És akkor az örök kérdés: Vajon mennyi lehet a CW licit alja?
Egy éve február/márciusban lehetett utoljára licitálni, amikor 6000 tétel volt és egy új tank (116-F3) is és 34k körül volt a minimum. Eltelt egy év, gyűlt a kötvény is, ugyanakkor nincs most sem új tank, sem Chieftain, viszont csak 3300 slot elérhető.
(ha esetleg van valakinek tudomása arról, hogy valahol ez volt már téma, az betehet linket is. A classic WoT fórumon volt még valamennyi támpont, de megszűnt, mert átmentek Discordra, ott meg fogalmam sincs, hogyan lehetne normálisan keresni, mert az inkább egy global chat jellegű valami, mint fórum típusú.)
Ezek szerint (nem meglepő módon) mindenki tanácstalan. Ajj... na mind1, akkor marad a hasraütés.
A leendő legénységi képzési rendszert ki az, aki érti?
Már 3-szor olvastam át - bár elsőre még csak standard mandarin-kínai volt, de harmadjára már valami érthetetlenen kínai nyelvjárásban írták. Egy RÖVID összefoglalásnak igen örülnék!
Az új legénységi rendszer összessége mellett az is érdekel, hogy érdemes-e még most 50% v 75% os legénységet toboroznom? A leírás egyik változata szerint ezekért legénységképző könyveket kapok, másik szerint meg ezek 100%-os legénységgé alakulnak. Melyik az igaz? Ha legénységképző könyveket, akkor mi az átváltási arány?
Az új legénységi rendszer összessége mellett az is érdekel, hogy érdemes-e még most 50% v 75% os legénységet toboroznom? A leírás egyik változata szerint ezekért legénységképző könyveket kapok, másik szerint meg ezek 100%-os legénységgé alakulnak. Melyik az igaz? Ha legénységképző könyveket, akkor mi az átváltási arány?
Ez a rész úgy értelmezendő, hogy a legénységnek már rendelkeznie kell egy elkezdett skillel/perkkel, és a skillre/perkre ráfordított XP mennyiséget kapod meg képzési füzet formájában.
A képzettség nélküli legények kompenzáció nélkül "dezertálnak".
Az viszont egyelőre nem egyértelmű számomra, hogy egy adott nemzet legénységének xp-je összeadódhat-e, vagy minimum annyi megkezdett skill/perk xp-vel kell rendelkeznie egy legénynek, ami kitesz egy 25, vagy 100 ezres képzési füzetet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RockyRuciano
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309842Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Nem tudok dönteni, megvettem a skorpiont, kéne bele legénység.
Van egy német Td garnitúrám 78%-on áll az első skill, vagy meglenne a BP-os legénység 3 skillel.
Nem tudom, hogy elhasználjam e a 3 skilles legényeket, vagy inkább húzzam fel szinte nulláról a német Td legénységet.....
Már nem aktuális. Ennek a ku*va Zúzónak a hangját nem lehet "eltüntetni? Nagyon idegesítő a csata eleji szófosása....
Serácok! Melyik a legjobbabb premium/kifejleszthető heavy tier 6-7 szinteken? Olyan kéne, ami nem egy virtuóz kezében válik csodafegyverré! Jöhetnek érvek mellé pro és kontra!
Szia! T6-ban az Amcsi M6 brutál egy gép. Előnyök: DPM, prémium átütés, lövegkezelhetőség, 10 fok gundep, sebesség turbóval. Hátránya, hogy kicsit papír. Nekem nagy kedvencem, pedig a tizes is megvan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
T7-ben a T29 a király. Jó páncél, jó lövegkezelés. Úgy fél éve nerfelték a sebességét, így csak átlagos a sebessége. A nerf előtt a T7 császára volt, mostmár csak király. További előnye, hogy az M6-ból fejleszthető, viszont a 2 tank legénysége nem kompatibilis egymással - a T29-be kell egy további töltő, viszont az M6 egyik lövésze felesleges. Szerintem az egyedüli igazi hátránya az, hogy kicsit goldigényes --- de ez nem a tank hibája, hanem az MM-é, a rengeteg T8 tank sokszor "felszívja" a T8 (netán T9) csatákba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
6 864,60 Ft helyett : 4 805,22 Ft
Szerintetek megvegyem? Ilyen legénységem lenne bele... Fun factor?
Szerintem ennyiért megéri. Fun faktor az van az 1 mp-es intraclippel és a 8-as tárral, de arra készülj fel, hogy átütése nem igazán van, szóval komolyan igényli az APCR-t. Keresni nem ezzel fogsz, de abszolút fun.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
ST-II-ről vélemény akinek megvan? A simával emlékeim szerint egész jól szórakoztam, de ezeket a dupla csövü csodákat nem próbáltam kivéve a ts-54et,az bejön nekem.
Fun factor szerintem 100%-os
Elég egyedi stílusú tank, nem farmolásra való és játék sem egyszerű vele: rossz ágyúsüllyedés és emelkedés, kevés lőszer, gyúlékony is, ahogy Norton is írta prémlőszer szinte kötelező vele.
De nekem az egyik kedvencem.
Fun factor szerintem 100%-os
Elég egyedi stílusú tank, nem farmolásra való és játék sem egyszerű vele: rossz ágyúsüllyedés és emelkedés, kevés lőszer, gyúlékony is, ahogy Norton is írta prémlőszer szinte kötelező vele.
De nekem az egyik kedvencem.
Valószínűleg azért is van a nevében a F (= fun).
ST-II-ről vélemény akinek megvan? A simával emlékeim szerint egész jól szórakoztam, de ezeket a dupla csövü csodákat nem próbáltam kivéve a ts-54et,az bejön nekem.
Azon az ágon tier-to-tier az IS-2-II és az IS-3-II is jobb tankok, különösen az utóbbi. Szóval már csak a 9-es miatt is - szerintem - érdemes elkezdeni az ágat. Az ST-II-t viszont nemrég buffolták, én még azelőtt játszottam vele, de ami akkor zavaró volt számomra az a töltésidőhöz képest alacsony alfa. El tudtam volna képzelni neki egy 490-et, viszont azóta lecsökkentették a töltésidejét, illetve ha azonnal el akarod lőni a második lőszered is az első után, akkor már csak 4 mp-et kell erre várni nem 5-öt mint régebben. Ezek mindenképp pozitív változások, duplázni meg persze fun ugyan úgy ezekkel a tankokkal. Ami még problémás lehet, az alacsonyabb HEAT átütés mondjuk egy 277-hez, IS-4-hez vagy 5A-hoz képest. Na meg az a 40 km/h csak papíron pofás, amúgy elég lassan éri el a végsebességét. Az IS-3-II jóval mozgékonyabb.
Én azt mondom érdemes kihúzni, ne pazarolj free XP-t meg töredéket, jó az az ág. Tartsd meg a 8-ast, 9-est, aztán ha mégsem jön be az ST-II akkor vissza tudod pakolni a legénységet azokba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...