De jóó, megint 2órás legénységi xp boost ... ha csak sima xp boost volna nem gondolkodnék ennyit rajta, de így is van egy valag, és nem használom el, mert nincs 2 óra hosszat idegzetem tankozni mostanában.
az 59 pattonról tudnátok irni valamit? érdemes megvenni? csapatba milyen ? tetszik de aggaszt az a nagy kupola a tetején. azt irják buffolták azóta milyen?
az 59 pattonról tudnátok irni valamit? érdemes megvenni? csapatba milyen ? tetszik de aggaszt az a nagy kupola a tetején. azt irják buffolták azóta milyen?
Átlagdmg szerint a T-44 előtt utolsó előtti a T8 medek közül(wotlife szerint)
Hacsak nem legénységképzésre szeretnéd a kínai medeidhez, én nem javasolnám a megvételét, egy CDC vagy most STA-2 szerintem sokkal jobb befektetés.
Én 200+ csata után azt mondanám, hogy én szeretem. A buff a gun handling-et érintette, kifejezetten jót tett neki, akárcsak a látótáv buff. A tumor a tornyon persze egy hatalmas weak spot, ezt aki akarja be is lövi, max ha mozgatod a tornyot és a tankot akkor a torony maga tud lepattanókat generálni. Bevétel átlagos. Ahogy az előttem szólónak - aki mellesleg nemigen ismeri ezt a tankot - abban igaza van, hogy a CDC egy jobb prémium tank, a STA-2-nél nem mondanám jobbnak, abban mindenképpen érdekesebb az előző kettőnél hogy kuriózum. Ha csak credit farm a cél arra van jobb, de ha a kínai ágra kell legénység (akár heavy, med vagy light) arra teljesen jó, élvezetes vezetni és még keres is.
Erősen gondolkodááám egy Type64 megvételén. Szerintetek? Megéri? Nem legénységképzésre kell, nincsenek kínai tankjaim, csak úgy gondoltam veszek egyet. ( még nem vettem prém tankot, sose. )
Elemzést olvastam, az alapján tetszetős.
Erősen gondolkodááám egy Type64 megvételén. Szerintetek? Megéri? Nem legénységképzésre kell, nincsenek kínai tankjaim, csak úgy gondoltam veszek egyet. ( még nem vettem prém tankot, sose. )
szekszi egy tank, nem fogod megbánni. rá festés, álcaháló, perszkóp, meg faszsetudjamiaharmadik és kézcsók
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Nekem nem tetszik. SH-n kívül felesleges, SH-ban is csak a kreditszorzó miatt éri meg. Az ágyú pontatlan, kis átütésű és megy T9-be is. Funnak a T37 jobb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Bicsek86, Sics, Diarmand
Én 200+ csata után azt mondanám, hogy én szeretem. A buff a gun handling-et érintette, kifejezetten jót tett neki, akárcsak a látótáv buff. A tumor a tornyon persze egy hatalmas weak spot, ezt aki akarja be is lövi, max ha mozgatod a tornyot és a tankot akkor a torony maga tud lepattanókat generálni. Bevétel átlagos. Ahogy az előttem szólónak - aki mellesleg nemigen ismeri ezt a tankot - abban igaza van, hogy a CDC egy jobb prémium tank, a STA-2-nél nem mondanám jobbnak, abban mindenképpen érdekesebb az előző kettőnél hogy kuriózum. Ha csak credit farm a cél arra van jobb, de ha a kínai ágra kell legénység (akár heavy, med vagy light) arra teljesen jó, élvezetes vezetni és még keres is.
Igen, valóban nem ismerem, csak ellenfélként találkozom vele randomban, illetve SH-ra hozta-hozza egy srác tőlünk. De szerintem ezt le lehetett szűrni abból, hogy nem említettem személyes tapasztalatot, illetve egy statisztikai oldalt is említettem. AZ STA-2-nek 22-vel több átütése van, jobb aimtime-mal, igaz nincs páncélja a tornyán sem(tanks.gg). Emiatt én pénzfarmra sokkal jobbnak gondolom.
Olyanom viszont van. Nekem a lassú toronyforgás nem tetszetős benne, ha két csapat egymással szemben rushol SH-n szűk utcán, problémát tud okozni az a pár lövés kiesés. Kreditbónusszal és winratetel SH-n szépen lehet vele hozni, randomra és CW-re T37 jobb.
Last edit: 9 éve 1 hónapja by Serious_Black.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Sics
Nagyon vicces arc, komolyan
25 percnél észre sem veszi és lelövi a csapattársát. De vele nem tolnak ki ilyen könnyen a béna csapattársak: "Csinálok egy új akkuntot, mer valamér kitiltott engem ez."
Aztán egy nézője ad neki egy "akkuntot", és azzal kezdi, hogy: "Megnézzük, hogy milyen béna volt ez a játékos." Megnézi: "Bazeg, ez csak 49 százalékban győzött!"
Én ebből csak annyit nem értek ,hogy őt kibannolták, míg ma, az engem teljes hp-ról kiszedő Grille15 csapat társam pedig nem (közöltem vele, hogy nem vagyok öngyilkos lelkületű könnyű tank)...érdekes ez a rendszer...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Giromarton
Battlefield 2D style