Én teljesen középszintű (vagy inkább az alatti) játékos vagyok.
Light-ozásra nekem nem nagyon jön be a német Bulldog, még full camo-val sem jó eléggé az álcaképessége.
Inkább mediumként játszottam vele, de arra meg inkább a CDC-t, vagy a Mutz-ot ajánlanám.
Szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: hadtjuk
Ennek a Német bulldognak mekkora az élvezeti faktora? Akarom kérdezni (nyolc ezret) CDC-vel felér (megér)?
NEM, CDC sokkal használhatóbb. Keresni is jobban lehet vele. (dehát alma <> körte ugyanúgy más egy med és light)
Akkor lehet érdekes, ha light-os legénységet akarsz húzni, vagy küldöket prémiummal csinálni, illetve Tier 8 csapatban akarod használni.
A tank árának megfelelő aranyat kapnál, nem kreditet.
Minden velejárót megadna, barakkba a legénységet, depóba a felszerelést, és a personal reserves-t is a többi közé.
Én úgy tudom, hogy már egy ideje nem goldot adnak, hanem kerditet. Egyszer volt valami bonus code árusítás (talán JT88 + arany) és sokan azt csinálták, hogy többször vették meg a kódot. Nyilván csak egy tank lehet a garázsban, így minden újra aktivált kóddal a tank árát kapták meg aranyban. Aztán erre berágott a WG és a gold helyett ilyenkor a tank árát kapod meg kreditben.
Nem csináltam ilyet, nem tudom, hogy igaz-e vagy sem. De nekem ez az utcsó infóm.
Valaki tudja mi a tény most?
Elvileg az csak az ingyen tankokra vonatkozik, ha már van egy amire egy fillért sem költöttél és van küldetés érte akkor csak a kreditet kapod. De jöjjön egy harmadik fél aki megmondja a tutit.
A tuti megmondó harmadik fél az én lennék, ha megvenném még egyszer ezt a járgányt, de tényleg kihagyom.
30K-t nem költök pixelekre, csak elméleti síkon gondolkoztam el rajta, hogy mi lenne, ha....
Mondjuk tizenévesen Kylie Minogue-gal is így voltam...
Így van, páncélja nulla, mint minden light tanknak.
A camo nálam fullon van, de gyári álcafestés ide vagy oda, érzetre bőven rosszabb, mint az amx széria camoja.
Mondtam pár körrel feljebb, nekem némileg csalódás volt a német Bulldog, érzetre a Cdc vagy a Mutz jobb (tudom, azok mediumok). A camoja nagyjából hasonló lehet, mint azoknak, a profiljuk, magasságuk is hasonló....
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#202725Írta: Flanker
Megválaszolva: Flanker
Szinte biztos hogy sose lesz elérhető, kevés embernek van meg, azok is az NA szerveren alpha teszrerek.
A tankról magáról annyit hogy jelenleg az egyetlen tank ami egyszerre két löveggel tüzel, ráadásul táras, legalábbis gépfegyverrel felszerelt.
Battlefield 2D style