Rendben van, szívesen látlak vele egy gyakorlóban.
Azért az mi már, hogy valaki segíteni akar, meghív gyakorlóba, te meg "leoltod" primitíven, a max. 1000 wn8addal.
Ülj le fiam ez egyes.
Angolban erre mondják azt, hogy bloody April.
Megcáfoltál egy wn8-adra utaló megjegyzést az ÁPRILISI Wot rating-eddel és zseniális 40%-os WR-eddel. Nagyon szép munka volt. JA! NEM! Szerintem előbb számolj el 10-ig mielőtt ilyeneket csinálsz. Erre mondják, hogy hallgatni arany.
Az a baj vele, hogy én mondok valamit, mondjuk 123, ő meg teljesen mást ért belőle, mondjuk 234. Pedig rohadjak meg ugyanazt a nyelvet beszéljük.
Már sokszor csak azért kommunikálok vele, hogy rádobjak egy kis időt, hogy most vajon mit fog érteni abból amit mondtam, mert amit akartam azt biztos nem.
A wn8-ára tett utalás nem teljesen "légből kapott", elég jól meg lehet tippelni az alapján amit az ember kérdez, (és hogyan kérdezi) vagy reagál, (és hogyan reagál).
Kíváncsian vártam a gyakroló eredményét mert 90%-ban sejtettem, hogy nem lesz meg a "nagy találkozás", és azt is tudtam, hogy valami sértőt fog írni (mert ez egy védekezési mechanizmus bizonyos szinten).
Vafec annyira precíz, hogy ha én azt mondom 3,14 akkor Ő kijavít, hogy helyesen 3,14159.
Szerintem nem ezt érdemelte volna, komolyan segíteni akart.
A bedobott áprilisi kép teljesen normális egy 1000wn8as játékoshoz, a "béta" értékelés egy kicsit túlzó amúgyis, a sima Pr "reálisabb" már amennyire az lehet.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...