Jelenleg 208 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 7 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 16 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 21 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 23 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #197227 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

CDC-t imádom - nagyon illeszkedik a mostani meta-ba, de nagyon kiváncsi leszek mi lesz belőle a sandbox után :unsure:

Nem az a koncepció, hogy a prémium tankokat nem nerfelik? (hivatalosan) Akkor az újra egyensúlyozásban csak a nem prémium tankok vesznek részt. Vagy nem?

Ha minden medium tanknak leveszik a látótávját, akkor a prémiumoknak miért ne tennék?
Ráadásul a távolsággal csökkenő átütés nem változtatja meg a tank statisztikáit, szimplán látótáv végéről nem fogod átütni azokat, akikat most igen.

Hát egy prém tank nem áll másból mint a tulajdonságaiból. (mivel anyaga nincsen) Ha ezt hivatalosan megváltoztatják akkor oda a bolt. Annak idején nem azért válthatták vissza a SP tulajok aranyara az árát mert nerfelték? Nem hinném, hogy ezt az elvet bevetnék minden prémium tanknál, ergo nem kaphatnak nerfet.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 2 hónapja #197231 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Ugyanmár...

Prémium tankokat is nerfelnek-buffolnak ... a Type59-et pld háromszor is nerfelték ha jól tudom :)
/Ma is jó vasnak számít, de fénykorában istenkirály volt... /

Bár tény, hogy a prémekehz érezhetően "kevésbé szívesen" nyúlnak hozzá ... kis német hetes rohangászón prém TD-t pld nem nerfelték egyszerűen csak kivették a shopból.

De a globális újraegyensúlyozás játékmechanikai dolgokat érint, úgy hogy ezek minden tankot egyaránt érinteni fognak ( ugyanúgy ahogy pld látótáv, spotrendszer, térképek vagy épp borulási fizika változása érinti a prémeket is..) ... részint meg ha az újraegyensúlyozásnál minden tank majd minden statjához hozzányúlnak akkor muszáj lesz hozzányúlniuk prém vasak statisztikáihoz is (hisz pont így őrizhetik meg a többi tankhoz képest a "milyenségüket", legalább nagyjából... )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #197236 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Én ma arra jöttem rá hogy a wz111 csak 115pen-el rendelkezik a papíron le írt 175 helyett. Komolyan vicc az az ágyú ami rajta van. Tényleg belinkelt ide valaki ide egy nem átütő találat listát amin a T26E4 volt az élen (ami számomra kicsit vicces mert az a tank is megvan, és érdekes azzal kevesebb ilyen problémám van pedig az papíron 170pen, tehát még 5 el kevesebb is) szóval érdeklődnék a wz111 hol áll ezen a listán, gyanítom első helyen......ha esetleg be kerülne shopba ( anno megszenvedtem érte, kár volt, ingyen adták...olyan is ) senki ne vegye meg ha csak nem mazochista.......

Itt rákereshetsz: vbaddict

Amit meg belinkeltem: <<Tier8, medium, premium tanks>> szűrőkkel volt, elszenvedett nem sebző találati aránnyal. A WZ111 meg heavy. :beer2:

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #197237 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Én ma arra jöttem rá hogy a wz111 csak 115pen-el rendelkezik a papíron le írt 175 helyett. Komolyan vicc az az ágyú ami rajta van. Tényleg belinkelt ide valaki ide egy nem átütő találat listát amin a T26E4 volt az élen (ami számomra kicsit vicces mert az a tank is megvan, és érdekes azzal kevesebb ilyen problémám van pedig az papíron 170pen, tehát még 5 el kevesebb is) szóval érdeklődnék a wz111 hol áll ezen a listán, gyanítom első helyen......ha esetleg be kerülne shopba ( anno megszenvedtem érte, kár volt, ingyen adták...olyan is ) senki ne vegye meg ha csak nem mazochista.......

Itt mazsolázhatsz:
www.vbaddict.ne...erver=

Én is nagyon utáltam az elején, mostanában kezdtem vele kicsit jobban foglalkozni. Eddig 180 csatám van vele, 1564 átlagsebzés (a korai korszak lehúzza :P), 79.5% találati arány, az átütőről nincs adatom. Nem annyira rossz, mint az elején gondoltam, bár sokszor jártam már úgy vele, hogy a végjátékban az utolsó 3-4 távoli célpontra vártam, hogy szűküljön és egyesével szépek kiszedték mindet előlem. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CsakaregE

9 éve 2 hónapja #197241 Írta: CsakaregE
Megválaszolva: CsakaregE
Köszönöm! Még egy kérdés, esetleg van IS-6-od ? Mennyire hasonlít a kettő? Olvastam az elemzést itt az oldalon(IS-6), de azért kíváncsi vagyok hogy az orosz változatot is így elcseszték ? Más is írhat akinek van esetleg mind a kettő és össze tudja hasonlítani a játékot vele. Van rá egy kis összegyűjtögetett aranyam, le árazáskor szeretném megvenni, de ha olyan páncél és ágyú terén mint a wz111 akkor inkább kihagyom. Válaszokat előre is köszönöm !

9 éve 2 hónapja #197244 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Sajnos nincs IS-6-om.

9 éve 2 hónapja #197246 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Amugy jó az IS6, vmelyik statoldalon a 8as tankok, prém tankok átlagsebzés szerinti listájában az élmezőnyben tanyázik, sőt a prém tankok közt a legjobb 3 közt van ugy emélkszem. ez azért jelent valamit bármennyire is szidják...
Mivel hajlamos a pattintásra, jobban kezdő meg átlagjátékosbarát mind a többi 8as prém, stabil jó átlagot tud hozni. Persze egy jó meg extra játékos egy CDCből többet ki tud hozni, egyszerűen a sebessége, álcája, átütése, pontossága okán. ez szerint döntsd el h melyik inkább a neked megfelelő ;)

9 éve 2 hónapja #197249 Írta: Kova
Megválaszolva: Kova
Amcsiknak még ilyen is jut, 3 féle csomagban:
na.wargaming.ne.../1968/

9 éve 2 hónapja #197254 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Amugy jó az IS6, vmelyik statoldalon a 8as tankok, prém tankok átlagsebzés szerinti listájában az élmezőnyben tanyázik, sőt a prém tankok közt a legjobb 3 közt van ugy emélkszem. ez azért jelent valamit bármennyire is szidják...
Mivel hajlamos a pattintásra, jobban kezdő meg átlagjátékosbarát mind a többi 8as prém, stabil jó átlagot tud hozni. Persze egy jó meg extra játékos egy CDCből többet ki tud hozni, egyszerűen a sebessége, álcája, átütése, pontossága okán. ez szerint döntsd el h melyik inkább a neked megfelelő ;)

Az overbuff az kb olyan szintre emelte, mint az E5-t T10-ben. Ágyúja még mindig szar, de legalább baromi nehéz belőni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Sics

9 éve 2 hónapja #197318 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Csak kiprobaltam a Kanonen-t. 10 meccs alatt szepen muzsikalt. Scorpiont megszoktam, igy a pancel hianya nem okoz problemat. Lassan gyorsul, de inkabb csak 50 utan, latotav periszkoppal szerintem jo, camo is ok, eddig tavolabbrol nem fedeztek fel loves utan sem, ha megis akkor gyorsan tova lehet gurulni. Egyelore 0 skilles uriemberek ulnek benne, 50% camo es lampa kisereteben. Szamomra konnyebben jatszhato mint egy CDC (nem megkovezni). Remek kis tamogato gep, 1500 sebzes korul 30k haszon, ha nem lonek meg es aranyat sem hasznal az ember. T10ben assistance vagy flankeles johet szoba. Funfaktor a 100mm atutesu HE. Nekem eddig bejott. :) Oszzessegeben: Teljesen hasznalhato atutes, jo alca, mobilitas, es az ujratoltes sem rossz (rammerrel 5,4).

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #197887 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Hello

a kiszemelt áldozatok: M4REV , STA2 , FV4202
egyikük sem gyors gép de vajon melyik közülök a legmobolisabb az érdekelne ?
LE/T alapján sta2 , M4Rev , FV a sorrend, de vajon ez hogy mutatkozik a játékban, igaz a talajellenállást nem néztem...

elöre is köszi :)

9 éve 2 hónapja #197905 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Köszi :)

Természetesen a credit farmolás a fő cél...
Ezek az adatok mi alapján vannak amugy?

www.vbaddict.ne...erver=

9 éve 2 hónapja #197944 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

www.vbaddict.ne...erver=

Azon játékosok adataiból, nem az összes wotos, akik használják a oldalra való feltöltést. :beer2:

9 éve 2 hónapja #197976 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1

Hello

a kiszemelt áldozatok: M4REV , STA2 , FV4202
egyikük sem gyors gép de vajon melyik közülök a legmobolisabb az érdekelne ?
LE/T alapján sta2 , M4Rev , FV a sorrend, de vajon ez hogy mutatkozik a játékban, igaz a talajellenállást nem néztem...

elöre is köszi :)

A mobilitáson lehet javítani magasabb oktán számú benzinnel vagy import olajjal. Nekem a JT. 8.8 a Panther 8.8 szinte megtáltosodott tőle. Normál ára 5k leárazásnál a fele,na akkor kell jól bevásárolni.Legutóbb 3M kreditet költöttem.

9 éve 2 hónapja #197993 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

www.vbaddict.ne...erver=

A legtöbb creditet állítólag a rev keresi, de baromi hosszú a töltési idő, ami engem pl zavarna.

Nekem igaz, T8 HT-k közül a T34 van meg, de baromi jól keres. Ha csak a kredit miatt kell, akkor szerintem az egyik legjobb döntés a T34. Legnagyobb pen, bika alfa. A kreditet meg ezért adják. Kőkemény a tornya, a testét meg "csak" el kell rejteni. (Ellenben a legtöbb kreditet 114ezer nettó a T54-mod.1-el csipegettem össze)

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.