Jelenleg 129 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 35 perccel ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 9 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 14 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 15 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 17 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 1 hónapja #203463 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Hali!

A T 55A nehéz tankos küldetései a 12 es (2000sebzés és háromszor annyi felfogott sebzés mint a járművem életereje) valamint a 15.küldetés kiosztott,kapott és a felfogott sebzés legyen legalább 12 ezer.
A kérdésem az lenne,hogy ezekhez milyen nehéz tankot ajánlotok/javasoltok ,amim jelenleg van :
Vk45.03,Löwe,E75,IS3,IS3A,IS6,IS7+ japán Tigris :P

A 12-esre jó a japán heavy ág is nekem azzal lett meg, a 15-re meg is7 e100 maus vagy type heavy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203575 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
A hatos japcsi nehéz kitűnő erre ,én is ezért vettem vissza...csak az arty sok mikor azzal vagyok :trollol:

Tudja valaki mikor vehetjük mi is meg a scorpon G-t ?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

9 éve 1 hónapja #203582 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Köszönöm a tippeket mindenkinek! Igen az OI-ra én is gondoltam már.A medes küldiket megcsináltam az utolsó kivételével mindet a VK.30.01P vel :P
Viszont az utolsó nagyon nem akar összejönni ( Öljek meg 2db legalább 1 szinttel magasabb páncélvadászt),miután elindítottam 10szer egymás top tier voltam O.O :pinch:

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203592 Írta: CaMp3rHuN
Megválaszolva: CaMp3rHuN

Köszönöm a tippeket mindenkinek! Igen az OI-ra én is gondoltam már.A medes küldiket megcsináltam az utolsó kivételével mindet a VK.30.01P vel :P
Viszont az utolsó nagyon nem akar összejönni ( Öljek meg 2db legalább 1 szinttel magasabb páncélvadászt),miután elindítottam 10szer egymás top tier voltam O.O :pinch:

Ismerős, én is hasonló "betegségben" szenvedek, a MT-15-öt nem akarja megadni (azon kívül LT,TD-15 van hátra a T55A-ig). Sokat gondolkodtam, h melyik tenk kéne hozzá, és rájöttem, hogy minél nagyobb a tier, annál könnyebb (ha valaki tier 7-ben sebez 3k-t, túléli, kilő 2 7-est és megnyeri, megtapsolom, biztos van ilyen de azért na), szóval el kell szenvednem magam a T-54-ig :cry2: És még csak most lett meg a LaTaTaBa :pinch: Ráadásul 3 hónapja a light 15-öt próbálom, eddig kb 300-350 csatámba került 13 57, Type 62&64, Ru , T37, és 12T-vel, persze hogy nem adta be egyikkel sem :D Mondjuk július közepe felé annyira rágörcsöltem, hogy miután felqrtam magam, letisztítottam az ablakokat, idegemben (Az utolsó csepp a pohárban az volt,hogy Ru-val 3x egymás után Himmelsdorfot kaptam, rögtön ezután átváltok KV-5-re, amivel zsinórban 5(!) csata erejéig élvezhettem Malin-Prokhorovka adta ,,előnyöket"). :happy:

Mondjuk ez marhára ideillő volt, kb mindenhova menne, csak ide nem :lol: Na mind1, hogy vmi prémium is legyen benne, nemrég összejött az 5k+ dmg KV-5-el :trollol:

9 éve 1 hónapja #203602 Írta: Kamasuka
Megválaszolva: Kamasuka
Valaki segítsen már, hogy az ISU-130 azt hogyan lehetett megszerezni nyeremény tank volt vagy esetleg meg lehetett venni?

9 éve 1 hónapja #203603 Írta: DrGoodBad

Mi nagyon egy csónakban evezünk,én egy hónapja állok rajta,3 csatám volt ahol volt kettő plusz egy szintű,azok is mindig két különböző helyen....

9 éve 1 hónapja #203610 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
A végét olvasd UPDATE:

www.wotinfo.hu/...su-130

Samy

Valaki segítsen már, hogy az ISU-130 azt hogyan lehetett megszerezni nyeremény tank volt vagy esetleg meg lehetett venni?

9 éve 1 hónapja #203795 Írta: viktorianusok
Megválaszolva: viktorianusok
Sziasztok.
A szeretnék prémium tankot venni főleg kredit hozam miatt. Van már egy T34 , és egy E-25.
Ezek mellé szeretnék még egyet. Kis rohangálós tankok valahogy nekem nem jönnek be. Tudom ki mihez van szokva azt válassza. Nem szeretnék senkit befolyásolni, ezért inkább véleményeket szeretnék kérni! Köszönöm.
viktorianusok

9 éve 1 hónapja #203803 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

Sziasztok.
A szeretnék prémium tankot venni főleg kredit hozam miatt. Van már egy T34 , és egy E-25.
Ezek mellé szeretnék még egyet. Kis rohangálós tankok valahogy nekem nem jönnek be. Tudom ki mihez van szokva azt válassza. Nem szeretnék senkit befolyásolni, ezért inkább véleményeket szeretnék kérni! Köszönöm.
viktorianusok

Szia!

Szerintem várd meg kijön ez a német TD, a Rheinmetal skorpió, azzal nem kell annyit rohangálni. Ha sürgős a dolog, akkor vedd meg az FCM-et, mert még kapható tierlimitesként (nem sokára cserélni fogják) és jól is lehet vele keresni.

9 éve 1 hónapja #203812 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Sziasztok.
viktorianusok

Szia!

Szerintem várd meg kijön ez a német TD, a Rheinmetal skorpió, azzal nem kell annyit rohangálni. Ha sürgős a dolog, akkor vedd meg az FCM-et, mert még kapható tierlimitesként (nem sokára cserélni fogják) és jól is lehet vele keresni.

A lassu tankok jonnek be neki akkor miert ajanlod a mozgekony, papir FCM-et? :)

Viktorianusok! Azt is vedd figyelembe a tank kivalasztasanal melyikbe tudsz tenni jo legenyseget vagy melyik aghoz kell uj legenyseget huzni. Egyebkent ha a lassabb, heavy-s stilus jon be, akkor IS-6.

9 éve 1 hónapja #203814 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Na igen, a legénység.... 2 napja vettem meg az Fcm-et, a tank maga pozitív csalódás, de legénység kiakasztott. 4-4 paraszt ül az 50b-be és az 50100-ba is, ebbe meg 5. Ezért a 4 summa cum laude végzettségű egyén mellé kellett rakni egy általános elsős csávót.... :trollol:

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203845 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

Sziasztok.
viktorianusok

Szia!

"A lassu tankok jonnek be neki akkor miert ajanlod a mozgekony, papir FCM-et? :) "

A kis rohangálós tank az én értelmezésemben nem egyenlő az FCM-mel. Az E25 kicsi és gyors. Talán még az M41 90 is kicsi (bár jóval nagyobb, mint az E25). Az FCM óriási, amíg a japán heavyk nem voltak, az egyik legnagyobb tank volt. Nem heavy stílus, mert annál mozgékonyabb, ezért szokták közepesként használni. Oda tud érni ahova a többiek, de rohangálásnak nem nevezném. A kredithozama miatt is ajánlottam. De hogy ne vegyen zsákbamacskát, menjen fel tesztszerverre és próbáljon ki pár tankot, mielőtt pénzt ad érte.

Amúgy akciós lett a T54 first prototype is (ez se egy villám):
eu.wargaming.ne.../3429/

9 éve 1 hónapja #203848 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Amúgy akciós lett a T54 first prototype is (ez se egy villám):
eu.wargaming.ne.../3429/

A T-54 first prot-ot én is tudom ajánlani, ha pénzszerzésre kell. a legtöbb nettó kreditet ezzel kerestem egy meccs alatt (119ezer) de a T34-el folyamatosan jobban lehet keresni. Szerintem.

9 éve 1 hónapja #203849 Írta: DrGoodBad
Hun van a skorpióm????????????????????????? :izmena:

9 éve 1 hónapja #203850 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne

Hun van a skorpióm????????????????????????? :izmena:

A legveszélyesebb skorpiók a Szaharában, Arizonában és Mexikóban élnek, de a Tiéd nem tudom hol van :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, 19287d58816f35754c4393db64367f89

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 22 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.