Úgy skillezed a legénységed ahogy akarod, senkit nem érdekel.
Viszont nem értem akkor miért ide teszel fel kérdést ha te jobban tudod.
Menjünk sorjában!
1) nem állítom, hogy „jobban tudom”, avagy jobban tudok mindent.Van jó pár 5. skill elején ill. néha végefelé járó járó legénységem, de a 6. skill nekem (és klántársaimnak) idegen terület.Ugyancsak idegen terület nekem a TD-k legénységének skillezése. Igen keveset játszok TD-vel, Tier6 felett csak a T110E3 van meg, amit kláncélokra fejlesztettem ki anno (randomban 0 csatát mentem vele, pedig a garázsban van már vagy 4 éve). Ezenfelül a mostani Top-of-the-tree alkalmával elkezdtem a svéd TD-ket, már megvan az IKV90B, és rövidesen meglesz az UDES. Úgyhogy a TD-k legénység-skillezése nagyon a komfortzónámon kívül eső terület. Ezért kérdezek. Viszont ha a kapott választ problémásnak, véletlenül tévesnek v. kétértelműnek stb. látom, ezt szóváteszem, visszakérdezek. Szerintem ilyenkor hiba lenne nem szóvátenni. Ezen nem kellene felháborodnod. (Mikroby viszont más tészta, szakmányban gyártja a hamis ÉS nagyképű állításokat)
2) Az első problémát a WG okozza, mivel a leírása szerint a Pillanatkép csak a torony forgása közbeni szórást csökkenti --- miközben a jelek szerint ténylegesen torony mellett a lövegmozgás miatti szórásnövekedést is csökkenti. Különben a TierV-VI-VII TD-knél ajánlott Pillanatképnek nincs értelme (avagy Skill4ltu nagyon nagyot téved, de ezt azért sok okból kétlem).
3) Az UDES-nek a tanks.gg szerint van jobbra 2 - balra 2 fok = 4 fok vízszintes lövegkitérése. Ok, ez sokkal kevesebb, mint a IKV90B 20+20=40 fok vízszintes lövegkitérése. Ráadásul a vizszíntes mellett van az UDES-nek 20 fok függőleges lövegmozgása is, az arra gyakorolt hatást is figyelembe kellene venni. De mivel van lövegmozgás az UDES esetében is, innentől fogva ízlés/megítélés/tapasztalat kérdése, hogy az erre a TD-re a Pillanatkép által adott szóráscsökkenés megéri-e avagy van jobb/célszerűbb legénységi képesség. Ha állításod az, hogy az UDES esetén a Pillanatkép nem éri meg vagy csak nagyon sokadik skillként,éri meg, azt elfogadom --- ha azonban az az állítás, hogy az UDES-nek nincs lövegmozgása, akkor azt „jobban tudom”, mert van lövegmozgása.
4) az E3-nak 8+8=16 fok, azaz igen korlátozott vízszintes lövegmozgása van, de Skill4ltu mégis ajánlja a legénységképzésre a Pillanatképet. Igen ellentmondásos az UDES-hez képest. Pedig ha van tank/TD a játékban, ami nehezen fordul, az az E3.
5) Az E3 vezetőjének Skill4ltu ajánlja a „Sima utazás"-t, akárcsak a IKV90B-n, IKV65 II-n és az IKV103-on, viszont az UDES/STRV-nek (illetve a TierIX-X-s járgányoknak) nem. Ez ugyancsak ellenmondásos, erre sem látok logikus magyarázatot.Ráadásul, ha az alacsony vízszintes lövegkitérés és a hidraulika miatt sokszor-sokat kell mozgatni a testet, akkor a „Sima utazás" igen fontos lenne elvileg --- én legalábbis eddig nemigen tudtam úgy megforgatni egy önmagában egy tanktestet, hogy a jármű közben ne mozgott volna, legalább egy buckakő miatt (utalva itt a »Sima utazás” leírásának ama kitételére, hogy ezen tulajdonság „Nem befolyásolja az álló jármű pontosságát vagy a járműtest forgatása közbeni pontosságot.”)
Hát ennyi.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...