdv
U.
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304446 Írta: I_W_Y_Tanks
Nem sajnos épp most is előfordult, hogy játszom T49-el minden ok. Vége a csatának kezdek egy újat, ahol lelövik a láncom és nem tudom felrakni csak ctrl+egérrel, ami persze csomó idő így meg is halok.

Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #304456 Írta: VaFec

Nem sajnos épp most is előfordult, hogy játszom T49-el minden ok. Vége a csatának kezdek egy újat, ahol lelövik a láncom és nem tudom felrakni csak ctrl+egérrel, ami persze csomó idő így meg is halok.

A nagy játék közben nem kapcsolod be véletlenül a CAPS Lock-ot, Scroll Lock-ot, Num Lock-ot?
Milyen billentyűzeted van? Rádiós (bluetooth), USB-s?
Ha rádiós, nem zavarhatja valami a jelet, pl. egy hangfal, mobiltelefon, stb.? Esetleg a vevőegység nincs közel a hangfalhoz, vagy valami máshoz, ami leárnyékolhatja? Ha USB-s, próbáld meg átdugni másik usb portba, hagyd, hogy feltelepítse magát, és így próbáld.
Esetleg nem fut a háttérben valamilyen program, ami használ gyorsbillentyűket, pl. videószerkesztő, zeneszerkesztő, autocad, stb.? Esetleg a videókártya driverben nézd meg a gyorsbillentyűk beállításait.
Amióta ezt a hibát tapasztalod, történt valamilyen változás a gépeden? Gondolok itt hardver cserére, új hardver csatlakoztatására, valamilyen szoftver telepítésére, frissítésére, ez lehet akár driver frissítés is.
Próbáltad újra telepíteni a windows-t?
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304462 Írta: I_W_Y_Tanks
Köszönöm a sok ötletet, de ritka faék egyszerűségű játékos vagyok. 4 éve ugyanaz a config fut, egy usb-s billentyűzettel. Ami fura, hogy tegnap is csak 1 csatában jött elő a probléma, a következőben már minden ment rendesen. Általában akkor jön elő a hiba mikor a lánc lelövése után nagyon gyorsan nyomom az 5-öst, a lánc visszatételére. Ilyenkor beakad valami és onnantól  pár meccsig nem jön vissza. Béha csak 1 meccs de van hogy a kilépés sem segít, s csak 5-10 csata után áll helyre gyakorlatilag magától. 
Zenét vagy egyéb programot nem szoktam futtatni a játék alatt.

Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja - 1 éve 2 hónapja #304466 Írta: VaFec

Köszönöm a sok ötletet, de ritka faék egyszerűségű játékos vagyok. 4 éve ugyanaz a config fut, egy usb-s billentyűzettel. Ami fura, hogy tegnap is csak 1 csatában jött elő a probléma, a következőben már minden ment rendesen. Általában akkor jön elő a hiba mikor a lánc lelövése után nagyon gyorsan nyomom az 5-öst, a lánc visszatételére. Ilyenkor beakad valami és onnantól  pár meccsig nem jön vissza. Béha csak 1 meccs de van hogy a kilépés sem segít, s csak 5-10 csata után áll helyre gyakorlatilag magától. 
Zenét vagy egyéb programot nem szoktam futtatni a játék alatt.

4 éve? Az én konfigom már lassan 12 éves. Viccet félretéve, próbáld meg másik usb-be dugni a billentyűzetet.
Gyorsan nyomod, vagy gyorsan nyomogatod, nem mind1.
Ez utóbbi esetben Windows alatt a billenytűzet beállításainál kell kikapcsolni a beragadó billentyűzet opciót.
Talán valaki leírja pontosan, hogy hol van ez. Emlékeim szerint a vezérlőpultban találod valahol.
Volt egy másik előcsalogatása is a dolognak, ha még működik egyáltalán, ez pedig az, hogy Windows asztalon kezdj el gyorsan nyomogatni egy gombot a billentyűzeten (pl. az 5-ös gombot), vagy csak tartsd folyamatosan lenyomva(nem emlékszem rá, hogy melyik hatásos), ekkor meg kell jelennie egy ablaknak a fent említett opció kikapcsolási lehetőségével.
Hátha.....
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304471 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun
5x SHIFT
Téma zárolva.
1 éve 2 hónapja #304729 Írta: Ede
Megválaszolva: Ede
Sziasztok,

Lehet, hogy velem van a baj de muszáj megkérdeznem:
Nem kaptam meg a barátomtól küldött ajándékot karácsonykor, amikor rá kattintottam az ajándékra azt irta ki hogy bocsi a csomag elveszett kapsz helyette valami sokkal jobbat, kaptam két kis dobozt,
az ajándék 3 mágikus doboz lett volna,
felhuztam magamat ezen a grincs akción töröltem a játékot nem foglalkoztam vele, 
De tegnap már annyira fusztrált hogy gondoltam meg kell kérdeznem mi is történt valójában
Erre a vállasz az volt, hogy nincs semmi gond én nem kaptam csak kis dobozokat és azok meg is érkeztek úgy ahogy kellett.
Erre újra bemásoltam nekik a leveleket amiket ők küldtek nekem és annak akitől az ajándékot kaptam.
a válasz hogy lezárják a témát ha tovább spamelek és nincs itt semmi gond. De ott van az azonosító és minden akkor meg hogyan ????????
Most egy dolog lehetséges, hogy teljesen inkompetens emberek ülnek ott vagy hülyének néznek vagy rossz az angolom vagy az ő angoljuk, Ha ott van egy igazoló email azon mit kell még magyarázni? vagy a mágikus doboz megnevezése náluk a kis doboz??
Ha van valakinek bármi ötlete azt megköszönöm
Téma zárolva.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.