- Köszönetek: 66
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
@Latzcko
Szia!
Nem akarok ünneprontó lenni, de az a i3-2100 is elég gyengus manapság.
Ha mód és lehetőség van rá akkor 18-22K között lehet kapni kéz alól i7-2600/2600k-t ami még most is "játékban van".
+ A HD7850 vagy GTX660 - ban egyáltalán nem gondolkodnék ha AMD-s karit akarsz olcsón és persze fusson rendesen a WOT akkor minimum R9/200 - as sorozatból válogatnék valamit pld.: R9 270/280 amin még most is szépen megy a Wot vagy NVIDIA ebből a 900-as sorozat egyikét pld.:GTX960 de ami még jobb lenne az a 970 csak az még mindig drágácska használtan is.
U.I: Nálam símán megeszi a 2GB-t vga memóriát a játék + ram ból meg változó de ott is símán kacsingat az 5 GB-t felé.
A +8 GB Ram nem sokat segít de szerintem azért jobban stabilizálja az fps-edet. (Viszont a videókártya kicserélésével sokat dob)Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Nem szoktam játszani mással, de egy ideje rákattantam a WOT-ra HD-ban 24"-on.
Ilyen hardverem van:
i5-4590 - 3,3GHZ 6M
Sapphire HD 7770 - 1GB - 128 bit (Adrenalin 27.20.1034.6)
8 GB RAM (ez mindjárt 16 GB lesz)
SSD
Jól fut jelenleg Maximumon, de Ultran-n szaggat.
Próbáltam felvenni a játékemenetet XBOX progival (Ctrl+Alt+R), de Max-on szaggat, homályos, Magas beállításoknál jó felvétel közben is.
Valószínűleg a videokarit kellene cserélnem, ha mást nem szeretnék, akkor milyet ajánlanátok ehhez a procihoz? Néztem a 7870-et - 2 GB - 256 bit, de nem tudom hogy az jelentős változás lenne a mostanihoz képest? Lehet nvidia is, nem vagyok márkafüggő, talán Club 3D-t nem szeretnék.
Előre is köszi!
Szia Nvidia gtx 1050 TI (sima 1050-t ne vegyél)Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Nem szoktam játszani mással, de egy ideje rákattantam a WOT-ra HD-ban 24"-on.
Ilyen hardverem van:
i5-4590 - 3,3GHZ 6M
Sapphire HD 7770 - 1GB - 128 bit (Adrenalin 27.20.1034.6)
8 GB RAM (ez mindjárt 16 GB lesz)
SSD
Jól fut jelenleg Maximumon, de Ultran-n szaggat.
Próbáltam felvenni a játékemenetet XBOX progival (Ctrl+Alt+R), de Max-on szaggat, homályos, Magas beállításoknál jó felvétel közben is.
Valószínűleg a videokarit kellene cserélnem, ha mást nem szeretnék, akkor milyet ajánlanátok ehhez a procihoz? Néztem a 7870-et - 2 GB - 256 bit, de nem tudom hogy az jelentős változás lenne a mostanihoz képest? Lehet nvidia is, nem vagyok márkafüggő, talán Club 3D-t nem szeretnék.
Előre is köszi!
Sziasztok,van egy Fujitsu gépem, I5 7edik generációs proci, asus roq strix 570 vidikari, 1 TB ssd, valamint 16 gb hyperix memória.Namármost néha játék közben furcsán berecseg a kép, pillanatnyi fagyás áll elő, valamint a fülesben egy erőteljes recsegő hangot hallok. Előfórdult már hogy az egész gépről elment a kép, lefagyott minden,de az újrainditásnál minden okés lett egy darabig. Fogalmam sincs mi lehet de kezd idegesiteni, valami tipp esstleg?
Vagy csak portalanítani kellene a hűtőbordákat.
Sziasztok,van egy Fujitsu gépem, I5 7edik generációs proci, asus roq strix 570 vidikari, 1 TB ssd, valamint 16 gb hyperix memória.Namármost néha játék közben furcsán berecseg a kép, pillanatnyi fagyás áll elő, valamint a fülesben egy erőteljes recsegő hangot hallok. Előfórdult már hogy az egész gépről elment a kép, lefagyott minden,de az újrainditásnál minden okés lett egy darabig. Fogalmam sincs mi lehet de kezd idegesiteni, valami tipp esstleg?
Lehetséges, hogy túlmelegszik a gép és bekapcsol a védelem. Ilyenkor vagy megfagy az egész vagy újraindul. Ellenőrizd a proci/videokari hőfokot ilyen fagyásnál. Lehet újra kellene pasztázni mindkettőnek a hűtését.
Szia!Sziasztok!
Nem az érdekelne, hogy mire váltsak, hanem, hogy a jelenlegi konfigom mire képes, milyen beállítások mellett érdemes játszanom... , érdemes-e belevágni?
Asus P7H55-M LX socket 1156
I5-760 (2.80 GHz) 4mag
2x4 GB Kingston 1333 DDR3 (8 GB)
Gigabyte HD 7750 1GB DDR5
WD 500 GB Sata3 HDD
Win10 Pro 64bit
2013-as konfig.
A "gépigény" a konfigra dobott ki pár számot, de inkább a felhasználói vélemények érdekelnek.
Köszönöm a válaszokat: Zoli
mi a fenét kell a ...