Jelenleg 83 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 12 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 17 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 18 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 2 hónapja #199855 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand
Ahogy azt írták már, sajnos nem éri meg a Type62. Az ok egyszerű: WZ-131.

A hetes Type62 esetében nem áll fent az, hogy más, mint a hozzá hasonló kategóriájú tankok, ezért fun-nak is érdemes lehet megvenni, mert gyakorlatilag annyira hasonlít hozzá a testvértankja, hogy teljesen felesleges beruházni rá. További indokok a vásárlás ejtése mellett:

A WZ-131-nek erősebb a motorja (520 vs 430 lóerő) ugyanakkora súlyhoz.

A Wz-131-en jó a nagy ágyú, de kicsit lassan tölt, érdemesebb a az előző, 85 milist használni, a 64-85T-t. Ezzel az ágyúval ugyanaz lesz, mint a Type62, DE. Ugyanakkora töltés mellett, nagyobb az alfája (180 vs 200) és az átütése is (145 vs 159) és a lövedék is gyorsabban száll egy kicsit. Picit pontosabb is.

További WZ előny, hogy a motorjának majdnem kétszer annyi (!) modul hp-ja van, mint a Type-nak (105 vs 190) ezért nem viszi el minden lövés a motort, mint a prémium spotter esetében.

Sőt, valami hülye oknál fogva a Type62 prémiumlőszere 2 arannyal drágább, mint a WZ-131 85 milisének, pedig kisebb az alfa meg az átütés is. Ki érti ezt....
Igazából egyetlen kis hátránya van a WZ131-nek a Type-pal szemben, az pedig a icipicit gyengébb talajellenállása, de az lókuki a fentiekhez képest.

Szóval összegezve, NEM ÉRI MEG megvenni a Type62-t.

A WZ-131-et pedig nyugodtan használja mindenki a 85 milissel, pontosabb, gyorsabban céloz és jobb a dpm. Aki az átütés miatt aggódna, ahová nem elég a 160 mm, oda a 180 sem lesz az.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, Bicsek86, FleiszG, Dodge94HUN

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #199856 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
12600 Ft, van benne 6150 gold és 25 2 órés crew XP duplázó.

A 6k gold az gyakorlatilag 2 hónap prémium, ami kb 6000 Ft.

Szóval 6600 Ft-ért adnak egy hetes prémtankot (amivel elég sok küldit meg lehet elvileg csinálni, és amivel nem lesz az ember masszívan veszteséges light küldizésnél...) ... és adnak mellé némi legénységi XP duplázót...

Gyakorlatilag egy t6-os prém skoda áráért vágják tehát a vásárlóhoz ezt a pixelhalmazt.

A jármű fő előnye meg nyilván a szokásos: legénységképzés kínai light WZ 131 és 132 (esetleg magasabb tieres med) vonalra...

Nekem korrekt ajánlatnak tűnik, sajna nincs rá keret :( ... de talán majd egyszer.

9 éve 2 hónapja #199857 Írta: FleiszG
Megválaszolva: FleiszG
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Csak misszióhoz akartam.
A legénység is csak a 59-ből jött volna.
Akkor marad a további próbálkozás a RU-val:)

9 éve 2 hónapja #199891 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

12600 Ft, van benne 6150 gold és 25 2 órés crew XP duplázó.

A 6k gold az gyakorlatilag 2 hónap prémium, ami kb 6000 Ft.

Szóval 6600 Ft-ért adnak egy hetes prémtankot (amivel elég sok küldit meg lehet elvileg csinálni, és amivel nem lesz az ember masszívan veszteséges light küldizésnél...) ... és adnak mellé némi legénységi XP duplázót...

Gyakorlatilag egy t6-os prém skoda áráért vágják tehát a vásárlóhoz ezt a pixelhalmazt.

A jármű fő előnye meg nyilván a szokásos: legénységképzés kínai light WZ 131 és 132 (esetleg magasabb tieres med) vonalra...

Nekem korrekt ajánlatnak tűnik, sajna nincs rá keret :( ... de talán majd egyszer.

Nem hiszem, hogy külön kellene venni a tank árát ebből és az alapján dönteni. A csomag majd' 13k forint, hiába a "csak 6600 aranyba" kerülő tankot szeretnéd megvenni. Ennyi pénzért pedig a legdrágább T8 prémiumokat is megkapod, vagy veszel egy olcsóbb T8-t és mellé még 3-4k goldot.

Tudom, hogy a kérdező nem ezt kérdezte, illetve nem tudom, hogy csak funnak és küldik miatt vette volna meg vagy pénzt is szeretne farmolni, de Diarmand levezetett mindent, amit tudni kell a tankról. Funnak ott a WZ-131, ami mindenben jobb, ergo nem éri meg megvenni emiatt. Pénzkeresésre pedig ennyi pénzért van jobb opció, főleg, hogy egy kis átütésű T7 lighttal amúgy sem fogsz sok pénzt keresni, amikor a körök nagy részében IS-3-ak és társai ellen kell játszani.

Ez a tank ingyen megérte, de pénzt (számomra) nem ér.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #199898 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Csak misszióhoz akartam.
A legénység is csak a 59-ből jött volna.
Akkor marad a további próbálkozás a RU-val:)

Nekem a wz132 sok küldit kivégzett (nagy ágyúval)

Ha már tier 7 lightot vennél, akkor az amx13 57 nagyobb funnak tűnik :) Az a lightok kivégzője

9 éve 2 hónapja #199911 Írta: Lacx
Megválaszolva: Lacx
Valamelyik nap láttam a csatában egy AMX 13 57-et. Nem a Grand Finals-os volt. Sima 13 57. Valaki megtudná mondani hogy mi a különbség az AMX 13 57 GF és az AMX 13 57 között???

9 éve 2 hónapja #199913 Írta: Flanker
Megválaszolva: Flanker

Valamelyik nap láttam a csatában egy AMX 13 57-et. Nem a Grand Finals-os volt. Sima 13 57. Valaki megtudná mondani hogy mi a különbség az AMX 13 57 GF és az AMX 13 57 között???

Nem biztos, de a GF-os AMX-nek van egy saját skine ami miatt nem lehet rá festést rakni, de megkapja a bónuszt mintha lenne rajta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lacx

9 éve 2 hónapja #199930 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1
szerintem is mint elöttem irták a Gf-es grand final -os tnakoknak van egy specko festése,
ami ad camo-t lényegében az a különbség hogy a Gf-re nem kell venni se kredit se arany ért festést mert van rá örök gyárilag . emiat talán sporolosabb a gf mint a sima.

9 éve 2 hónapja #199966 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow

Nem biztos, de a GF-os AMX-nek van egy saját skine ami miatt nem lehet rá festést rakni, de megkapja a bónuszt mintha lenne rajta.

Igen a GF-nek állandó állcafestésevan azt hiszem csak ennyi a különbség. Ráadásulvalami beteg jó kis tank félve vettem meg mert elég sokan leszólták de a kedvenc prém tankom lett pedig van egy pár prémem de ez mocsok jó :) mondjuk most járokaz AMX 12 T-nél nekem az is tetszik a GF miatt :D elég hasonló a játékstílus sőt :)
A GF-et mindenkinek csak ajánlani tudom ez a type se tűnik rossznak mikor bedobták most pár napja aztán volt egy pár belőle randomba a 12 T-vel gyorsan leammorackeltem belőle kettőt is :D

9 éve 2 hónapja #199986 Írta: Ender
Megválaszolva: Ender
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Pz. T 15 (magasabb látótáv, több lőszer) vagy a Locust (magasabb pen, gyorsabb) éri meg jobban? Bevétel/legénységhúzás mellékes, csak a játékélmény számít. :)

9 éve 2 hónapja #200000 Írta: HUN_Sector
Szóval tier 3 német light, aki megy 5-be is, vagy ugyanez amerikai oldalon?
Egyik sem.

Egyrészt hulladék az ágyú, esélytelen jót alkotni velük magasabb csatában, nem tudsz átütni, közel kell menned, hp-d semmi, egy lövés vagy, vagy egy koccanás.

Legénységet meg azért nem tudsz tier 3-ban jól húzni, mert kevés xp-t ad a rendszer ezen a szinten még. Beviszel teszem azt 400 sebzést, a wn8-ad már kék, de a rendszerben az egy győzelemnél is kb 300 alap xp.

Épp ezért pénzhúzásra sem alkalmas.

Inkább vedd meg sima ezüstből a pz4h-t troll ágyúval, jól hoz és masszív kis tank, a hatosokat is vígan sebzi messziről a robbanó.
Vagy vedd meg a kv1-et ugyanígy ezüstből, azzal sem lesz gondod.

De tier 5 alatti tankot prémből venni botorság. Sőt, tulajdonképp tier 6 ahonnan tényleg van értelme.

9 éve 2 hónapja #200002 Írta: Ender

Szóval tier 3 német light, aki megy 5-be is, vagy ugyanez amerikai oldalon?
Egyik sem.

Egyrészt hulladék az ágyú, esélytelen jót alkotni velük magasabb csatában, nem tudsz átütni, közel kell menned, hp-d semmi, egy lövés vagy, vagy egy koccanás.

Legénységet meg azért nem tudsz tier 3-ban jól húzni, mert kevés xp-t ad a rendszer ezen a szinten még. Beviszel teszem azt 400 sebzést, a wn8-ad már kék, de a rendszerben az egy győzelemnél is kb 300 alap xp.

Épp ezért pénzhúzásra sem alkalmas.

Inkább vedd meg sima ezüstből a pz4h-t troll ágyúval, jól hoz és masszív kis tank, a hatosokat is vígan sebzi messziről a robbanó.
Vagy vedd meg a kv1-et ugyanígy ezüstből, azzal sem lesz gondod.

De tier 5 alatti tankot prémből venni botorság. Sőt, tulajdonképp tier 6 ahonnan tényleg van értelme.

Mint írtam, bevétel/legénységhúzás nem feltétel, csak a játékélmény számít. Pz. 4H-m már volt, meg is van rá a 9 csík.

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #200004 Írta: HUN_Sector
Tier 3 lighttal nem kapsz játékélményt tier 4-5-ben, egy 40mm-es átütésű ágyúval.

9 éve 2 hónapja #200007 Írta: Ender

Tier 3 lighttal nem kapsz játékélményt tier 4-5-ben, egy 40mm-es átütésű ágyúval.

Minden másra ott van a 74 mm gold (meg a 440m látótáv).

9 éve 2 hónapja #200016 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Tier 4-ben még az orosz közepes T-28 E F30 is jó. Anno 6 eurós ára volt, de szerintem megérte.
A 160-as sebzésével egész élvezetes köröket lehet vele menni!

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.