Írtam a WG supportnak, hogy ez a tank bíz nem megy 60-al és, hogy átverés szaga van neki.
Válasz: Márpedig az megy annyival de ha nekem nem akkor mellékeljek pár replay-t, hogy megnézhessék Ők is.
Írtam a WG supportnak, hogy ez a tank bíz nem megy 60-al és, hogy átverés szaga van neki.
Válasz: Márpedig az megy annyival de ha nekem nem akkor mellékeljek pár replay-t, hogy megnézhessék Ők is.
Akkor ma prezentálok nekik pár ilyen replay-t.
Figyelem: Spoiler!
(Nem lesz nehéz)
Samy
Küldd el a telepítő linkjét és mondd meg nekik, hogy menjenek be gyarokolóba.
De most komolyan, azt a hozzáállást..
Akkor ma prezentálok nekik pár ilyen replay-t.
Figyelem: Spoiler!
(Nem lesz nehéz)
Samy
Kipróbáltam picinyt, inkább közelebb van a 35-höz sima talajon, 60-at csak jó nagy dombról lefe éri el, és elég egy kis kanyar és már csökken is a sebesség........... Az ágyúja mondjuk nem olyan rossz....
Hosszú egyenes talajon 50 a vége, az átlagtempó inkább olyan 40 km/h. A 60-as végsebesség meg csak azért jó mert ha dombon lefelé gurulsz nem folyt le mondjuk 50-nél. Ilyen gun-deppel meg szívesen mászik az ember magasabbra.
Hosszú egyenes talajon 50 a vége, az átlagtempó inkább olyan 40 km/h. A 60-as végsebesség meg csak azért jó mert ha dombon lefelé gurulsz nem folyt le mondjuk 50-nél. Ilyen gun-deppel meg szívesen mászik az ember magasabbra.
Himmelsdorfon biás legénységgel, teával, 41-et tudtam kipréselni belőle........ a pálya negyede kellett hozzá, egyéb pályán inkább a 35-37 a reálisan elérhető sebesség.......
Himmelsdorfon biás legénységgel, teával, 41-et tudtam kipréselni belőle........ a pálya negyede kellett hozzá, egyéb pályán inkább a 35-37 a reálisan elérhető sebesség.......
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikszi67
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja#196865Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
AC 4 Experimental téma:
cimbora megvette, ment vele 6-os osztagba meg gyakorlóba is megnéztük.
Tapasztalat:
- Hiába a papíron 60 km/h, a negyvenet se nagyon éri el a valóságban! Azaz osztagban képtelen együtt mozogni a papíron hasonló sebességű Cromwel/CromwellB/T-37/Type64/A-43/SkodaT25 tankokkal.
- Tudja tartani a lépést a KV-85-tel, és csak kicsivel marad le (főképp az emelkedők miatt ) a T-34-85-östömtől..( amin van off-road driwing... de engem a Rudy-k kicsit le szoktak hagyni így is)
- Az AC4 a dombra mászást tényleg nem szereti, bár ez már a lóerő/tonna arányt nézve előre gyanítható is volt. (Ha egyszer felért, akkor persze tudja használni az ágyúja depresszióját...)
- Átütése osztagban "mindenre elég" ( ...az AC4 imádja ha az enemy O-I-kat hoz ...) és persze randomban is okés ugyanez az ágyú.
Szóval gyakorlatilag az van, hogy be lehet vinni hatos osztagba, DE csak akkor, ha nem "light rush grup" koncepciót akar játszani a csapat.
Volna viszont egy kérdésem: hogyan szerelnétek fel, és ami még fontosabb: hogyan skilleznétek a legénységét ennek a tanknak. ( Hogy még konkrétabb legyek: ha az osztag a fő cél, akkor hogyan ... )
Mivel van egy jó kis tankunk amit, csak a mozgása korlátoz a skillekben ezeket kell ki egyensúlyozni valahogy ,látótávra,és a terep ellenállás csökkentése,sima utazás,stb a többieknek minden ami látótávot növel,mivel lassúak vagyunk lemaradunk dolgokról egy csatában,én ezekre képeztem át a legényeket ja és álca....
Szevasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a T-54 first proto vagy pedig az AMX CDC éri meg jobban az árát mert mind a kettő nagyon szimpi. Viszont mindegyiknek vannak olyan gyengeségei amik számomra kicsit aggasztóak. A CDC -nél hogy nincs páncélja egyáltalán a t-54-nél pedig kevés a pen. Nem tudom hogy melyik lenne jobb választás pedig már néztem róluk elemzéseket videókat de elég nehéz dönteni. Ezért lennék kíváncsi személyes tapasztalatokra.
Előre is köszi!
Battlefield 2D style