Ha vége a magyar órának valaki írna valami véleményt erről a Scorpion-ról?
HA! jol tudod használni az álcákat adó tereptárgyakat fun. Éna T 67 4 skilles legényeivel hajtom, nekem bejön. Mondjuk én sokszor többet mozgok vele, mint a medek.
pont 2 napig volt amikor visszajottem a jatekba szemeztem is vele. De ugy voltam vele h. meg nem tudom:D. Mondanam h. csak olyan prem tankot veszek amihez van amugy is legenyseg, de van RU. Csak valamiert annyira nem hasznalom.
pont 2 napig volt amikor visszajottem a jatekba szemeztem is vele. De ugy voltam vele h. meg nem tudom:D. Mondanam h. csak olyan prem tankot veszek amihez van amugy is legenyseg, de van RU. Csak valamiert annyira nem hasznalom.
Én meg ott hibáztam, h anno megvettem az fcm-et a cdc helyett, mert heavy vonalat húztam, és abba volt legénységem. Volt lehetőségem kipróbálni a cdc-t, hát játékélményben ezerszer veri az 50t-t. Aztán mivel majdnem mindegyik lighttal játszottam, és a legtöbbet imádtam, ezért instant buy volt a bulldog annak ellenére, h a ru-t egyáltalán nem nyüstöltem -> nem volt -ás parancsnokom sem.
Szóóóval ha az ember nincs eleresztve, akkor én csak olyan prémet ajánlok, amivel szívesen játszik az ember, hiába a +50%...
Ha black bulldog élményre vágysz, akkor ott a T49 alap löveggel heat és he(100) ammoval, de a RU-t vhogy hatékonyabbnak érzem... Persze a kreditért nagyon is megéri.
Érdeklődnék hogy valaki tud valamit a VK4503 német 7-es nehéz prém tankról régebben azt olvastam hogy most bent lesz a boltban?
Azt hiszem hogy más szervereken már árulják.
Köszönöm a válaszokat.
Részemről nem volt rendes legénység, így mivel a hellcat-et alig használtam kicseréltem a legényeket, így is csak 90%-on volt az első skill (reacon és álca). A gépre tettem periszkópot, töltésgy. és álcahálót + festést. Így is 15 csatából 2x spotoltak fel. Nagyon szupi a camo. Ha beállok jó helyre bokorba, csak lesnek, hogy honnan kapják a lövést. SP kb kiképzett, melyik tankot hol érdemes lőni, így már nincs gondom az e75-el sem...persze csak ha nem lát Ami plusz, hogy nekem úgy tűnik, hogy sokkal több kritikus találatot ad, mint bármely más járművem, így szerencsétlenek nem elég, hogy nem látnak, de a motor vagy sofőr is elég gyakran elszállt náluk. És még 1x pattintottam is egy cromwell-t, bár nem tudom, hol talált el, mert ugye az az 1mm...
Az bizony engem is erdekelne mar reggel feltettem ezt a kerdest de semmi valasz, az NA es SEA servereken mar tegnap volt az eu-ra meg be**sztak a scorpiont.
Battlefield 2D style