- Köszönetek: 157
Az összes tankodnál ez van, vagy csak néhánynál? Esetleg a Field mod nincs kifejlesztve az adott tankokon?Sziasztok!
Hetek óta azzal küzdök hogy játék közben egyik csatáról a másikra nem tudom az 1-6 gombokra kiosztott parancsokat (lőszerváltás, javítás stb) használni. Van hogy segít a ki és belépés vagy a szerverváltás de ma már az sem. Hiába tettem át az egér egyes gombjaira ezt a funkciót vagy a billentyűzet más részére, akkor sem működik. Valakinek volt már ilyen? Van erre megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
Az összes tankodnál ez van, vagy csak néhánynál? Esetleg a Field mod nincs kifejlesztve az adott tankokon?Sziasztok!
Hetek óta azzal küzdök hogy játék közben egyik csatáról a másikra nem tudom az 1-6 gombokra kiosztott parancsokat (lőszerváltás, javítás stb) használni. Van hogy segít a ki és belépés vagy a szerverváltás de ma már az sem. Hiába tettem át az egér egyes gombjaira ezt a funkciót vagy a billentyűzet más részére, akkor sem működik. Valakinek volt már ilyen? Van erre megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
Tanktól függetlenül, 800 csatás prémtanknák is előfordul. Tegnap is csak Scorpioval nyomtam, mert ott nincs jelentősége, ha láncolnak úgyis meghalok, nem kell vesződni a javítással. De van hogy csak pár csatáig nem érzékeli a lőszer váltásra, javításra beállított 1-6 gombokat s pl a 7. csatában megint minden jó. Csak azt nem tudom mi drive-olja ezt.
A nagy játék közben nem kapcsolod be véletlenül a CAPS Lock-ot, Scroll Lock-ot, Num Lock-ot?Nem sajnos épp most is előfordult, hogy játszom T49-el minden ok. Vége a csatának kezdek egy újat, ahol lelövik a láncom és nem tudom felrakni csak ctrl+egérrel, ami persze csomó idő így meg is halok.
4 éve? Az én konfigom már lassan 12 éves. Viccet félretéve, próbáld meg másik usb-be dugni a billentyűzetet.Köszönöm a sok ötletet, de ritka faék egyszerűségű játékos vagyok. 4 éve ugyanaz a config fut, egy usb-s billentyűzettel. Ami fura, hogy tegnap is csak 1 csatában jött elő a probléma, a következőben már minden ment rendesen. Általában akkor jön elő a hiba mikor a lánc lelövése után nagyon gyorsan nyomom az 5-öst, a lánc visszatételére. Ilyenkor beakad valami és onnantól pár meccsig nem jön vissza. Béha csak 1 meccs de van hogy a kilépés sem segít, s csak 5-10 csata után áll helyre gyakorlatilag magától.
Zenét vagy egyéb programot nem szoktam futtatni a játék alatt.
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...