Ultimate Threat
Továbbra sem értem miért hápogsz és vádolsz ócsárlással, mikor egy rossz szót nem írtam. Vegyük ismét sorra a dolgaidat.
Az hogy vak vagy és nem veszed észre, hogy a tier 9es tankok csak szélsőségek mutatása miatt van ott akkor sajnálom.
Még mindig semmi értelme annak, hogy egy hetes nehéztank páncélját kilences tankok ágyújához méred. Kérlek meséld már el, miért érvelsz ilyen butasággal. Azzal érvelni, hogy te most jól megmutatod a szélsőséget, még nem fog értelmet adni a méregetésednek.
Egyetlen hetes tank sem állhat meg egy T10-zel (a tankra gondolok) szemben. Egyik sem. Nem értem a problémádat.
Világosan ott van másik két kép egy ISről és egy M6ról....
Ennek örülök. Az O-Ni kivételével bármelyik hetes heavyt belövöm neked az M6-tal normál AP-t használva.
egy jó játékos tudja úgy döntögetni a páncélját/testét pl az IS-nek, hogy pattanjon róla a többi tier7es heavy.
Akkor barátom te IS-ben ülve még az életben nem futottál össze jó játékossal. Egyetlen hetes IS variáns sem okozott gondot eddig a 175-ös átütésemnek, forgathatták azt a tankot akárhogy. Szeretnél gyakorlóba jönni?
Ellenben az orosz heavyk kategóriákkal mobilisabbak
Ebben semmi kivetnivaló nincs, az így van. Csak tudod azért, mert olyan fos ágyú van rajtuk, hogy jobb ha közelebb mész velük ha el is akarsz találni valamit.
ez a tank még a saját szintjén is szar szerintem, mert minden átlövi
Képzeld a sima Tigrissel ugyanez a helyzet, minden belövi és mégis a legjobb tank a szintjén a T29 mellett.
Nem lehet, hogy tévedésben vagy és elfogultan bekategorizáltad a prémium VK-t szar tanknak és írhat bárki bármit, ettől téged nem lehet eltéríteni? Mert szentül hiszel az igazadban és még a szikrája sem merül fel benned annak, hogy tévesen ítélsz meg valamit? Mert szerintem ez a helyzet.
Felesleges páncélról beszélni hetes heavyk esetében ha egymásnak esnek. Miért? Mert nem sok van nekik. Ha meg valaki nem bírna el egy O-Ni-val, akkor fogja magát és rátölti az APCR-t vagy a HEAT-et és akkor már annak sem lesz.
Juss már el odáig fejben, hogy a mostani metában a páncél számít a legkevésbé a gold ammo miatt, mi marad hát? Az ágyú. Abban pedig nem gyenge a VK. Ha meg egy hetes meccsen mégsem arannyal lőnek rá, akkor simán lehet vele pattintani. Megkockáztatom még nyolcas meccsen is fog generálni érdekes lepattanókat.
T-54em 201es pennel, ha gondolod írok account linket, hogy láthasd vele a statom
Irreleváns mivel nem tudom mennyi aranyat lősz el vele. Gondolom nem keveset.
Battlefield 2D style