Jelenleg 188 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 56 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Csak egy kérdés

4 éve 10 hónapja #299916 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Szerintetek?
Mellékletek:
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299917 Írta: VaFec

Szerintetek?

Folyt. köv.
Mellékletek:
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299921 Írta: VaFec
Más is tapasztalt olyat, hogy annak ellenére, hogy be van kapcsolva a lőszer automata feltöltése, ez mégsem történik meg, hanem csak a következő csata után? Kredit mindig van elég.
A legutóbbi patch óta vettem észre.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299922 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Más is tapasztalt olyat, hogy annak ellenére, hogy be van kapcsolva a lőszer automata feltöltése, ez mégsem történik meg, hanem csak a következő csata után? Kredit mindig van elég.
A legutóbbi patch óta vettem észre.

Leginkább akkor szokott előfordulni, ha csak éppen elég a kredit. Olyankor előbb számolja a kiadásokat és csak azután a bevételeket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VaFec
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #299924 Írta: Andar
Megválaszolva: Andar
Hali!
Ha a "hatodik érzék" aktív akkor - elvileg - mindig jelzi ha felderítenek? Nincs valami általam nem ismert rejtett spotolási mechanika?
Netán ha direktívaként használok "hatodik érzéket" az nem ugyanaz mintha ki lenne fejlesztve?
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299925 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Hali!
Ha a "hatodik érzék" aktív akkor - elvileg - mindig jelzi ha felderítenek? Nincs valami általam nem ismert rejtett spotolási mechanika?
Netán ha direktívaként használok "hatodik érzéket" az nem ugyanaz mintha ki lenne fejlesztve?

Ha a 6. érzék megvan a tankon, akkor 3 sec elteltével felugrik a kis lámpa, ami jelzi hogy spotoltak (fennmarad 2 secig). Ezt követően alap esetben még 5 secig spoton leszel (amennyiben időközben a téged felderítő ellenfél elvesztette a rálátását a tankodra. Ez az összesen 10 sec növelhető 15 secig is (legénységi skill, direktíva, felszerelés).
Ha a 6. érzék nincs a tankon, de direktívaként jelen van, attól az effekt teljesen megegyezik.
Ha mindkettő megvan a tankon, akkor a lámpa 2 sec után villan fel (1 seccel korábban).

Nem szabad elfelejteni, hogy azt nem jelzi semmi, hogy a spot valóban leesett-e rólad: ennek biztosra vételéhez szilárd fedezék (ház, domboldal, szikla stb...) használata ajánlott, vagy a spotolási mechanikák logikai és számtani rejtelmeinek mélybeható ismerete.

Ha a téged felderítő személy megváltozik, de a spotról még nem estél le, akkor a 6. érzék nem fog aktiválódni függetlenül az eltelt időtartamtól. Még egy fontos dolog: a jobb játékosok (akár normál gameben, de többnyire kompetitív játékban) rengeteget blindolnak (a bevett, vagy számítható pozíciókat célba véve), így nem meglepő ha pl lighttal egy nyilvánvaló pozícióban vakon lőnek szét valakit (ebben az esetben a 6. érzék természetesen nem aktiválódik).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Andar
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299926 Írta: Andar
Figyelem: Spoiler!

Köszönöm! Hasznos plusz infók...
Előfordulhatnak olyan tiltott modok amellyel az ellenséges arti le tud követni?
Egyre többször tapasztalom, hogy teljesen random (ráadásul nem szokásos pozíciókban, kapok találatot, úgy h nem jelez a hatodik érzék.
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299927 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Egyre többször tapasztalom, hogy teljesen random (ráadásul nem szokásos pozíciókban, kapok találatot, úgy h nem jelez a hatodik érzék.

Nem ismerem a modokat... 2 évvel ezelőtt egykori klántárs mondta, hogy volt olyan mod, melynél a tank sziluettje a spot leesése után tovább mozgott egyenletes sebességgel, így könnyebb volt vakon lőni (nyilván ugyanez működött álló célponton is). Viszont biztos hogy nem volt akkor sem és most sem legális.
Az aim predict (látható célpont elé betesz egy ajánlott lövési pontot/vonalat) logikus volna ha létezne (nyilván ha csak az irányt adja meg akkor akár még legális is lehet, amennyiben a távolságot is, akkor már nem). Hasonlóan kell elképzelni mint WarThunder-ben a targeted célzást.
UI: Ugyanakkor mindkettő fent írt kimondottan favágó effektust eredményez: a használó nem lesz tőle jobb (sőt romlik a játéka), ráadásul közbeszól a használatba az RNG, és az emberi cselekvés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Andar
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299928 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Annyival még kiegészíteném, hogy ha kilövik a parancsnokot, akkor a 6. érzék sem működik addig, amíg meg nem gyógyítod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti, Andar
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #299929 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme

Csaták végén ilyenkor érdemes nézni egy wotinfo.net-et+személyes értékelést az artyzó "játékos"ról, mivel lehet nem is hús-vér ember volt. A WG ugyanis elég régóta elkezdett használni bot accountokat. Sokszor előfordult velem idén, hogy reggelig fent kellett maradnom meló miatt: ilyenkor hajnalban sokat játszottam. Ekkor a legalacsonyabb nyilvánvalóan a játékosszám, ilyenkor a MM-be bekerülnek a botok. Ezek jó része arty bot. Ha emlékszel tavaszról a Road to Berlin eseményre, ott a legveszélyesebb bot ellenfelek az artyk voltak. Ugyanúgy lőttek halál pontosan ha leesett rólad a spot, mintha még világítanál. Randomban játszva sokszor volt deja vu-m ezek után, el is kezdtem csekkolni az accountokat. A legmagasabb szintű bot arty amit láttam játékban egy 6-os szintű M44 volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Andar
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299932 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Sziasztok!
Van itt más is akinek délután 5 kőrül felugrik 100 fölé a ping,és úgy is marad? Ha igen melyik internet szolgáltatónál van?

Lehet nem nálad a hiba...

Trékom 1000/200 Mbit/s.

Mellékletek:
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #299934 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Sziasztok!
Van itt más is akinek délután 5 kőrül felugrik 100 fölé a ping,és úgy is marad? Ha igen melyik internet szolgáltatónál van?

Lehet nem nálad a hiba...

Trékom 1000/200 Mbit/s.

Ugyan az a hálózat,csak itt flip a neve.
Utána néztem,a teliánál van a baj.Állítólag minden évben van ilyen kb 1 hónapig.
Mellékletek:
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299950 Írta: sturmanek
Megválaszolva: sturmanek
Sziasztok!

Hol tudom megnézni hogy hány napot/órát töltöttem el a WOT al ?
Előre is köszönöm!
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299957 Írta: Andar

Sziasztok!

Hol tudom megnézni hogy hány napot/órát töltöttem el a WOT al ?
Előre is köszönöm!

Szerintem nem lehet, nincs hivatalos statisztika. Talán vmilyen mod (arról olvastam, de az is bizonytalan)
Átlagot számolhatsz esetleg a csatákban töltött időről. Bár átlag időt sem találtam.
Ugye többféle mód van. Vegyél pl. 7 percet. Szorozd be a csatáid számával. Plusz a játékban töltött egyéb idő, gyönyörködés a tankjaidban stb... :) Mondjuk ez 10%.
Nekem a 19k csatára akkor az jönne ki hogy eddig kb. 2216 óra + 10% egyéb legyen 2500 óra játékidő. Ez 100 nap az életemből... (a kezdetektől játszom)
Valószínű ezért nem mérik az időt... :troll:
Téma zárolva.
4 éve 10 hónapja #299958 Írta: 1NVERBRASS
Megválaszolva: 1NVERBRASS
Sziasztok!

DIGI-s netem van (1000 Mbit/sec) és az elmúlt pár napban vettem észre, hogy a játék közben a ping felkúszik 900 miliszekundumra is és szaggat, aslain mod packot használok. Esetleg újabb probléma van a DIGI hálózatával, mint legutóbb a DNS szerver affér? Másnak előfordult ez a jelenség? Megoldás?

Köszi előre is!
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.