Hát már írtam nekik próbáltam kérni hogy mihamarabb nézzenek utána az állított dolgoknak én azt a választ kaptam utánanéztek 78 csatában történt meg ez a csalás De kértem tőlük konkrétumot erre azt írták nem áll módunkban több információt adni Kértem videót kértem mindent amivel alá lehet támasztani a családomat és erre nem tudtak megfelelő választ adni
Mennyi játékot játszottál időközönként (heti periódusban, az utolsó patch óta)?
Figyeltél-e arra, hogy az új patch-el változott-e (kikerült-e a weboldalról) a mod amit eddig használtál vagy módosítottak benne valamit, esetleg tiltottá vált benne valami?
Volt-e valaha korábban, hogy olyan modot használtál, ami ma már nem szabályos?
Hozzáfért-e valaki más a fiókodhoz, aki esetleg játszott rajta (és nem követtetek el mindent a lekövethetőség elkerüléséért? (ergó minimum vpn használat, de legalább 1 napos időközös játék ugyanazon a fiókon) Ha valaki más hozzáfért, ő használt-e olyan modot ami tilos, vagy gyűjtött-e specifikusan a fiókra valamit?
Ha 78 csatában történt ez meg, akkor az egy igen nagy merítés, ennyiből te-neked is ki kell tudnod számolni mi lehetett a probléma (persze csak akkor ha minden replay-t lementesz - ez időszakos átnézésre ad lehetőséget -, és jó a hosszútávú memóriád).
Érdemes azt is tudni, hogy ha késő esti, hajnali órákban játszottál gyakran, és bizonyos modot használtál, de a mod készítője vagy valaki más saját belátása szerint rosszindulatúan adatot nyert ki vele a játékból (kliensoldalról továbbadta a pozícióját egy másik kliensnek), akkor áldozatául eshetsz ennek a büntetésnek (ami jogos).
Csak azok a fiókok kapnak utólagosan felmentést, akik garantáltan azért kapták, mert egy csatába sikerült bekerülniük más játékosokkal random csatákban többször egymás után.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...