- Köszönetek: 0
Össze kell kötni a twitch és WoT felhasználót.Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni twich ügyben? Sose értettem hozzá pedig ezek a havi bónuszok is tök jók lennének. Valamint sok kulcsot fog majd adni elvileg a játék, de nem tiszta hogyan.
Aki leírná nekem mit tegyek, hogy a twich dolgokat megkapjam annak hálás lennék. Köszönöm.
Vertikális szinkronizáció és tripla pufferelés állítgatásával próbálkoztál? Videókártya driver frissítése? Milyen videókártya van a gépben, és mikori driver van fenn?Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni,
Édesapám is tolja a WOT-ot, de neki a Mirny-s csaták során a képernyő tök homályos lesz.A térkép és a kis ikonok tiszták, csak épp a csatafelület tök homály, semmit sem látni a játékból.
Normál és egyéb csatáknál nincs ez a jelenség.Találkozott már valaki ezzel a problémával? Esetleg ötletek?Grafikai beállításokkal próbálkoztam már, de semmi változást nem hozott, na meg ahogy említettem, a térkép és egyéb ikonok tisztán látszanak, nem hiszem, hogy grafikai beállítás gond lenne.Előre is köszönöm
Bármikor megveheted, amíg megy az aktuális Battle Pass.Sziasztok!
Lehet amatőr kérdés, de improved passt elég ha decemberben veszek? Vagyis a második szakaszra megvehetem azután is, hogy már teljesítettem? Vagy muszáj a harmadik szakasz megkezdése előtt megvenni?
Köszönöm a segítséget!
A szabályzat tiltja az accountok eladását és vételét!...
Wotinfo Általános Szolgáltatási Feltételek:VaFec Bocsi te valamilyen hivatalos szerv vagy? Igen az ÁSZF mentén haladva igaz, amúgy meg ki nem sz.... az ászf-et, itt mi felhasználói közösség vagyunk egymás segítésére vagy nem? Az Ebayen és egy csomó helyen is el lehet adni az accocat bár persze 50% valódi érték vesztés arányban általában. Én is eladtam az EU accomat két éve bizony a játék tiltja azóta is "furdal a lelkiismeret"...))
Nekem tegnap lett meg a 10-es szint úgy, hogy kezdésnek vettem 11 nagy ládát, és nem játszottam minden nap, amikor meg igen, akkor sem csináltam meg mindig az összes napi küldetéseket. Természetesen kaptam a "postán" keresztül is csomagokat, de még így is viszonylag hamar sikerült kimaxolni a hangulatot. Ja, és én nem a véletlen díszeket készítettem, hanem konkrét típusokat (1250 töredék).Egy újabb Holiday Ops-os hozzászólás...
A korábbi eseményeken (aholjöttek a ládákból a díszek rendesen) a leggazdaságosabb stratégia az volt, hogy szó szerint az utolsó napokban kezdtél csak el díszeket készíteni. Idén teljesen más a helyzet! Egy átlag játékos megbízható haverokkal kb. napi 10-25 kis dobozból gazdálkodhat (kb. 14 db elérhető napi küldikből + ajándékcsomagok; néha jön plusz WG kóddal vagy random csomagszaporodási ajándékkal) , amiből talán napi átlag egy(!) dísz esik ki. Szóval nem érdemes tartogatni a töredékeket, barkácsolni kell! Kezdetben főleg 6 hangulatpontot fogsz kapni (új dísz + helykiolvasztás), később a kiolvasztható helyek fogytával egy egyre inkább 4 pontra esik (új dísz + aktív hely), végül a díszgyűjtemény bővülése miatt megnő az 1 pontos esetek (meglevő dísz + aktív hely) száma. Emiatt nehéz jól megtippelni, meddig fogsz jutni. Tapasztalataim full random barkácsolással (1000 töredék/dísz):
Kisacc 1: 55 ezer töredék felhasználásával kezdő 6-os hangulatról kezdő 9-es hangulatra jutott.
Kisacc 2: 43 ezer töredék felhasználásával kezdő 5-ös hangulatról kezdő 8-as hangulatra jutott.
Fő acc: 77 ezer töredék felhasználásával 6-os hangulat 25 pontról 10-es hangulatra jutott.
Fun fact: a WG honlapján levő pontszámok az egyes ünnepi hangulatokhoz az 1-es(!!!) szintről addig jutáshoz szükséges pontok. Szóval 9-es szintről 10-es szintre jutni nem 450 pont kell, hanem csak 450 - 350 = 100 pont.
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...