Jelenleg 192 vendég és nincs tag online

Gépigény

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #284670 Írta: Bianconeri80
Megválaszolva: Bianconeri80
Sziasztok.

Kérdésem lenne. A gépem egy nem túl acélos (de nekem megfelel) AMD A8-6500 APU with HD graphics radeon 3.5 GHZ, 8Gb Ram, Asus Radeon R9 270 OC 2 G Vga. Eddig egy sima, pár ezer forintos monitorral, vga kábellel mayimális grafikán játszottam gond nélkül- Nem tudom számít-e, de a játék ssd-ről fut. Na most :-) megajándékoztam magam egy új monitorral ami full hd-s, 1 ms válaszidővel rendelkezik és hdmi kábellel tudom csatlakoztatni a vga-hoz. Az lenne a kérdésem hogy érdemes már a HD klienst letölteni, vagy hiába a monitor, a hd kliens erős lenne a gépemhez. Tudom hogy van teszt program, de a monitor csak holnap érkezik :-) Előre is köszi a válaszokat.

Üdv.: Bianconeri80

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285016 Írta: Hampec
Megválaszolva: Hampec
Sziasztok !

Egy lenovo laptopon játszok .A tegnapi nappal volt egy áram kimaradás,bekapcsolt állapotba .Majd este vettem észre a játékot 11 Fps és szaggatva viszi . driver újratelepítés után se javult a helyzet .
Futtattam egy Word of tanks Encort a régebbi gépemen jobb lett az értékelés .Pedig előtte full grafikával elég jól ment67-95 Fps. .Nem értem mi történt.
A gép lenovo legion y520 i5 processzor nvidia geforce gtx 1050 ti video kártya

Köszönöm a segítséget :)
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285017 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Hampec beküldte: Sziasztok !

Egy lenovo laptopon játszok .A tegnapi nappal volt egy áram kimaradás,bekapcsolt állapotba .Majd este vettem észre a játékot 11 Fps és szaggatva viszi . driver újratelepítés után se javult a helyzet .
Futtattam egy Word of tanks Encort a régebbi gépemen jobb lett az értékelés .Pedig előtte full grafikával elég jól ment67-95 Fps. .Nem értem mi történt.
A gép lenovo legion y520 i5 processzor nvidia geforce gtx 1050 ti video kártya

Köszönöm a segítséget :)

Intel procis Nvidiás laptopoknál előfordulhat, hogy az IntelHD megy az Nvidia helyett. Ezt az Nvidia Vezérlőpultban tudod ellenőrizni. Ott kell megkeresd a WoT-ot és megnézni, hogy az Nvidia kártyára van-e állítva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hampec

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285018 Írta: Pales
Megválaszolva: Pales
Szia, nekem is pont ilyen gépem van. Próbálj meg más játékot futtatni! Akkor is előjön a probléma?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hampec

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285033 Írta: Atlas
Megválaszolva: Atlas
Detto ugyan ilyen gépem van és ugyan ez a problémám, vagy 2 napja nézegetem a megoldásokat, de még nem találtam meg :O
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hampec

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285059 Írta: Hampec
Megválaszolva: Hampec
Szia próbáltam subnauticát de ezzel se jó .

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285060 Írta: Hampec
Megválaszolva: Hampec
Megnéztem köszi .Az nvidiát használja :(

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285061 Írta: Hampec
Megválaszolva: Hampec
Újratelepítettem a drivert megint, a probléma megoldva :)
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285092 Írta: Atlas
Megválaszolva: Atlas
teljesen, vagy csak az illesztőprogramot?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285097 Írta: Atlas
Megválaszolva: Atlas
Kérlek áruld el mit csináltál, mert letöröltem az nvidiás cuccokat, újra telepítettem és ugyan az az eredmény: semmi!
Medium grafikán -.-
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285122 Írta: daniel19451995
Megválaszolva: daniel19451995
Sziasztok !

Volna egy olyan problémám hogy adott a 3 hónapos gépem, eleinte tök jó volt minden max grafikán 180-220 FPS , mostanra elkezdte azt csinálni hogy elindítom a gépet , indítom a wotot , eleinte 120 FPS, aztán egy óra-1,5 után már csak 80-90 , aztán 50-60, ujraindítom a gépet , mintha mi sem történt volna , kezdődik elölről a magas FPS ről való csökkenés . Nagyon zavaró, főleg h építészként sok tervező programnál is ezt csinálja. Ötlet? leírom a konfigot, minden driver friss, driver boostert használok. Ventillátorokat szabályoztam h alacsony teljesítmény esetén is jól hűtsön. 50-60 fokon megy a dolog. A gép :
I7 8700 K proci , 4,2 Ghz,
64 Gb Gskill ripjaws Ram
240 GB SSD
2TB HDD
Nvidia Gtx 1080 Ti (16GB ) videokártya
NZXT kraken vízhűtés

1.100.000 kilett fizetve érte, és nem kapom azt a teljesítményt amitaz elején röhögve leadott
VÁlaszokat előre is köszi !

Üdv. Daniel19451995

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285126 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

daniel19451995 beküldte: Sziasztok !

Volna egy olyan problémám hogy adott a 3 hónapos gépem, eleinte tök jó volt minden max grafikán 180-220 FPS , mostanra elkezdte azt csinálni hogy elindítom a gépet , indítom a wotot , eleinte 120 FPS, aztán egy óra-1,5 után már csak 80-90 , aztán 50-60, ujraindítom a gépet , mintha mi sem történt volna , kezdődik elölről a magas FPS ről való csökkenés . Nagyon zavaró, főleg h építészként sok tervező programnál is ezt csinálja. Ötlet? leírom a konfigot, minden driver friss, driver boostert használok. Ventillátorokat szabályoztam h alacsony teljesítmény esetén is jól hűtsön. 50-60 fokon megy a dolog. A gép :
I7 8700 K proci , 4,2 Ghz,
64 Gb Gskill ripjaws Ram
240 GB SSD
2TB HDD
Nvidia Gtx 1080 Ti (16GB ) videokártya
NZXT kraken vízhűtés

1.100.000 lett kifizetve érte, és nem kapom azt a teljesítményt amit az elején röhögve leadott
Válaszokat előre is köszi !

Üdv. Daniel19451995


Feladatkezelő -> teljesítmény. Ezt futtatni játék közben. És talán látható mi megy 100%-on, vagy mi telik be. Persze csak winfos alatt...

Tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld! Live for nothing, or die for something.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: daniel19451995

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285127 Írta: Hampec
Megválaszolva: Hampec
Szia letöltöttem innen pcsupport.lenov...nloads

És tökéletes csak nem szabad frissíteni a december 3 . pakkal mert újra rossz lesz

próbáld meg

Üdv

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285128 Írta: Hampec
Megválaszolva: Hampec
Nekem most 2018 /09/05 driverrel tökéletes .

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja #285579 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Nem értek a gépekhez, találtam egyet amikhet ezek a paraméterek vannak megadva:

420W táp, beépített Video + Hang + 1GB/s hálózat

Intel Xeon X5355 4 magos processzor (4 x 2.66Ghz)
i7-860, illetve q8400 körüli teljesítmény
cpuboss.com/cpu...i7-860
cpuboss.com/cpu...-Q8400

Memoria: DDR3

Full HD ba jó?
Ha számtek analfabéta vagyok így ha viccnek is rossz elnézést :D

"A Tigrisekben egyetlen jó volt, mégpedig az, hogy kevés volt belőlük."
(ismeretlen kanadai harckocsizó)

„A tankok sikeres alkalmazása a győzelem záloga.” (Heinz Guderian)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.