Ráadásul 0 azaz nulla toronypáncéllal....hmm biztos jó gép lehet nagyon szeretheti a HEAT lövedéket ;´
a HEAT-tel csak óvatosan...Elvileg a Grille 15 is papír, és mégis jól bírja a HEAT és R.RO lövedékeket, mindenesetre az IS7 repesze kevesebbet sebez bele mint a sima
Én T 34-et ajánlanám ( tudom ez már megvan) tornyozni gyakorlatilag bárhol tudsz jó pen nagy alfa stabilan ezzel lehet a legjobban keresni.
A T 54 Prot a másik ami szerintem megéri az árát a harmadik a fekete kutyus a többinél viszonylag nagyobb kompromisszumokat kell kötni.
Háhh. pontosan ugyan ezek a verdák vanank meg nekem is, hasonló véleménnyel.
*meg egy Cromwell B
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: viktorianusok
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#204883Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Kedvcsinálónak! Elsö menet, bár a Grille 15 legénységének egy részével.
Agilis alváz, lézerágyúval megfejelve. Aztán majd meglátjuk mi lesz 10-15 csata múlva.
Üdv! Rhm-ből át lehet ültetni a mestereket büntetlenül?
Nem! Ebbe tudod átültetni más német TD legénységét büntetlenül, és így tudod a legénységet is fejleszteni, mivel a legénységi fejlesztési szorzó ha jól tudom 1,5-szerese mint a sima tanké.
Khm.. Az RHM-Borsig legénységét -> RHM-Skorpion-ba igen. De legyen egy csavar, nem ua. a legénység.
Ami meglep, hogy ennyi pénzért nem jön 100 %-os legénység.
Minek bele 100%-os legénység, amikor a többi német TD legénységét fogod benne húzni? Tök felesleges.
Ha mondjuk olyan legénységet adnának mint a Cromwell/Rudy/Is-2-be adtak az persze más kérdés lenne.
A nullás toronypáncél miatt is igazi orvgyilkos lesz ahogy látom. Bízom benne, hogy nem lesz annyira OP mint a Grille.
Ha visszagondolsz arra, hogy korábban a prém tankok milyen csomagban voltak megvásárolhatóak, akkor emlékezhetsz, hogy több tankhoz is adtak 100% legénységet. Ez az eddigi legdrágább csomag, amit én láttam, és emiatt volt hiányérzetem. Tegyük hozzá, hogy nem én vagyok a célközönség, mert nincs szándékomban ennyi pénzért megvenni.
A svéd prémium tanknál, de a korábbi cseh és japán tankoknál is többen azért vették meg a 6-os prémet, hogy legénységet fejlesszenek, mire kijön az új ág. Bár a német tankok elég népszerűek, előfordulhat, hogy valaki úgy veszi meg ezt a tankot, hogy még nincsen hozzá passzoló legénysége, és csak most kezdi valamelyik német TD ágat. Nekik segítség lenne.
Hangsúlyozom a 40 ezer Forintos ár miatt szerintem nem túlzott elvárás!
Ami meglep, hogy ennyi pénzért nem jön 100 %-os legénység.
Minek bele 100%-os legénység, amikor a többi német TD legénységét fogod benne húzni? Tök felesleges.
Ha mondjuk olyan legénységet adnának mint a Cromwell/Rudy/Is-2-be adtak az persze más kérdés lenne.
A nullás toronypáncél miatt is igazi orvgyilkos lesz ahogy látom. Bízom benne, hogy nem lesz annyira OP mint a Grille.
Ha visszagondolsz arra, hogy korábban a prém tankok milyen csomagban voltak megvásárolhatóak, akkor emlékezhetsz, hogy több tankhoz is adtak 100% legénységet. Ez az eddigi legdrágább csomag, amit én láttam, és emiatt volt hiányérzetem. Tegyük hozzá, hogy nem én vagyok a célközönség, mert nincs szándékomban ennyi pénzért megvenni.
A svéd prémium tanknál, de a korábbi cseh és japán tankoknál is többen azért vették meg a 6-os prémet, hogy legénységet fejlesszenek, mire kijön az új ág. Bár a német tankok elég népszerűek, előfordulhat, hogy valaki úgy veszi meg ezt a tankot, hogy még nincsen hozzá passzoló legénysége, és csak most kezdi valamelyik német TD ágat. Nekik segítség lenne.
Hangsúlyozom a 40 ezer Forintos ár miatt szerintem nem túlzott elvárás!
Hát egy full alap százas legénységgel ne szaladgáljon már nyolcas tankkal... vagy ha mégis, akkor .... nem egyszerűen ne.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."