Jelenleg 86 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 13 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 18 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 20 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 3 hónapja #196274 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

Sziasztok!
Itt a wotinfo.hu oldalon a bal felső részen egy új bannert láttam. Ismeri valaki ezt winwot.eu oldalt? Kamu cég, vagy megbízható? Nem vagyok penge németből,de úgy értelmezem, hogy lehet venni pár euróért egy csomagot, és valami zsákbamacska lesz. Ami akár prémium tankot vagy prémium előfizetést, esetleg aranyat tartalmaz. 9 euróért egy FCM jól jönne!
Ha valakinek van tapasztalata, akkor kérlek írjátok meg!
Köszönöm!

Ha már én írtam ide a fórumra elsőként, gondoltam kipróbálom. Befizettem kártyával 9 eurot. Úgy tűnik feleslegesen. A bank zárolta az összeget, de nem kaptam semmit. Se e-mailt, se üzenetet, és az egyenlegre se érkezett meg, így ajándékot sem tudtam választani. A support e-mail címre írtam egy levelet, de hibaüzenet jött vissza.
Tanulság levonva. Nem ajánlom senkinek! Ne próbáljátok ki!
Az adminoknak javasolnám, hogy ha tudják, akkor vegyék ki a bannerek közül, vagy jelezzék a megfelelő helyen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, CrossMetal1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hónapja #196277 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
LoL :D Meg lett mondva előre, hogy átverés az egész, de te azért kipróbáltad xd Ha küldesz nekem 5000 goldot, akkor 25% kamattal kapod vissza :trollol:

9 éve 3 hónapja #196280 Írta: FleiszG
Megválaszolva: FleiszG

Sziasztok!
Itt a wotinfo.hu oldalon a bal felső részen egy új bannert láttam. Ismeri valaki ezt winwot.eu oldalt? Kamu cég, vagy megbízható? Nem vagyok penge németből,de úgy értelmezem, hogy lehet venni pár euróért egy csomagot, és valami zsákbamacska lesz. Ami akár prémium tankot vagy prémium előfizetést, esetleg aranyat tartalmaz. 9 euróért egy FCM jól jönne!
Köszönöm!

Ha már én írtam ide a fórumra elsőként, gondoltam kipróbálom. Befizettem kártyával 9 eurot. Úgy tűnik feleslegesen. A bank zárolta az összeget, de nem kaptam semmit. Se e-mailt, se üzenetet, és az egyenlegre se érkezett meg, így ajándékot sem tudtam választani. A support e-mail címre írtam egy levelet, de hibaüzenet jött vissza.
Az adminoknak javasolnám, hogy ha tudják, akkor vegyék ki a bannerek közül, vagy jelezzék a megfelelő helyen.

És plusz egy tanács:
Mindig elsőnek google:)
Forum

9 éve 3 hónapja #196282 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Sziasztok!
Köszönöm!

Ezt a google rakja be nekem nem ez jelenik meg hanem román reklámok például. Ki venni nem lehet mert ebből tartják fönt a fórumot,

9 éve 3 hónapja #196283 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

Ezt a google rakja be nekem nem ez jelenik meg hanem román reklámok például. Ki venni nem lehet mert ebből tartják fönt a fórumot,

Ha be vagy jelentkezve a gugli fiókodba akkor az utolsó keresések alapján nyom célzott reklámot.
A párom keresett a gépemen hangszerboltot, utána minden oldal ahol jártam hangszereket kínált.

9 éve 3 hónapja #196318 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Egész jó ez a Sentinel AC 4. A 10 fokos gundep nagyon kellemes ezzel a kis toronnyal és a szopottgombóc forma is tud néha pattintani. Ami riasztó lehet az a DPM és a 0,37-es pontosság. A pontosság csak papíron rossz amúgy igencsak sokszor esik a célkereszt közepére a lövedék és a szűkülés végét sem kell megvárni sokszor, a DPM-et meg a nagy átütés kompenzálja. Ami probléma a tankkal, hogy csak 50 lőszert tud magával vinni, a másik meg hogy gyenge a motorerő ehhez a súlyhoz, viszont legalább nincs lefojtva a végsebesség szóval dombon lefelé simán 64 km/h-t is elér, sík terepen meg szépen gyorsul úgy 40-ig aztán ha elég hosszú a végsebességét is eléri.
Az ágyú ugye Firefly, de a platform az sokkal mozgékonyabb és kisebb és a gundepnek hála még el is lehet dugni a nagy részét.
Szerintem a kis csomagban bőven megéri, kell egy kis változatosság a Cromwell B mellé.
Már most is van fenn pár videó róla yt-on, de hétfőig még biztos kerül fel néhány, szóval azok alapján is lehet mérlegelni, hogy megéri-e megvenni, de szerintem ennyit megér a dolog.

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #196321 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
Kreditben gazdag kör volt :)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

9 éve 3 hónapja #196382 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1
lehet viszont-SH-n hasznos lehet a cromwell-vagy type64-ek kiváltására bár utobbi olcsobb :) , 4,2sec/ 150sebzés 170_es átütéssel nem rosz tier6-ban. meg a 60elöre 20hátra sebesség.

9 éve 3 hónapja #196403 Írta: Zender85
Megválaszolva: Zender85
Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni nem tudjátok véletlenül hogy lesz e mostanában valami komolyabb leárazás a nyolcas prém tankokra? Vagy már csak legközelebb karácsony környékén lehet ilyesmire számítani.
Köszi

9 éve 3 hónapja #196405 Írta: kukázoltán
Megválaszolva: kukázoltán
Szerintem augusztusban lesz valami... azt hiszem akkor lesz a wargaming szülinapja vagy mi a franc... tavaly ha jól emlékszem volt prém tank leárazás :)

9 éve 3 hónapja #196417 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Szerintem ezt a tankot (tier 6-os Sentinel) t6 SH-ra vinni hülyeség.

Ott a DPM számít, meg a mozgékonyság.

DPM: mennyi sebzést sikerül TÉNYLEGESEN leadni ... ebben az elvi DPM érték mellett nyilván benne van az is, hogy hogy mozog/helyezkedik a tankkal a játékosa, mennyire lő pontosan (AIMBOT rulez :( ...) ... és meddig képes túlélni.

A mozgékonyság meg azért fontos, mert a gyors tankok tudnak nagy területen jelen lenni, nagy területet kontrollálni a mapon ...

Az átütésnek csak O-I és T-150 ellen van jelentősége ... de golddal ezeket is át tudja ütni a legtöbb szokásos "gyors" tank ...

Szóval szerintem ez a vas nem lesz a Cromwell-CromwellB-T37-Type64 stb "light rush group" konkurense.

Persze ha a sandbox után változik a meta, akkor fene tudja mi lesz :D

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #196443 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

DPM: mennyi sebzést sikerül TÉNYLEGESEN leadni ... ebben az elvi DPM érték mellett nyilván benne van az is, hogy hogy mozog/helyezkedik a tankkal a játékosa, mennyire lő pontosan (AIMBOT rulez :( ...) ... és meddig képes túlélni.

A mozgékonyság meg azért fontos, mert a gyors tankok tudnak nagy területen jelen lenni, nagy területet kontrollálni a mapon ...

Az átütésnek csak O-I és T-150 ellen van jelentősége ... de golddal ezeket is át tudja ütni a legtöbb szokásos "gyors" tank ...

Szóval szerintem ez a vas nem lesz a Cromwell-CromwellB-T37-Type64 stb "light rush group" konkurense.

Az elmúlt 2 napban voltál valamilyen sh ban? Ja hogy nem.... Na nem baj.
A mostani meta az SH ban az, hogy 10-2x rush csapat a maradék 8 meg faszom Oi camp törés.... Ennyi.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bicsek86, Sics

9 éve 3 hónapja #196446 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

elég gykori sh-n most ez a tank és nem rosz téynelg.
sandbox hogy mit hoz :d az vicces 60-70-el repesztö mediumokat és atom lassu heavy-ket viszont mindent benyelö páncéllal. Lassan majd sh-n ha a mostani sandbox-os felálás marad akkor tier8-ban már nem is3 lesz a menö hanem valami über gyors közepes. mint tier6-ban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 3 hónapja #196452 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Gondoltam megyek vele egy kört ha már brit hétvége van. :P

Persze még mindig kész rablás a lőszerár, de így ennyi spottal szép bevételt hozott.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, CrossMetal1, Mikszi67

9 éve 3 hónapja #196456 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Csak szerintem van feleslegesen túlfújva ez a "magas lőszerár" dolog? Egy átlag játékos mondjuk lőjjön 12-3 alkalommal egy meccsen, ekkor kb 5k kredittel több csak a lőszer a CDC-hez képest, amit én nem hiszem, hogy akkora rablás.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.