Sziasztok.
igazából 2 kérdésem is volna.
1. adott ezek a cseh tűzhányó (blesk,selma) ezeknél miért nem működik a spotolás?
be sietek oda ahova pl: egy ELC vel és simán felderítenek messziről még a közepes vagy nagy tankok is! Miért nem jó az álcája és a felderítő képessége? (ja 4-5 skines mindegyik legénysége)
2. kérdés: még mindig küzdök ezzel az úgynevezett "kifagyással" a játékban! Jacktor modpack van fent. semmi több.
minden 3-4 edik csatánál mikor beszámol 30- lefele mikor mindenki megindul én ott álok megdermedve csak a kamera mozgás megy
Aztán vagy 25-30 mp múlva bedobja hogy kapcsolat megszakadt és kitesz a kezdő felületre.
ott gyorsan visszalépek de sok esetben addigra már be is spotolnak sőt volt hogy rapityomra is lőtek :/
Szóval kérdés: mi a fene miatt van ez?
2. kérdés: még mindig küzdök ezzel az úgynevezett "kifagyással" a játékban! Jacktor modpack van fent. semmi több
...
Szóval kérdés: mi a fene miatt van ez?
Köszi a segítséget.
Szerintem hálózati hiba lesz. Ugye nem wifi-n csatlakozol a routerhez?
Ami segíthet:
- Router újraindítás
- Router csere
Ki lehet még próbálni:
- Cache törlése
- Csökkentett módban indítani a játékot
Természetesen nem wifi.
Nem router hanem egyenesen modemről megy!
próbáltuk az újraindítást is, nem jött be.
Cache törlése kipróbálva semmi sem változott
Szóval ezért tettem ide fel a kérdést mert nincs értelmes magyarázat rá.
Ja és miközben "kifagy a játék" fent a ping és fps gyönyörűen megy és zöld a jelzés, aztán mikor kiléptet az utolsó pillanatban pirosra vált.
Mi a gond a wifi-vel?
Foglalkozásból eredően sokat kell utaznom, és olyankor wifin keresztül csatlakozom az internetre, így a WoT-ra is. Olyanról hallotam/tapasztaltam, hogy rossz az internet-kapcsolat. De az, hogy a wifi miatt, az új nekem. (nem vagyok IT-spíler, ezért IT-szaknyelvet lehetőleg mellőző, egyszerűen érthető választ előre is köszönök)
Mi a gond a wifi-vel?
Foglalkozásból eredően sokat kell utaznom, és olyankor wifin keresztül csatlakozom az internetre, így a WoT-ra is. Olyanról hallotam/tapasztaltam, hogy rossz az internet-kapcsolat. De az, hogy a wifi miatt, az új nekem. (nem vagyok IT-spíler, ezért IT-szaknyelvet lehetőleg mellőző, egyszerűen érthető választ előre is köszönök)
Megbízhatatlan, nagyon sok befolyásoló tényező van, ami elronthatja. A WOT legendásan érzékeny az instabil netre.
Mi a gond a wifi-vel?
Megbízhatatlan, nagyon sok befolyásoló tényező van, ami elronthatja. A WOT legendásan érzékeny az instabil netre.
Köszi. Igazság szerint én nem érzek különbséget, mikor wifi-ről játszok vagy vonalas internetről otthon. Hol a ping magas, hol az fps alacsony, máskor formailag minden OK-nak néz ki minden, mégis 2-3 mp csúszás van, míg a tank reagál az akciómra/parancsaimra, stb. Eleinte még (jópár éve) próbáltam kikutatni az okot, de már rég feladtam --- annyira szerteágazó volt a kapott okok/instrukciók/tanácsok iránya. Az internet-kapcsolat módja eddig nem szerepelt az általam ismert okok között.
A vezeték nélküli kapcsolatoknál (wifi, mobilnet) ugye rádiójelet használunk, ezek hajlamosak egymást is zavarni, főleg ha sok van belőlük egy helyen. A wotnál tapasztalt jelenségnek ehhez viszont nincs sok köze. Ezt inkább az okozza, hogy a magyar szolgáltatók spórolni próbálnak és olyan nemzetközi vonalakat használnak, amik megbízhatatlanok. Persze ezeket el lehet kerülni, ha előfizetsz valamilyen VPN szolgáltatásra, ami tulajdonképpen azt csinálja, hogy keres neked egy stabilabb vonalat, ami nem szakad meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RockyRuciano
Üdv!
Az ajánlóprogramon és az időnként futó streamerekhez köthető visszacsábítós "eseményen" kívül van még valami opció olyan játékosnak aki 1-2-3 éve inaktív, csatát nem játszott csak néhányszor bejelentkezett a játékba?
Köszi előre is.
A "tökéletes töltet/perfect charge" töltő legénységi szakértelme 10%-al növeli a lövedék sebességet. A játékban lévő kis animáción "ALT" gomb megnyomásakor arty lövést láthatunk. Ez működik normál tankokkal is? Valaki tesztelte is ezt vagy csak placebó?
A "tökéletes töltet/perfect charge" töltő legénységi szakértelme 10%-al növeli a lövedék sebességet. A játékban lévő kis animáción "ALT" gomb megnyomásakor arty lövést láthatunk. Ez működik normál tankokkal is? Valaki tesztelte is ezt vagy csak placebó?
Igen, minden tanknál pont ugyanúgy működik, és az előnye, hogy habár a lövedék sebessége változik, a lövedék esési íve nem.
A probléma, hogy van ennél jobb skill, és a megszokott (sokat játszott) tankokra hülyeség rátenni, mert kiveszed a saját játéktapasztalatod előre célzáshoz, mert így újra tanulni /alkalmazkodni kell a megváltozott lövedék sebességhez.
Igen, minden tanknál pont ugyanúgy működik, és az előnye, hogy habár a lövedék sebessége változik, a lövedék esési íve nem.
A probléma, hogy van ennél jobb skill, és a megszokott (sokat játszott) tankokra hülyeség rátenni, mert kiveszed a saját játéktapasztalatod előre célzáshoz, mert így újra tanulni /alkalmazkodni kell a megváltozott lövedék sebességhez.
Köszönöm. Nem vitatkozva azzal az általános megállapítással, hogy alapjáraton van ennél jobb skill is a töltőnél (mert van), számomra, akinek bizonyos okokból nehézséget okoz a célzás, mégis hasznosabb egy 700-1000 m/s-es lövedéknél távolról való lövöldözés esetén (pl.: ShPTK), mint az adrenalin rush, ammo tunining, safe storage (nem ammo érzékeny tank esetén).
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...