- Köszönetek: 123
Visszajátszás vagy más konkrétumok nélkül nehéz megmondani. A legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy volt ott egy negyedik is, aki segített nekik felderíteni, de cserébe nem lőtt semmit. Az esetek többségében nincs semmilyen csalás, csak hiányos ismeretek a játékról.Sziasztok!
Volt most egy csatám amiben egy mause és kettő löwe szakaszban szétkapta ugy a csapatomat hogy nem lettek felderítve!
Ez hogyan lehtséges,ennyire tudnak jó játékosok vagy van csaló mod?
Végén sokan csalást emlegettek a chat-en!
wilmots bevallom imádok light tankokkal játszani. Én nem az a játékos vagyok aki előrerohan és meghal az első percben. Én szépen kispottolom az ellenséget a csapatom meg elvégzi a munkát és a végén szétkapom aki bent marad mert az a sebzés is elég lesz a lila stathoz... Semmi csalás nincs abban ha valaki a max spot távolságon kívüli felspottolt tankokat lövöldöz ki. 445 m amit max láthatsz, ha a spotter ezen belül csücsült egy bokorban a löwe meg a maus ezen kívül volt akkor ha a fejed tetejére állsz se vetted volna őket észre. Azért meg kell vallani, hogy nem sok játékosban van meg a türelem és az ész a helyes pozícionáláshoz szóval biztos nem kretének voltak.Sziasztok!
Volt most egy csatám amiben egy mause és kettő löwe szakaszban szétkapta ugy a csapatomat hogy nem lettek felderítve!
Ez hogyan lehtséges,ennyire tudnak jó játékosok vagy van csaló mod?
Végén sokan csalást emlegettek a chat-en!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, kinek és hova tudok írni az alábbi problémával:
Nem jutott eszembe a belépéshez szükséges név és jelszó, ezért elkezdtem szép sorban egymás után próbálgatni. Egyszer csak teljesen kitiltott az oldal IP cím alapján. Meg sem tudom nyitni.
Most mobilról léptem be.
Előre is köszönöm a segítséget!
Lehet egyszerűbb új jelszót csinálni, mint kitiltásig próbálkozni.Köszönöm!
A modem ki/be megoldotta!
Egy kis olvasgatás a fórumon, nem ártana, mielőtt kérdéseket rakunk fel.Sziasztok!
Pár hete olyan problémám van, hogy a kistérképen azok az ellenséges felspotolt tankok amelyekről leesik a spot, eltünnek a térképől. Nem látszik az a kis pötty ami mutatja, hogy hol voltak. Nincs semmi mod felrakva. A játékot újra telepítettem. Nem tudom, hogy ez csak nálam van, vagy valami változtatás elkerülte a figyelmem.
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...