Jelenleg 161 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 9 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 18 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 23 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 3 hónapja #193161 Írta: Ultimate Threat
Megválaszolva: Ultimate Threat
Ez a tank ismét egy töltelék rakás trágya lesz. Nulla páncél, hatalmas test, torony.... Egy IS vagy a többi tier7es heavy röhögve lövi majd be. Sőt, még tier6os M6 is belövi a tornyát ha a teste szögelve van. És még nem is beszélve arról hogy feldobja tier9ig ahol az átlag pen 200 van felette... Nonszensz. Free dmg lesz az egész tank. Hiába sniper heavy ha akkora mint egy ház, és nulla a camoja. Én azt mondom, hogy erre ne dobjatok ki pénzt, mert mást erre csak azt lehet... Kilapátolni kb 10ezret az ablakon minimum. :nono:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vy3R

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hónapja #193163 Írta: Ultimate Threat
Egy kis ízelítő....

Mellékletek:

9 éve 3 hónapja #193164 Írta: Ultimate Threat
Tier9 mmm

Azt hiszem ez elég bizonyíték arra, hogy ez a tank egy rakás sz*r.
Mellékletek:

9 éve 3 hónapja #193173 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Ez miféle modellnézegető program? Dobj egy elérést hozzá pls. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #193175 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Ez a tank ismét egy töltelék rakás trágya lesz. Nulla páncél, hatalmas test, torony.... Egy IS vagy a többi tier7es heavy röhögve lövi majd be. Sőt, még tier6os M6 is belövi a tornyát ha a teste szögelve van. És még nem is beszélve arról hogy feldobja tier9ig ahol az átlag pen 200 van felette... Nonszensz. Free dmg lesz az egész tank. Hiába sniper heavy ha akkora mint egy ház, és nulla a camoja. Én azt mondom, hogy erre ne dobjatok ki pénzt, mert mást erre csak azt lehet... Kilapátolni kb 10ezret az ablakon minimum. :nono:

Nem sok értelme van annak, amit írtál. Vegyük sorra.

Nulla páncél, hatalmas test, torony

Melyik hetes heavy van agyonpáncélozva, amit egy hatos nehéztank nem üt be? Talán a KV3 és az O-NI, de a többi? A IS, IS2, Tigris, AMX M4, Black Prince, FV201, ezek mind könnyen lőhetőek. A T29-nek csak a tornya erős a teste vajpuha, a Tigris P-nek meg a tornya gyenge. Erre jön a VK, aminek Tigris szintű páncélja van csak annál jobb.
Az aranylőszer korában meg kicsit fölösleges páncélról beszélni.
Hatalmas méret... komolyan? Miért a többi hetes heavy mekkora? Vagy mekkorának kéne ennek lennie, hogy elfogadhatónak tartsd? Sem a Tiger 2, sem az E75 nem az apróságáról híres, a német tankok mindig is nagyok voltak. De mégis csak ezt szidod, pedig egészen a hatos VK3601-től kezdhetnéd fikázni az egész ágat.

Egy IS vagy a többi tier7es heavy röhögve lövi majd be

Miért, neked talán nem elég 200 pen, hogy visszaüss nekik? Még mindig könnyebben fogsz tudni vele pattintani, mint egy Tigrissel. Vagy egy AMX-szel. De okosan játszva, a 175-ös peneket lehet majd vele pattintani.
Annak még tényleg rettentő sok értelme van, hogy mutogatod a páncélértékeit az T-10 ágyújával szemben. Szóval azért szar, mert nem veszi le mellel a 258-as pent. Gratulálok.

És még nem is beszélve arról hogy feldobja tier9ig ahol az átlag pen 200 van felette

Ennek lesz az egyik legjobb heavy ágyúja T7-ben. Nem lő olyan gyorsan, mint a sima Tigris, de az összes ágyú közül összességében ennek a legjobbak a karakterisztikái. Ugyan a prém FV 201-nek és a BP-nek jobbak a célkör szétesési mutatói, viszont amazok 170-es átütéssel szenvednek és picit lassabban is céloznak (és a VK a legpontosabb). Más szóval a prém VK ágyúja teljesen rendben van.

Az meg, hogy felmegy T9-ig ekkora probléma lenne? Más, ennél jóval gyengébb tankok is mennek T9-ig, akkor azok is mind szarok? Nem értem, hogy miért úgy áll hozzá mindenki minden tankhoz, hogy alapból a legrosszabb lehetőséget veszi alapul. Mint te, hogy egy T-10-zel állítod szembe. Meg hogy a 200-as pent semmit nem ér T9-ben. Igenis ér. Aki nem tud vele élni, az magára vessen, akkor ne menjen T6 fölé játszani.
Mellesleg melyik is az a hetes tank, ami nem free damage a kilenceseknek? Mert az írásod alapján biztos van ilyen.

nulla a camoja

Ez a hab a tortán. Erre nem is lehet mit írni... ez már csak szimpla kötözködés részedről.

Ez a VK már ránézésre sniper tanknak lett kitalálva és ennek megfelelően lett összerakva.Egyedüli hátránya a kissé gyenge motor, de legalább ez megakadályozza majd a hülyéket abban, hogy előre rohanjanak meghalni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Filler1, Newton_emlekirata

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #193178 Írta: kukázoltán
Megválaszolva: kukázoltán

"Miért, neked talán nem elég 200 pen, hogy visszaüss nekik? Még mindig könnyebben fogsz tudni vele pattintani, mint egy Tigrissel. Vagy egy AMX-szel. De okosan játszva, a 175-ös peneket lehet majd vele pattintani.
Annak még tényleg rettentő sok értelme van, hogy mutogatod a páncélértékeit az T-10 ágyújával szemben. Szóval azért szar, mert nem veszi le mellel a 258-as pent. Gratulálok."

És még nem is beszélve arról hogy feldobja tier9ig ahol az átlag pen 200 van felette

"Ennek lesz az egyik legjobb heavy ágyúja T7-ben. Nem lő olyan gyorsan, mint a sima Tigris, de az összes ágyú közül összességében ennek a legjobbak a karakterisztikái. Ugyan a prém FV 201-nek és a BP-nek jobbak a célkör szétesési mutatói, viszont amazok 170-es átütéssel szenvednek és picit lassabban is céloznak (és a VK a legpontosabb). Más szóval a prém VK ágyúja teljesen rendben van.

Az meg, hogy felmegy T9-ig ekkora probléma lenne? Más, ennél jóval gyengébb tankok is mennek T9-ig, akkor azok is mind szarok? Nem értem, hogy miért úgy áll hozzá mindenki minden tankhoz, hogy alapból a legrosszabb lehetőséget veszi alapul. Mint te, hogy egy T-10-zel állítod szembe. Meg hogy a 200-as pent semmit nem ér T9-ben. Igenis ér. Aki nem tud vele élni, az magára vessen, akkor ne menjen T6 fölé játszani.
Mellesleg melyik is az a hetes tank, ami nem free damage a kilenceseknek? Mert az írásod alapján biztos van ilyen."

Gyanítom a kollega még nem játszott az object 416-al, neki is 201-es penje van és még T10-be is megy, de az az ágyú isten király :happy:

9 éve 3 hónapja #193180 Írta: Okko_Dienes
Megválaszolva: Okko_Dienes

Mellesleg melyik is az a hetes tank, ami nem free damage a kilenceseknek? Mert az írásod alapján biztos van ilyen.

E25 :izmena:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Black_Sheep_01

9 éve 3 hónapja #193188 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Gyanítom a kollega még nem játszott az object 416-al, neki is 201-es penje van és még T10-be is megy, de az az ágyú isten király :happy:

Mint ahogy az object 430 II-nek es a T-54-nek is a hasznalhatobb agyuja 201-es pennel rendelkezik (elobbi agyuja pont egyezik az altalad emlitettel), de ezek medek.
Ettol fuggetlenul tier 7-ben a 201-es atutes nem olyan rossz, tobb, mint az IS-nek, IS-2-knek, es sok masnak, sot, meg a tier8 T-32-nek is kisebb egy picivel, pedig az tier10-ben is jatszik, ha mast nem, mozgo celpontot.

Erdekes amugy, hogy az uj premtankokat eleinte mennyire lehuzzak itt a forumon az adatok alapjan, aztan meg istenitik. Lasd: IS-3A, Mutz, nemet Bulldog

9 éve 3 hónapja #193191 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Mint ahogy az object 430 II-nek es a T-54-nek is a hasznalhatobb agyuja 201-es pennel rendelkezik (elobbi agyuja pont egyezik az altalad emlitettel), de ezek medek.
Ettol fuggetlenul tier 7-ben a 201-es atutes nem olyan rossz, tobb, mint az IS-nek, IS-2-knek, es sok masnak, sot, meg a tier8 T-32-nek is kisebb egy picivel, pedig az tier10-ben is jatszik, ha mast nem, mozgo celpontot.

Erdekes amugy, hogy az uj premtankokat eleinte mennyire lehuzzak itt a forumon az adatok alapjan, aztan meg istenitik. Lasd: IS-3A, Mutz, nemet Bulldog

Ennél sokkal érdekesebb az, hogy hány tonna fikát kapott az új Grille td, hogy mekkora fosh lesz a Waffenhez képet, most meg nerfért könyörög a játékosállomány fele... :angry:

Ennyit arról, hogy mennyire tudják megállapítani egy tankról papíron, hogy mire elég, mennyire jó.

Ami a T54-et és az Obj416-ot illeti, azért hozzá kell tenni, hogy rengetegen kizárólag HEAT-et lőnek ezekkel, főleg a T54 esetében.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tvszerelo

9 éve 3 hónapja #193193 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
Figyelem: Spoiler!

nekem semmi bajom a grille 15-el mint ellenfél,nem értem minek sírnak érte.legalább lett még egy viszonylag használható td tier 10-ben.de hogy ne csak offoljak szerintem rendben van ez a vk,legalábbis papíron sokkal életképesebbnek tűnik mint a p88 egy tierrel feljebb.jó nyílván nem egy elsővonalas nehéz tank lesz de szerintem egész tűrhető cucc.de akinek nem tetszik az vegyen löwét :trollol: :trollol:

9 éve 3 hónapja #193221 Írta: Ultimate Threat
Nem tudom, hogy mi a probléma a megfogalmazással. Azt hiszem elég érthető volt... A tier 9 átlag 200 pen arra értendő, hogy minden röhögve belövi. Az hogy az a tanknak is 200 a penje, az az egyetlen pozitívum benne. A teste hatalmas, és ahhoz képest szar. Nem hinném hogy bármi jogod lenne kioktatni van egy T-54em 201es pennel, ha gondolod írok account linket, hogy láthasd vele a statom... De az egy más kategória. Az a tank a legjobb tier 9ben. A fő oka hogy ennyire lehúzom ezt a tankot, hogy több mint 10 ezer forintot nem ér meg. Ez volt a célja. De nyugodtan vedd meg a te dolgod. Ez a tank csak egy töltelék hp lesz a csatákban, és max idegesítő lesz. De ha te ebben az MMben szereted a lassú, lomha, gyenge páncélzatú tankokat akkor csak nyugodtan dobj ki rá egy rakás pénzt... :beer2: :banana:
A többi tier7es tank is szar tier9ben, de ez.... A lényege mint heavy(kiv. AMX-ek) hogy a páncéljában legyen az élen. Support heavyt ilyen gyors játékra meg marha felesleges venni. Ez a véleményem, nem igazán érdekelnek az ócsárolásaitok.
Az app amit használok, az androidos cuccokra letölthető: Wot tudásbázis
Nagyon hasznos app, csak ajánlani tudom, bár nekem megvannak a prémium funkciói, anélkül pár dolog nem elérhető. :)

9 éve 3 hónapja #193225 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Nem tudom, hogy mi a probléma a megfogalmazással. Azt hiszem elég érthető volt... A tier 9 átlag 200 pen arra értendő, hogy minden röhögve belövi. Az hogy az a tanknak is 200 a penje, az az egyetlen pozitívum benne. A teste hatalmas, és ahhoz képest szar. Nem hinném hogy bármi jogod lenne kioktatni van egy T-54em 201es pennel, ha gondolod írok account linket, hogy láthasd vele a statom... De az egy más kategória. Az a tank a legjobb tier 9ben. A fő oka hogy ennyire lehúzom ezt a tankot, hogy több mint 10 ezer forintot nem ér meg. Ez volt a célja. De nyugodtan vedd meg a te dolgod. Ez a tank csak egy töltelék hp lesz a csatákban, és max idegesítő lesz. De ha te ebben az MMben szereted a lassú, lomha, gyenge páncélzatú tankokat akkor csak nyugodtan dobj ki rá egy rakás pénzt... :beer2: :banana:
A többi tier7es tank is szar tier9ben, de ez.... A lényege mint heavy(kiv. AMX-ek) hogy a páncéljában legyen az élen. Support heavyt ilyen gyors játékra meg marha felesleges venni. Ez a véleményem, nem igazán érdekelnek az ócsárolásaitok.
Az app amit használok, az androidos cuccokra letölthető: Wot tudásbázis
Nagyon hasznos app, csak ajánlani tudom, bár nekem megvannak a prémium funkciói, anélkül pár dolog nem elérhető. :)

Azt írod a páncél számít.De miért T9-es tankok átütéséhez viszonyítod a páncélját?Ennyi erővel vegyük az is3-at saját szintjén baromi jó a páncélja,de egy IS-4-el simán be lehet lőni.De maradjunk meg valós pénznél IS3A az is 10k forint felett van mégis simán belövi bármelyik 10-es.

9 éve 3 hónapja #193229 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Ez miféle modellnézegető program? Dobj egy elérést hozzá pls. :)

Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Ezt még nem láttam... :woohoo:

9 éve 3 hónapja #193230 Írta: Ultimate Threat
Hunter ha gondolod este elmondhatom a véleményem ts-en :) nem akarok feleslegesen írogatni állandóan. Tény hogy a felsorolt tankok amiket mondtál nem jók +2 tierben ahogy ez sem. De mint ahogy ezt sem, nem fogja a csaták 90%ban feldobni oda. Ellenben az orosz heavyk kategóriákkal mobilisabbak és trollabb a páncéljuk. Itt a lényeg amire gondoltam, hogy ez a tank még a saját szintjén is szar szerintem, mert minden átlövi (és nem, egy jó játékos tudja úgy döntögetni a páncélját/testét pl az IS-nek, hogy pattanjon róla a többi tier7es heavy. De ez a VK erre teljesen alkalmatlan. Ha nem hiszitek el, nézzétek meg az appban amiről küldtem a képeket.

Androidra letölthető: Wot tudásbázis (itt minden tankot le lehet modellezni ugyanígy.

9 éve 3 hónapja #193233 Írta: Ultimate Threat

Nem sok értelme van annak, amit írtál. Vegyük sorra.

Nulla páncél, hatalmas test, torony

Melyik hetes heavy van agyonpáncélozva, amit egy hatos nehéztank nem üt be? Talán a KV3 és az O-NI, de a többi? A IS, IS2, Tigris, AMX M4, Black Prince, FV201, ezek mind könnyen lőhetőek. A T29-nek csak a tornya erős a teste vajpuha, a Tigris P-nek meg a tornya gyenge. Erre jön a VK, aminek Tigris szintű páncélja van csak annál jobb.
Az aranylőszer korában meg kicsit fölösleges páncélról beszélni.
Hatalmas méret... komolyan? Miért a többi hetes heavy mekkora? Vagy mekkorának kéne ennek lennie, hogy elfogadhatónak tartsd? Sem a Tiger 2, sem az E75 nem az apróságáról híres, a német tankok mindig is nagyok voltak. De mégis csak ezt szidod, pedig egészen a hatos VK3601-től kezdhetnéd fikázni az egész ágat.

Miért, neked talán nem elég 200 pen, hogy visszaüss nekik? Még mindig könnyebben fogsz tudni vele pattintani, mint egy Tigrissel. Vagy egy AMX-szel. De okosan játszva, a 175-ös peneket lehet majd vele pattintani.
Annak még tényleg rettentő sok értelme van, hogy mutogatod a páncélértékeit az T-10 ágyújával szemben. Szóval azért szar, mert nem veszi le mellel a 258-as pent. Gratulálok.

Ennek lesz az egyik legjobb heavy ágyúja T7-ben. Nem lő olyan gyorsan, mint a sima Tigris, de az összes ágyú közül összességében ennek a legjobbak a karakterisztikái. Ugyan a prém FV 201-nek és a BP-nek jobbak a célkör szétesési mutatói, viszont amazok 170-es átütéssel szenvednek és picit lassabban is céloznak (és a VK a legpontosabb). Más szóval a prém VK ágyúja teljesen rendben van.

nulla a camoja

Ez a hab a tortán. Erre nem is lehet mit írni... ez már csak szimpla kötözködés részedről.

Ez a VK már ránézésre sniper tanknak lett kitalálva és ennek megfelelően lett összerakva.Egyedüli hátránya a kissé gyenge motor, de legalább ez megakadályozza majd a hülyéket abban, hogy előre rohanjanak meghalni.

Az hogy vak vagy és nem veszed észre, hogy a tier 9es tankok csak szélsőségek mutatása miatt van ott akkor sajnálom. Világosan ott van másik két kép egy ISről és egy M6ról....
Úgyhogy gratulálok neked....

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 1 órája 5 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.