Meg csak tier 5ben jarok, de szeretnek egy premium harckocsit venni, TD kivetelevel. melyket ajanljatok egy kezdonek?
Először nem vennék nagyobbat, mint amekkora tierben amúgy játszom. Szóval a tier 5-ösök között keresgélj, de első sorban az a fontos, hogy milyen ágat húzol a legszívesebben.
Jelenleg nem sok t5-ös elérhető, de az orosz közepes ághoz ott van a Matilda IV, a nehézhez a Curchill III. Ezeket ugyan nem ismerem, de ha jól tudom tier limitesek, azaz maximum 6-os szintű ellenfelekkel találkozol. Aztán a brit közepes ághoz ott van a Matilda Black Prince, ami szintén limites és egész jó kis tank. Német közepesekhez a T-25 ami szintén jó cucc, csak úgy mint a japán közepes Chi-Nu-Kai.
Azért jó olyan tankot választani amilyen ágat húzol, mert így a prémium tankokban tudod fejleszteni a normál tank legénységét.
Én abszolút közepes-gyenge játékos vagyok, de Nortonorral egyetértésben én is a Churchill III-at mondtam volna elsőre, esetleg a felsoroltakon kívül a Csehszlovák prémiumtankot. Sokan szeretik jó kis járgány, bár kezdőknek az sem nagyon ajánlott a gyenge páncélzata miatt.
Marad a Churchill III.
Szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
top tank voltam ,de sokat nem pattintott közelharcban.
látótávja elég jó és messzebbröl gond nélkül apritottam.
a végeredménnyel a gyözelmen kivül nem vagyok tisztában ,mert a meccs végén kidobott a játék...
realtive gyorsan tölt és pontosan lö igy elsöre.
az én sunnyogós taktikámhoz pont megfelel
a löwéhez képest szinte száguld
Ugye, ugye a kabrióérzés, mikor a dús hajad borzolja a menetszél ...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan
Admin topic-ban már jeleztem, gondolom hamarosan kikerül a címlapra is: worldoftanks.eu...-2016/
Holnaptól akciós áron lehet prém tankokat venni.
Tettigonia!
„Holnaptól akciós áron lehet prém tankokat venni.”
Hogy megörültem neki. Mert nagyon szeretnék ezüst bányászathoz egy 8 tier-űt.
De csak azok nincsenek leárazva. (Francia Sherman-t nem veszek.)
Nem a te hibád. De én magam most nem tudok ennek örülni, mert ettől az event-től többet vártam állításod alapján. Pedig elég sok jó dolgot ad.
embörek, benn van a VK a shopban. Sima 9 ezres változatban és 15-ért némi arannyal, legénységgel (azminek?) és német zászlóval.
Lehet tesztelni, hogy OP-é az új kicsike ?
Egyenlőre az; E75-ös csajszik benne, venti, rammer, gun laying!
Nem annyira lassú, mint a Löwe az ágyú meg az ismert 88 L/71 minőség.
Egy csatám volt vele, de max tier VIII-as jött szembe.
E100-as fiúk, venti, rammer, binoculars kombó még jobb!
Látótávolság jó, a löveg pontos és gyorsan tölt, tank sebessége (nem, nem csal könnyet a szemedbe!) elegendő. Pattint-e nem tudom: az optikával én látom az ellent meg előbb és ha tartom a a távolságot nem is látnak... nagyon, sűrűn és sokáig. Jó lesz ez, mint a Panther 88 L/71 meg a Jagdtiger 88 L/71! Azért várjátok meg a holnapot, HÁTHA ez is 30%-os kedvezménnyel jön!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Mindíg ha bejön egy új prémtank egymásra licitálva jönnek az elemzések, most meg semmi. Tudna valaki mondani pár szót a VK-ról ? Milyen? Aki már megvette, annak hogy jött be? Érdemes kreditfarmernek vagy funra megvenni? Mit tud amit más nem?
Mindíg ha bejön egy új prémtank egymásra licitálva jönnek az elemzések, most meg semmi. Tudna valaki mondani pár szót a VK-ról ? Milyen? Aki már megvette, annak hogy jött be? Érdemes kreditfarmernek vagy funra megvenni? Mit tud amit más nem?
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja#194717Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Nekem be jött,pénzt elég jól hozza nekem várakozásaimat fölül múlta . Azt a pénzt meg éri. Bár nekem minden furcsa tank be jött a löwe-t is szidja mindenki nekem megy vele
A Type 64-t megeri megvenni a egyeni küldetesekhez (T55A, Obj 260)?
Valaszokat elöre is köszi.
Hát azokhoz már kevés lesz a spot kapacitása, mivel amilyen tierben berak ott már a medek nagyobb látótávval rendelkeznek mint te és kevesebb is a lőhető HP ! amúgy egy jó gép én szeretem !
Ha körbe néztél volna az oldalon akkor megtalálod de itt a link:
Battlefield 2D style