Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Pz. T 15 (magasabb látótáv, több lőszer) vagy a Locust (magasabb pen, gyorsabb) éri meg jobban? Bevétel/legénységhúzás mellékes, csak a játékélmény számít. 
Ender!
Nekem megvan a T-15. Nem használom. A 350 m látótáv hármas tier-be jó csak, de ebbe a tierbe a spotra hiába gyúr az ember, mert a csapattársak álltalába nem használják ki. (FCM36 Pak40-re vigyázz, mert neki 400m-es a látótávja.) A tier 3-as csatákba még valamit ér az ágyú (akarom mondani, van átütése). Tier 4-5-ösökre már nem érdemes lőni, mert csak felsptolodunk, de átütést csak a puhatestűek ellen van esély elérni (arra is kevés). Snieperkedésre alkalmatlan, mert az átütése nagyon gyenge, ami a távolsággal tovább csökken. Lerohanásra, pörgetésre csak puhatestűek ellen jó: Rohangálok, rohangálok, de nem ütöm át… Egyébként a fordulóköre sem túl ideális. Mobilitása jónak mondható, álcája is jó. Ami engem bosszant benne: Csaták 1/3, 1/3, 1/3 arányban 3, 4, 5 tier. Ezért a csaták nagy része így néz ki: Elrohanok az első spothelyre és várok. Ha lenyomják az oldalunkat, meghalok (néha elfutok). Ha lenyomják az oldalt a csapattársak (véletlenül se én, mert sebzésre nem igazán lehet használni), előrébb helyezkedem/oldalt válok és tovább várok, hogy valamit csináljon már a csapatom. Mindezt 3-4-5 tier-be… Hát valljuk be az ész, és a jó taktikai érzék ezeken a szinteken nem veri le a plafonról a vakolatot. Mindez mellé te magad sebzést nem tudsz produkálni. Körülbelül olyan érzés ez mikor elsősökkel akarnál Shakespeare drámát előadni. Lehet, hogy bejőn és nagyot csattan, de azért erre kicsi az esély… Ha van 900 aranyad, én azt javaslom, várj egy 50% leárazást és inkább T-25 vegyél. Az játékélménybe ötször többet hoz.
Locustom nincsen. De abból még kevesebb rohangál, mint T-15-ből. Sejtésem szerint nem véletlenül…
Battlefield 2D style