SEGÍTSÉG! [régi]

1 éve 9 hónapja - 1 éve 9 hónapja #302555 Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
rosscode84 , Tank_szemelyzete és RockyRuciano ! Köszönom a segítséget ! Furának találom, hogy nagyon kevés van belölük alig találkoztam egy-egy "példánnyal" harc közben.Gondolom ezek  a koppintott kínai tankok nem vonzzák a játékosokat, mivel  az eredeti (nagyrészt) szovjet alapjárművei jobbak mint a "csingcsung" változatok.Felszerlés az lesz rajta .amit a WZ.114-1-4 ről gyorsan le tudok szedni  ,azaz  egy-egy 1.szintü  töltésgyorsító,  1. szintü távcső  meg egy  álcaháló.Sajnos nincs más a garázsban és így is kell még  3M kredit a vásárláshoz! Köszi még egyszer ! Üdv ! T.
Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja - 1 éve 9 hónapja #302556 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
Én eredetiben venti+töltésgyorsító+stabilizátor kombinációt használtam, majd ventit lecseréltem távcsőre végül a Felszerelések 2.0 után pár hónappal áttértem a fejlesztett edzés+töltésgyorsító+stabilizátor kombóra.

Az 1. helyre venti v. fejlesztett edzés, 2-3. helyre töltésgyorsító, stabilizátor, fejlesztett forgási mechanizmus, távcső kombinációk bármelyikét legitim, korrekt felszerelésnek gondolom, sőt ha nagyon tartasz a modulérzékenységtől, akkor a módosított konfiguráció is jöhet.
De az álcahálót borzalmas felszerelési elképzelésnek tartom --- akkor is, ha jelenleg nincs más raktáron. Ha köszönetet kívánsz mondani, kérlek, várj addig, amíg normális felszerelést tudsz tenni a tankodra.
Álcahálót TierVI felett én egyedül a Grille-ág Td-in tartom értelmesnek/elképzelhetőnek (de ott is egy távcső v periszkóp hasznosabb szerintem). Álcahálót nehéztankra meg semmikor nem éri meg, már TierIV-ben sem. Úgyhogy légyszi gondold át (és lehetőleg fogadd meg a tanácsot).

Kínai nehéztankok 2 okból nem népszerűek:
egyrészt a játékosok jelentős része érzelmileg is kötődik azért az egyes tanknemzetekhez/ágakhoz – és Kína távoli ország nekünk, így a kötődés is távoli.

másrészt a WoT-ban a kínai nehéztankok előnyös jellemzője a mozgékonyságuk --- ezt pedig  a játékosok kisebbsége tudja használni/kihasználni. Aki pedig a kínai heavykhez hasonló képességű tankra vágyik, azoknak ott a 430U vagy a Obj277, amelyek úgymond mellékágakként sokkal könnyebben kifejleszthetőek, mint végigmenni az önálló kínai heavy-ágon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tommybear
Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja #302590 Írta: d7b622d77eb8a1b5d27bf6ae558470e7
Megválaszolva: d7b622d77eb8a1b5d27bf6ae558470e7
Sziasztok!

Volt most egy csatám amiben egy mause és kettő löwe szakaszban szétkapta ugy a csapatomat hogy nem lettek felderítve! 
Ez hogyan lehtséges,ennyire tudnak jó játékosok vagy van csaló mod?
Végén sokan csalást emlegettek a chat-en!

Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja #302592 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Sziasztok!

Volt most egy csatám amiben egy mause és kettő löwe szakaszban szétkapta ugy a csapatomat hogy nem lettek felderítve! 

Visszajátszás vagy más konkrétumok nélkül nehéz megmondani. A legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy volt ott egy negyedik is, aki segített nekik felderíteni, de cserébe nem lőtt semmit. Az esetek többségében nincs semmilyen csalás, csak hiányos ismeretek a játékról.
Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja #302596 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Sziasztok!

wilmots bevallom imádok light tankokkal játszani. Én nem az a játékos vagyok aki előrerohan és meghal az első percben. Én szépen kispottolom az ellenséget a csapatom meg elvégzi a munkát és a végén szétkapom aki bent marad mert az a sebzés is elég lesz a lila stathoz... Semmi csalás nincs abban ha valaki a max spot távolságon kívüli felspottolt tankokat lövöldöz ki. 445 m amit max láthatsz, ha a spotter ezen belül csücsült egy bokorban a löwe meg a maus ezen kívül volt akkor ha a fejed tetejére állsz se vetted volna őket észre. Azért meg kell vallani, hogy nem sok játékosban van meg a türelem és az ész a helyes pozícionáláshoz szóval biztos nem kretének voltak.
De amit matyi írt az teljesen korrekt.

Nem hiszek a tér létezésében...

Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja #302607 Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Sikerült megvenni !

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #302864 Írta: f538b6a296c70ec7eee243a4bd3f68e4
Megválaszolva: f538b6a296c70ec7eee243a4bd3f68e4
Sziasztok!

Minden csata után jön egy üzenet "Nincs elég memória,indítsd újra a játékot"!!!

ez mi? 
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #303929 Írta: pi_pi
Megválaszolva: pi_pi
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, kinek és hova tudok írni az alábbi problémával:

Nem jutott eszembe a belépéshez szükséges név és  jelszó, ezért elkezdtem szép sorban egymás után próbálgatni. Egyszer csak teljesen kitiltott az oldal IP cím alapján. Meg sem tudom nyitni. 
Most mobilról léptem be.
Előre is köszönöm a segítséget!

Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #303930 Írta: Shunz
Megválaszolva: Shunz

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, kinek és hova tudok írni az alábbi problémával:

Nem jutott eszembe a belépéshez szükséges név és  jelszó, ezért elkezdtem szép sorban egymás után próbálgatni. Egyszer csak teljesen kitiltott az oldal IP cím alapján. Meg sem tudom nyitni. 
Most mobilról léptem be.
Előre is köszönöm a segítséget!

Ha csak az IP-t bannolta és nem fix IP-d van akkor húzd ki a modemet és várj 10-15 percet talán ad egy újat. Vagy próbáld meg VPN-el a belépést.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pi_pi
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #303931 Írta: pi_pi
Megválaszolva: pi_pi
Köszönöm!
A modem ki/be megoldotta!
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #303935 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Köszönöm!
A modem ki/be megoldotta!

Lehet egyszerűbb új jelszót csinálni, mint kitiltásig próbálkozni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #303937 Írta: pasztorattila54
Megválaszolva: pasztorattila54
Sziasztok!
Pár hete olyan problémám van, hogy a kistérképen azok az ellenséges felspotolt tankok amelyekről leesik a spot, eltünnek a térképől. Nem látszik az a kis pötty ami mutatja, hogy hol voltak. Nincs semmi mod felrakva. A játékot újra telepítettem. Nem tudom, hogy ez csak nálam van, vagy valami változtatás elkerülte a figyelmem.
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #303938 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sziasztok!
Pár hete olyan problémám van, hogy a kistérképen azok az ellenséges felspotolt tankok amelyekről leesik a spot, eltünnek a térképől. Nem látszik az a kis pötty ami mutatja, hogy hol voltak. Nincs semmi mod felrakva. A játékot újra telepítettem. Nem tudom, hogy ez csak nálam van, vagy valami változtatás elkerülte a figyelmem.

Egy kis olvasgatás a fórumon, nem ártana, mielőtt kérdéseket rakunk fel.
Csak egy kérdés - Fórum - oldal: 150 - World of Tanks Fórum (wotinfo.hu)

Bal felső sarokban, a neved mellett kattints a fogaskerék ikonra -> Beállítások -> Általános fülön kicsit görgess lejjebb -> Bővített kistérkép funkciók engedélyezése -> ezt állítsd mindigre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pasztorattila54
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #303940 Írta: pasztorattila54
Megválaszolva: pasztorattila54
Köszi a segítséget!!
Téma zárolva.
1 éve 4 hónapja #304002 Írta: Tankosfej27
Megválaszolva: Tankosfej27
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni twich ügyben? Sose értettem hozzá pedig ezek a havi bónuszok is tök jók lennének. Valamint sok kulcsot fog majd adni elvileg a játék, de nem tiszta hogyan.

Aki leírná nekem mit tegyek, hogy a twich dolgokat megkapjam annak hálás lennék.  Köszönöm.
Téma zárolva.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.