Jelenleg 239 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés (2)

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310157 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Az a különbség, hogy az udesig a löveg mozog, az strv-nél meg más a hidraulika és a tank mozog nem a löveg. Remélem érthetően írtam le.

Jól érthető, hogy gőzöd nincsen a témához, cserébe az önkritika teljes hiányát mutatva okoskodsz.
Nézd meg mondjuk a tanks.gg-n:
tanks.gg/tank/udes-03
Jobban tennéd, ha hanyagolnád a tévhitek terjesztését. Meg úgy általában az okoskodást!

Nem, én segíteni próbáltam. Olvasd el az oldalon a tankelemzéseket, és járj utána az UDES STRV rendszernek. (Valóban létező elemek amúgy.)
Szóval a tudatlanságod révén ítélsz meg engem mert valamiért kinyílik a bicska a zsebedben. Értem én, de sem értelmezni, sem érteni nem tudsz , szóval gg.
Az strv rendszerekben valóban nem a löveg mozog hanem a tank, míg az udes rendszerben a löveg (is) mozog.
Ezt próbáltam neked elmagyarázni, mire zsigeri ellenkezésedben nem azt nézted, mit mondok, hanem hogy ki mondja.
Továbbra is fenntartom, hogy ha tévednék, megkövetlek, de mivel nem kevés időt szántam az utánajárásra nem hiszem.
Mivel a skillezéssel sem vagy tisztában, azt gondolom, hogy leaglább 2x de inkább 3x jobban értek a témához, szóval oké, értem én, majd neked nem irok semmit...

Mikroby viszont más tészta, szakmányban gyártja a hamis ÉS nagyképű állításokat)

Bocs te simpkán idióta vagy. Sem hamis állításokat nem közlök (Ha mégis akkor azt beismerem, hogy tévedtem) sem nagyképű nem vagyok.
Már többször volt olyan, hogy "ráfutottál" valami fasz állításoddal a hülyeségre, és nem tetszett amit írtam, pedig de, általában igazam van. Ha nincs, vállalom érte a felelősséget, ellentétben veled.
Felőlem úgy fetrenghetsz a tudatlanság mocsarában ahogy akarsz, bocs, én próbáltam segíteni. Ha nincs igazam, úgyis megmondják a "hiteles" arcok itt...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310158 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Köszönöm a részletes és igen érthető választ!
Igen, a végcél a 10-es Strv lenne. Sokan dícsérik, hogy ilyen jó meg amolyan jó - meg ellene játszva tapasztalom is az eredményességét. Gyakorlatilag a 10-es Strv miatt vágtam bele a svéd TD-ágba.
Viszont az látható, hogy a TierVIII-s UDES-nél egy csömó szokatlan dolog vár rám. Úgyhogy ott jóidőre meg fogok állni, amíg kitapasztalom és megszokom.
Mégegyszer, nagyon köszönöm a segítséget!

Na, itt álljunk is meg egy szóra.
Honnan veszed, hogy a tanks.gg-n lévő minden fellelhető információ helytálló.
Nortonor leírta a lényeget a skillel kapcsolatban. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Kicsit tovább pörgetve az oldalon, hoppá, tier 9-es és 10-es TD-nek van 6 fokos löveg kitéríthetősége oldal irányban? Sőt, még löveg emelkedése és süllyedése is. Akkor most hogy is van ez? Na ugye.
Ehhez nincs több hozzáfűzni valóm. Magad is meggyőződhetsz róla. Gondolkodj el, kérlek...
Tovább lapozva, szerintem nem alkalmas tapasztalat szerzésre az UDES, mert az STRV-k teljesen máshogy működnek hozzá képest. Legfőbb eltérés a löveg süllyedése és emelkedése lesz, ezt az UDES-nél külön kell tanulni, aminek tovább lépve csak csekély mértékben veszed hasznát. (Ugyanakkor nekem nagyon tetszett ez a tank.) Menj tovább tier 9-re és ott szerezz tapasztalatot. Most még lehet, hogy nem érted miért ellenzem, de ha túljutsz rajta, meg fogod tapasztalni magad is.

1 éve 5 hónapja #310159 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Nem, én segíteni próbáltam.

Stb-stb.

Nem, Te nem segíteni, hanem félrevezetni próbálsz. De folyamatosan.Jelen esetben az UDES lövegkitéríthetőségéről próbáltál hazudni. A korábbi „tévhitek terjesztése” kifejezés rád vonatkoztatva/esetedben eufémizmus volt. Ám lebuktál. A lebukásod ellenére semmit nem ismersz be, helyette letagadod – igazi faszfejként.Ezen amúgy nincs mit csodálkozni. Te vagy az az arc, aki egyszer eldicsekedett, hogy WOT-on 4 accja van és mindegyikre egy csomó prémtankot vett meg. Majd kb. fél évre rá az egészet letagadta.Azóta gondolom már nem 4 hanem több accod van. Itt a wotinfo-n is a sokadik neveden futsz.Nyugodtan letagadhatod az egészet, meg puffoghatsz. Senkit nem győzöl meg.

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310160 Írta: RockyRuciano

Köszönöm a részletes és igen érthető választ!
Igen, a végcél a 10-es Strv lenne. Sokan dícsérik, hogy ilyen jó meg amolyan jó - meg ellene játszva tapasztalom is az eredményességét. Gyakorlatilag a 10-es Strv miatt vágtam bele a svéd TD-ágba.
Viszont az látható, hogy a TierVIII-s UDES-nél egy csömó szokatlan dolog vár rám. Úgyhogy ott jóidőre meg fogok állni, amíg kitapasztalom és megszokom.
Mégegyszer, nagyon köszönöm a segítséget!

Na, itt álljunk is meg egy szóra.
Honnan veszed, hogy a tanks.gg-n lévő minden fellelhető információ helytálló.
Nortonor leírta a lényeget a skillel kapcsolatban. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Kicsit tovább pörgetve az oldalon, hoppá, tier 9-es és 10-es TD-nek van 6 fokos löveg kitéríthetősége oldal irányban? Sőt, még löveg emelkedése és süllyedése is. Akkor most hogy is van ez? Na ugye.
Ehhez nincs több hozzáfűzni valóm. Magad is meggyőződhetsz róla. Gondolkodj el, kérlek...
Tovább lapozva, szerintem nem alkalmas tapasztalat szerzésre az UDES, mert az STRV-k teljesen máshogy működnek hozzá képest. Legfőbb eltérés a löveg süllyedése és emelkedése lesz, ezt az UDES-nél külön kell tanulni, aminek tovább lépve csak csekély mértékben veszed hasznát. (Ugyanakkor nekem nagyon tetszett ez a tank.) Menj tovább tier 9-re és ott szerezz tapasztalatot. Most még lehet, hogy nem érted miért ellenzem, de ha túljutsz rajta, meg fogod tapasztalni magad is.

Annyiban igazat adok, hogy a tanks.gg-n lévő minden fellelhető információ nem tutira biztos, hogy helytálló. Ámde nálam nagyobb spílerek is erre szoktak hivatkozni. Amúgy a félhivatalos wotwiki szerint is az UDES03-nak van oldalirányű lövegkitérhetősége, a tanks.gg-vel egyezően 4°. Kicsi, hát kicsi - ezt kell szeretni.wiki.wargaming....DES_03

A kérdéses skillekkel kapcsolatban Nortonor valóban leírta a lényeget. Sőt többet is, részletes és érthető indoklást is adott. Eszerint kívánok eljárni. Meg is köszöntem a valóban hasznos segítséget. Ehhez valóban nincs mit hozzáfűzni.

A „lassan járj, tovább érsz” elvet követve először az UDES03-on kívánok részletes, komolyabb tapasztalatot szerezni, majd ezzel felfegyverkezve lépek majd idővel tovább a tierIX-es és X-es TD-re.

Amúgy megnyugtatlak, elgondolkodtam.

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310161 Írta: VaFec

Annyiban igazat adok, hogy a tanks.gg-n lévő minden fellelhető információ nem tutira biztos, hogy helytálló. Ámde nálam nagyobb spílerek is erre szoktak hivatkozni. Amúgy a félhivatalos wotwiki szerint is az UDES03-nak van oldalirányű lövegkitérhetősége, a tanks.gg-vel egyezően 4°. Kicsi, hát kicsi - ezt kell szeretni.wiki.wargaming....DES_03

Ugyanezt odaírja az STRV-hez is, holott az UDES-sel együtt NINCS nekik vízszintes löveg kitéríthetőségük. A tanktesttel együtt forog a löveg is.
Tévhit terjesztésével vádolod Mikroby-t, közben meg olyan oldalakra hivatkozva bizonygatod az igazadat, amik ez esetben hibás adatokat közölnek.
Az igazság odaát van, a kliensen belül:
Figyelem: Spoiler!

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az UDES nem a legjobb tanító a top tier-hez.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310162 Írta: Mikroby

Nem, én segíteni próbáltam.

Stb-stb.

Nem, Te nem segíteni, hanem félrevezetni próbálsz. De folyamatosan.Jelen esetben az UDES lövegkitéríthetőségéről próbáltál hazudni. A korábbi „tévhitek terjesztése” kifejezés rád vonatkoztatva/esetedben eufémizmus volt. Ám lebuktál. A lebukásod ellenére semmit nem ismersz be, helyette letagadod – igazi faszfejként.Ezen amúgy nincs mit csodálkozni. Te vagy az az arc, aki egyszer eldicsekedett, hogy WOT-on 4 accja van és mindegyikre egy csomó prémtankot vett meg. Majd kb. fél évre rá az egészet letagadta.Azóta gondolom már nem 4 hanem több accod van. Itt a wotinfo-n is a sokadik neveden futsz.Nyugodtan letagadhatod az egészet, meg puffoghatsz. Senkit nem győzöl meg.

Több tekintetben tévedsz.
Félinformációkat hangoztatsz és azt is rosszul.
Nem megyek bele jobban, mert nem ér annyi energiát.
Csak néhány példa:
Sosem mondtam, hogy 4 accountom van, szívesen várom a beidézést, ugyanis a fórumon fellelhető minden korábbi megosztásom, ergo bizonyára arra is tudsz példát hozni amit mondtál.
Ebből kifolyólag nem, nem tagadthattam le.
Másodszor korábbi írásomban szóba sem került a lövegkitéríthetőség, pusztán azt írtam le hogy másképp m,űködik a hidraulika rendszer.
Nem tudod értelmezni amit írok, félreolvasod, és engem vádolsz hülyeséggel, rossz információkkal....
Ennyit erről.
Minden állítáosad könnyedén tudnád igazolni, ha beidéznéd amit szerinted írtam, de mivel faszságot beszélsz, ez nem fog menni. Szóval GG újra és újra.

Eredeti kérdésed ez volt amire válaszoltam:

Mégpedig ezt:

Próbáltam egyszerűen és lrthetően fogalmazni, mert tudtam hogy félre fogod érteni, nem sikerült.
Azt írod:

A „lassan járj, tovább érsz” elvet követve először az UDES03-on kívánok részletes, komolyabb tapasztalatot szerezni, majd ezzel felfegyverkezve lépek majd idővel tovább a tierIX-es és X-es TD-re.

És ez megint hülyeség. Mivel az Udes TD az egyedi rendszere miatt "kakukktojás" ebből kifolyólag lehetsz te 100%os mestere a tanknak, a 9-es 10-es tanknál nem fogod tudni alkalmazni mivel más a rendszere (még mindig).
De ezt akkor fogod megérteni, ha mint Vafec is mondta továbblépsz vagy beszerzed az Strv S1-et ami hasonló elven működik, és techtreeből megvehető.
Tehát, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, (Pillanatkép, sasszem, Udes,STRv rendszerek közötti különbség stb.) de én "hazudok, meg próbállak félrevezetni".
Nem kell hombre, beviszed te magad az erdőbe, csak hagynom kell.

De azért hálás is vagyok neked, mert a hatásodra sikeresen eldöntöttem egy kérdést ami már hónapok óta félre volt téve.
Köszönöm neked.
Én vagyok a f*sz mert segíteni akarok, holott nem lehet/érdemes mindenkinek segíteni.

1 éve 5 hónapja #310165 Írta: RockyRuciano

Ugyanezt odaírja az STRV-hez is, holott az UDES-sel együtt NINCS nekik vízszintes löveg kitéríthetőségük. A tanktesttel együtt forog a löveg is.
Tévhit terjesztésével vádolod Mikroby-t, közben meg olyan oldalakra hivatkozva bizonygatod az igazadat, amik ez esetben hibás adatokat közölnek.
Az igazság odaát van, a kliensen belül:

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az UDES nem a legjobb tanító a top tier-hez.

Na, kezd forróvá válni a pite!
Itt a Wotinfon Bodzy elemzése is 2+2=4°-ot állított anno az UDES lövegkitéríthetőségéről, pedig az átment a "bírálóbizottság" főtudorain. www.wotinfo.hu/...lemzes "Oldalirányú lövegkitéríthetőségről szinte nem is beszélhetünk (2-2 fok)" Úgyhogy mostmár csak a saját szememnek hiszek. A gyakorlóban azon fogok rugózni - de csakis! -, hogy a TD tényleges oldalirányú lövegkitéríthetősége 0° - amint Te illetve a kliens leírása állítjátok -  avagy 4°. Az azért igen pikáns lenne, ha a kliensbeli tank másként működne, mint a kliensbeli leírás!

A prém STRV beszerzésére viszont nem tudsz rábeszélni. Ha a bondshopba kerülne vagy lenne egy netáni Blackmarket kreditért, akkor megvenném. De egyik sem valószínű, hogy megtörténik. Úgyhogy marad az UDES03. Ha ló nincs, akkor a szamár is megteszi alapon.

1 éve 5 hónapja #310166 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Csak kérdezem. Amúgy nem kurva mindegy, hogy utazó módban mennyi a lövegkitéríthetősége? Úgysem nagyon fogsz vele úgy lövöldözni, mert pontosságot, celzásidőt és Dpm-et buksz, nem is keveset. Totál irreleváns, hogy mennyit mozdul a löveg utazó módban, ezek a tankok az ostrom módra vannak kitalálva. Most tényleg ezen totál lényegtelen paraméteren rugóztok? 

1 éve 5 hónapja #310167 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz
Ezért írtam hogy értelmetlen feltenni ezekre a svéd tdk-re ezt a 2 skillt. Minden más hasznosabb a 4-5 skilles legényeknél.

1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #310169 Írta: VaFec

Itt a Wotinfon Bodzy elemzése is 2+2=4°-ot állított anno az UDES lövegkitéríthetőségéről, pedig az átment a "bírálóbizottság" főtudorain. www.wotinfo.hu/...lemzes "Oldalirányú lövegkitéríthetőségről szinte nem is beszélhetünk (2-2 fok)" Úgyhogy mostmár csak a saját szememnek hiszek. A gyakorlóban azon fogok rugózni - de csakis! -, hogy a TD tényleges oldalirányú lövegkitéríthetősége 0° - amint Te illetve a kliens leírása állítjátok -  avagy 4°. Az azért igen pikáns lenne, ha a kliensbeli tank másként működne, mint a kliensbeli leírás!

Vedd meg, próbáld ki, és bízom benne, hogy vagy annyira intelligens, hogy "vissza gyere" és beismerd a tévedésed.

1 éve 4 hónapja - 1 éve 4 hónapja #310171 Írta: Mikroby

Csak kérdezem. Amúgy nem kurva mindegy, hogy utazó módban mennyi a lövegkitéríthetősége? Úgysem nagyon fogsz vele úgy lövöldözni, mert pontosságot, celzásidőt és Dpm-et buksz, nem is keveset. Totál irreleváns, hogy mennyit mozdul a löveg utazó módban, ezek a tankok az ostrom módra vannak kitalálva. Most tényleg ezen totál lényegtelen paraméteren rugóztok? 

Én csak azon rugózok, és szerintem jogosan, hogy hazugnak és félrevezetőnek címeztek, szerintem nem jogosan. Szerintem ez megéri a "rugózást."
Sok minden nem érdekel, nyilván ezt is elengedhetném, de na, azért vannak határok.

1 éve 4 hónapja #310172 Írta: RockyRuciano

Vedd meg, próbáld ki, és bízom benne, hogy vagy annyira intelligens, hogy "vissza gyere" és beismerd a tévedésed.

Kifejlesztetem, megvettem, felszereltem, a modulokat kiXP-ztem.
Elmentem a gyakorlóba, majd 2 csatát is mentem még vele randomban.
Jelentem, van lövegkitérése. Úgyhogy kétségtelen tévedtél. Igaz, az ostrom módban áll, mint a cövek. Azonban állításod általános érvénnyel volt megfogalmazva és semmilyen olyan szűkítő kitétel nem volt részedről, hogy a lövegkitérés csak ostrom módban 0°. Úgyhogy állításod téves volt. Bízom benne, hogy vagy annyira intelligens, hogy "visszajössz" és beismered tévedésed.

1 éve 4 hónapja #310173 Írta: VaFec

Kifejlesztetem, megvettem, felszereltem, a modulokat kiXP-ztem.
Elmentem a gyakorlóba, majd 2 csatát is mentem még vele randomban.
Jelentem, van lövegkitérése. Úgyhogy kétségtelen tévedtél. Igaz, az ostrom módban áll, mint a cövek. Azonban állításod általános érvénnyel volt megfogalmazva és semmilyen olyan szűkítő kitétel nem volt részedről, hogy a lövegkitérés csak ostrom módban 0°. Úgyhogy állításod téves volt. Bízom benne, hogy vagy annyira intelligens, hogy "visszajössz" és beismered tévedésed.

Rendben van, szívesen látlak vele egy gyakorlóban.

1 éve 4 hónapja #310175 Írta: RockyRuciano

A tanításodat nem tudom vállalni. Az intelligencia-teszten is megbuktál. A felvételid nem sikerült.
De ne búsulj! Próbáld meg újra! Máskor-mással talán sikerül.

1 éve 4 hónapja - 1 éve 4 hónapja #310176 Írta: Mikroby

A tanításodat nem tudom vállalni. Az intelligencia-teszten is megbuktál. A felvételid nem sikerült.
De ne búsulj! Próbáld meg újra! Máskor-mással talán sikerül.

Azért az mi már, hogy valaki segíteni akar, meghív gyakorlóba, te meg "leoltod" primitíven, a max. 1000 wn8addal.
Ülj le fiam ez egyes.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.