Jelenleg 163 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 9 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 17 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 23 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 3 hónapja #193237 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand
Ultimate Threat

Továbbra sem értem miért hápogsz és vádolsz ócsárlással, mikor egy rossz szót nem írtam. Vegyük ismét sorra a dolgaidat.

Az hogy vak vagy és nem veszed észre, hogy a tier 9es tankok csak szélsőségek mutatása miatt van ott akkor sajnálom.

Még mindig semmi értelme annak, hogy egy hetes nehéztank páncélját kilences tankok ágyújához méred. Kérlek meséld már el, miért érvelsz ilyen butasággal. Azzal érvelni, hogy te most jól megmutatod a szélsőséget, még nem fog értelmet adni a méregetésednek.
Egyetlen hetes tank sem állhat meg egy T10-zel (a tankra gondolok) szemben. Egyik sem. Nem értem a problémádat.

Világosan ott van másik két kép egy ISről és egy M6ról....

Ennek örülök. Az O-Ni kivételével bármelyik hetes heavyt belövöm neked az M6-tal normál AP-t használva.

egy jó játékos tudja úgy döntögetni a páncélját/testét pl az IS-nek, hogy pattanjon róla a többi tier7es heavy.

Akkor barátom te IS-ben ülve még az életben nem futottál össze jó játékossal. Egyetlen hetes IS variáns sem okozott gondot eddig a 175-ös átütésemnek, forgathatták azt a tankot akárhogy. Szeretnél gyakorlóba jönni? :)

Ellenben az orosz heavyk kategóriákkal mobilisabbak

Ebben semmi kivetnivaló nincs, az így van. Csak tudod azért, mert olyan fos ágyú van rajtuk, hogy jobb ha közelebb mész velük ha el is akarsz találni valamit.

ez a tank még a saját szintjén is szar szerintem, mert minden átlövi

Képzeld a sima Tigrissel ugyanez a helyzet, minden belövi és mégis a legjobb tank a szintjén a T29 mellett.
Nem lehet, hogy tévedésben vagy és elfogultan bekategorizáltad a prémium VK-t szar tanknak és írhat bárki bármit, ettől téged nem lehet eltéríteni? Mert szentül hiszel az igazadban és még a szikrája sem merül fel benned annak, hogy tévesen ítélsz meg valamit? Mert szerintem ez a helyzet.

Felesleges páncélról beszélni hetes heavyk esetében ha egymásnak esnek. Miért? Mert nem sok van nekik. Ha meg valaki nem bírna el egy O-Ni-val, akkor fogja magát és rátölti az APCR-t vagy a HEAT-et és akkor már annak sem lesz.
Juss már el odáig fejben, hogy a mostani metában a páncél számít a legkevésbé a gold ammo miatt, mi marad hát? Az ágyú. Abban pedig nem gyenge a VK. Ha meg egy hetes meccsen mégsem arannyal lőnek rá, akkor simán lehet vele pattintani. Megkockáztatom még nyolcas meccsen is fog generálni érdekes lepattanókat.

T-54em 201es pennel, ha gondolod írok account linket, hogy láthasd vele a statom

Irreleváns mivel nem tudom mennyi aranyat lősz el vele. Gondolom nem keveset.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Newton_emlekirata

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hónapja #193238 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A type59 is kerül tier 9-be, mára pedig se páncélja, se mobilitása, se átütése. Az ő játékosaik mit szóljanak?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigris0430

9 éve 3 hónapja #193246 Írta: tigris0430
Megválaszolva: tigris0430

A type59 is kerül tier 9-be, mára pedig se páncélja, se mobilitása, se átütése. Az ő játékosaik mit szóljanak?

Szegény typot jó ideje ki herélték mindenki sír hogy Op de valójában már tök átlagos tank semmivel nem jobbb sok mainál csak a tier limit

9 éve 3 hónapja #193248 Írta: Ultimate Threat
Megválaszolva: Ultimate Threat
Hiába jó az ágyúja. Nekem fontos a tank mobilitása és ez a tank nagyon nem rendelkezik vele. Nem nem vagyok elfogult. Lehet hogy belősz egy M6-tal bármit, de más páncélozottabb tankokon célozni kell a gyengepontokra és nem csak kigurulni és auto aimmal belelőni. Erről beszélek, hogy ez a módszer nem fog menni egy IS esetében olyan könnyen. De ennél a tanknál sajnos még könnyebb. Nem értem mi a problémád azzal, hogy tier 9es tankhoz is megnéztem, biztos lesz ilyen eset hogy megtörténik.
De a szövegértéseddel látom még mindig probléma van: ha egyszer azt mondom hogy van egy 201 penes T-54em akkor talán logikus hogy nem a 330as Heatet fogom vele spammelni. Vagy ez neked nem esik le? A másik, hogy nem én kezdtem el itt gratulálgatni és személyeskedni. De mint ahogy mondtad is a gold miatt más a játék mint régen, de ezzel együtt jár az is, hogy jobban pörögnek a meccsek. Ezért is hátránya a tanknak a lomhasága. A teljes E100 ággal gondok vannak, hamár itt tartunk, a szegény Tiger II is elég harmatos az oldalpáncélja és a tornya miatt. Az E75 teljesen más, sokkal erősebb mint a Tigris II.
A Tiger I-et leginkább egy mozgó bádogdoboznak tartom, szerintem elég gyenge tank. Anno régen halálos volt, de 1vs1 ben szinte bármivel megeszem mostanában. De egész nyugodtan nyomhatjuk ezt egész este :) ráérek... Én továbbra is pénzkidobásnak tartom ezt a tankot, amiben az ágyú az egyetlen pozitívum. Tipikus töltelék tank továbbra is, ez a tank soha nem lesz egy nerfelni való OP dög...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tvszerelo

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #193264 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Hiába jó az ágyúja. Nekem fontos a tank mobilitása és ez a tank nagyon nem rendelkezik vele. Nem nem vagyok elfogult. Lehet hogy belősz egy M6-tal bármit, de más páncélozottabb tankokon célozni kell a gyengepontokra és nem csak kigurulni és auto aimmal belelőni. Erről beszélek, hogy ez a módszer nem fog menni egy IS esetében olyan könnyen. De ennél a tanknál sajnos még könnyebb. Nem értem mi a problémád azzal, hogy tier 9es tankhoz is megnéztem, biztos lesz ilyen eset hogy megtörténik.
De a szövegértéseddel látom még mindig probléma van: ha egyszer azt mondom hogy van egy 201 penes T-54em akkor talán logikus hogy nem a 330as Heatet fogom vele spammelni. Vagy ez neked nem esik le? A másik, hogy nem én kezdtem el itt gratulálgatni és személyeskedni. De mint ahogy mondtad is a gold miatt más a játék mint régen, de ezzel együtt jár az is, hogy jobban pörögnek a meccsek. Ezért is hátránya a tanknak a lomhasága. A teljes E100 ággal gondok vannak, hamár itt tartunk, a szegény Tiger II is elég harmatos az oldalpáncélja és a tornya miatt. Az E75 teljesen más, sokkal erősebb mint a Tigris II.
A Tiger I-et leginkább egy mozgó bádogdoboznak tartom, szerintem elég gyenge tank. Anno régen halálos volt, de 1vs1 ben szinte bármivel megeszem mostanában. De egész nyugodtan nyomhatjuk ezt egész este :) ráérek... Én továbbra is pénzkidobásnak tartom ezt a tankot, amiben az ágyú az egyetlen pozitívum. Tipikus töltelék tank továbbra is, ez a tank soha nem lesz egy nerfelni való OP dög...

Ebben a hozzászólásodban minden benne van, ami miatt fölösleges ezt folytatni. Kötöd az ebet a karóhoz és szarabbnak állítasz be egy tankot annál, mint amilyen lesz csak azért, mert az adott tank nem felel meg a te egyéni preferenciáidnak. Kicsit túlértékeled a tudásod, azért vagy annyira biztos abban, amit állítasz.
De ha már ennyire emlegeted a T54-et, megsúgom, hogy ugyanannyit lövök az FV4202P-vel (ami csak Tier 8 ), mint te a kilences ruszki közepesedel. Pedig az is tetű lassú med létére. Viszont van egy jó ágyúja.

Folytathatod még ha szeretnéd, de nem engem hozol kellemetlen helyzetbe.

9 éve 3 hónapja #193265 Írta: Ultimate Threat
Megválaszolva: Ultimate Threat
Eddig sem csináltam semmit, a saját véleményemet mondtam el a tankról, többek között azt, hogy nem éri meg 10ezret rákölteni, te kötöttél bele utána mindenbe... De elhiheted nekem hogy magasról teszek arra hogy mivel mennyit lősz, ha egy fórumon képes vagy ilyeneket lenyomni, plusz másokat próbálsz meg lejáratni. Igazán gratulálok, remélem rendkívül jól érzed magad ettől....

9 éve 3 hónapja #193270 Írta: ZsoltHun76
Megválaszolva: ZsoltHun76
Nem akarok beleszállni a vitába a VK4503 kapcsán, de itt egy majd egy órás videó egy japán játékostól vele.

ritastatusrepor...16-qa/

Peace :beer2:

9 éve 3 hónapja #193272 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01
Én inkább megvárnám, amíg behozzák a játékba. Tök értelmetlen vitatkozni róla, mert még senki sem próbálta ki közülünk.
Papír, ahogy az AMX is az. Lassú, mint a dög, aki a mobilitást szereti, az utálni fogja. De az ágyúja nagyon jó. T7-es szinten szerintem nem lóg ki a sorból, használható, de nem OP tank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad

9 éve 3 hónapja #193280 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Én inkább megvárnám, amíg behozzák a játékba. Tök értelmetlen vitatkozni róla, mert még senki sem próbálta ki közülünk.
Papír, ahogy az AMX is az. Lassú, mint a dög, aki a mobilitást szereti, az utálni fogja. De az ágyúja nagyon jó. T7-es szinten szerintem nem lóg ki a sorból, használható, de nem OP tank.

így van,jelenleg vita a semmiről,mikor is lesz elérhető???

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #193289 Írta: tvszerelo
Megválaszolva: tvszerelo
"Az hogy vak vagy és nem veszed észre, hogy a tier 9es tankok csak szélsőségek mutatása miatt van ott akkor sajnálom.

Még mindig semmi értelme annak, hogy egy hetes nehéztank páncélját kilences tankok ágyújához méred. Kérlek meséld már el, miért érvelsz ilyen butasággal. Azzal érvelni, hogy te most jól megmutatod a szélsőséget, még nem fog értelmet adni a méregetésednek.
Egyetlen hetes tank sem állhat meg egy T10-zel (a tankra gondolok) szemben. Egyik sem. Nem értem a problémádat."

Pontosan ezért ér aranyat az összes limites prémtank : SP, IS 6, Type 59 mind örökké használható kreditfarmer OP tank. Lehet, hogy vannak jobban saját tierben, de ők sosem mennek 2-vel feljebb ! Imádom mindet.

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #193291 Írta: tvszerelo
Megválaszolva: tvszerelo

Ultimate Threat

Továbbra sem értem miért hápogsz és vádolsz ócsárlással, mikor egy rossz szót nem írtam. Vegyük ismét sorra a dolgaidat.

Az hogy vak vagy és nem veszed észre, hogy a tier 9es tankok csak szélsőségek mutatása miatt van ott akkor sajnálom.

Egyetlen hetes tank sem állhat meg egy T10-zel (a tankra gondolok) szemben. Egyik sem. Nem értem a problémádat.

Világosan ott van másik két kép egy ISről és egy M6ról....

Ennek örülök. Az O-Ni kivételével bármelyik hetes heavyt belövöm neked az M6-tal normál AP-t használva.

egy jó játékos tudja úgy döntögetni a páncélját/testét pl az IS-nek, hogy pattanjon róla a többi tier7es heavy.

Akkor barátom te IS-ben ülve még az életben nem futottál össze jó játékossal. Egyetlen hetes IS variáns sem okozott gondot eddig a 175-ös átütésemnek, forgathatták azt a tankot akárhogy. Szeretnél gyakorlóba jönni? :)

Ellenben az orosz heavyk kategóriákkal mobilisabbak

Ebben semmi kivetnivaló nincs, az így van. Csak tudod azért, mert olyan fos ágyú van rajtuk, hogy jobb ha közelebb mész velük ha el is akarsz találni valamit.

ez a tank még a saját szintjén is szar szerintem, mert minden átlövi

Képzeld a sima Tigrissel ugyanez a helyzet, minden belövi és mégis a legjobb tank a szintjén a T29 mellett.
Nem lehet, hogy tévedésben vagy és elfogultan bekategorizáltad a prémium VK-t szar tanknak és írhat bárki bármit, ettől téged nem lehet eltéríteni? Mert szentül hiszel az igazadban és még a szikrája sem merül fel benned annak, hogy tévesen ítélsz meg valamit? Mert szerintem ez a helyzet.

Felesleges páncélról beszélni hetes heavyk esetében ha egymásnak esnek. Miért? Mert nem sok van nekik. Ha meg valaki nem bírna el egy O-Ni-val, akkor fogja magát és rátölti az APCR-t vagy a HEAT-et és akkor már annak sem lesz.
Juss már el odáig fejben, hogy a mostani metában a páncél számít a legkevésbé a gold ammo miatt, mi marad hát? Az ágyú. Abban pedig nem gyenge a VK. Ha meg egy hetes meccsen mégsem arannyal lőnek rá, akkor simán lehet vele pattintani. Megkockáztatom még nyolcas meccsen is fog generálni érdekes lepattanókat.

T-54em 201es pennel, ha gondolod írok account linket, hogy láthasd vele a statom

Irreleváns mivel nem tudom mennyi aranyat lősz el vele. Gondolom nem keveset.

Pontosan ezért ér aranyat az összes limites prémtank : SP, IS 6, Type 59 mind örökké használható kreditfarmer OP tank. Lehet, hogy vannak jobbak saját tierben, de ők sosem mennek 2-vel feljebb ! Imádom mindet.

Kiegészítem, hogy a Typeban az a jó, hogy gyors és a tornya szinte átlőhetetlen. Lehet medként használni a lomha protoval ellentétben. Typeal tornyozni kell, azzal verhetetlen.

9 éve 3 hónapja #193292 Írta: DrGoodBad

"Az hogy vak vagy és nem veszed észre, hogy a tier 9es tankok csak szélsőségek mutatása miatt van ott akkor sajnálom.

Egyetlen hetes tank sem állhat meg egy T10-zel (a tankra gondolok) szemben. Egyik sem. Nem értem a problémádat."

Pontosan ezért ér aranyat az összes limites prémtank : SP, IS 6, Type 59 mind örökké használható kreditfarmer OP tank. Lehet, hogy vannak jobban saját tierben, de ők sosem mennek 2-vel feljebb ! Imádom mindet.

Ha meg egy hetes szintű prém tank kilences páncélt kapna,és még átütést is ,persze ez már 12000 arany lenne akkor ezen menne a rinyálás...így sem jó-úgy sem jó :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

9 éve 3 hónapja #193312 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Június 3-tól az NA és ASIA szervereken. Ugyanott - asszem - a nagyobb ausztrál tank is...

9 éve 3 hónapja #193427 Írta: DrGoodBad

Június 3-tól az NA és ASIA szervereken. Ugyanott - asszem - a nagyobb ausztrál tank is...

nekünk meg megint lófasz akkor???........ :izmena:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, Master_of_Artyllery

9 éve 3 hónapja #193430 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1
3-án jön hozzánk asia szeron már vehetö 3 csomagban
tank+garász 9500ft de van 20e ultimate csomag tank+garász+kiegészitök. és van egy köztes .
én spec ahogy a videoban láttam ahol 10-sekel is ment 1 körbe nem csak 9-sekel. nem volt az a halot,
tehát elégé élet képes
2k sebzést kell hozni vele ami nem lehetetlen. és akor 30-40e haszon/csata . és aki tudja használni a tankot pl van tigerII vagy e75-e és azokal frankon tolja azoknak evvel is jol fog menni mert pettog elég rendesen ha jol használja valaki, de ez továbbra is ilyen heavy td keverék táv lövésre alkalmas de néha képes felvenni a harcot is, de ellemzés van a tigerII-nél szerintem az po nt igaz erre a tankra is.
ha top vagy vele mehetsz frontra ha nem a top vagy akkor másod vonalbol puffogtatsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 1 órája 4 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.