Jelenleg 114 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 7 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 16 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 21 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 23 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 3 hónapja #195075 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

5k a kisjavító a motorhoz így jön ki a 25k minuszba alapból plussz még ha esetleg le is hp-nak az még ezen felül van...
Vagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt esetleg egy kis aranyeső is befigyel szóval azért van hogy le lehet nullázni a profitot hiába a sok sebbzés.

A kisjavító 3k, egyébként meg nagyon bénának kell lenni ahhoz hogy ne termelj profitot T8 prémmel.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hónapja #195079 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

5k a kisjavító a motorhoz így jön ki a 25k minuszba alapból plussz még ha esetleg le is hp-nak az még ezen felül van...
Vagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt esetleg egy kis aranyeső is befigyel szóval azért van hogy le lehet nullázni a profitot hiába a sok sebbzés.

Milyen 5k a motor javítása? Mivan? Szerintem te a kis javítóra gondolsz az meg le lett írva, hogy 3k az ára...

Vagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt

Ezek pár szár credites tételek, a modulok sérülésén soha nem fog múlni a bevételed, maximum 2-3%-ban...

És valóban, ahogy Kovacs írja, nagy bénának kell lenni ahhoz, hogy nyolcas prémmel ne termelj profitot.

9 éve 3 hónapja #195080 Írta: Flashpointer
Megválaszolva: Flashpointer
A beszélgetés onnan indult hogy nem értetted mi köze a modulsérülésnek a bevételhez...igazad van 2kval olcsóbb a kisjavító.
Az utolsó mondatod nem tudom minek írtad senki nem állította az ellenkezőjét!

9 éve 3 hónapja #195087 Írta: Diarmand

A beszélgetés onnan indult hogy nem értetted mi köze a modulsérülésnek a bevételhez...igazad van 2kval olcsóbb a kisjavító.

Valóban onnan indult, fel is lettem világosítva, hogy köze van hozzá, de csak nagyon minimális, elhanyagolható mértékben. Meg is köszöntem.

Erre értettem, hogy nagyon bénázni kell, hogy ne gyere ki profittal egy nyolcas prémiummal. A modulok sérülésiért fizetett plusz összeg meg szinte elveszik a végösszegben, pár száz creditekről beszélünk.
Ami az aranyat illeti, ha valaki felelőtlenül használja, tehát mellélő, még azzal is pattan mindenről, akkor mínuszba jöhet ki, ami számomra egyenlő a bénázással.
A gond azzal van, hogy kicsit ellentmondtál magadnak :) Ha sok (persze kinek mi a sok) a sebzés, akkor még egy kis arany lövöldözés mellett is pluszba jön ki az ember :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tvszerelo

9 éve 3 hónapja #195091 Írta: Flashpointer

Valóban onnan indult, fel is lettem világosítva, hogy köze van hozzá, de csak nagyon minimális, elhanyagolható mértékben. Meg is köszöntem.

Erre értettem, hogy nagyon bénázni kell, hogy ne gyere ki profittal egy nyolcas prémiummal. A modulok sérülésiért fizetett plusz összeg meg szinte elveszik a végösszegben, pár száz creditekről beszélünk.
Ami az aranyat illeti, ha valaki felelőtlenül használja, tehát mellélő, még azzal is pattan mindenről, akkor mínuszba jöhet ki, ami számomra egyenlő a bénázással.
A gond azzal van, hogy kicsit ellentmondtál magadnak :) Ha sok (persze kinek mi a sok) a sebzés, akkor még egy kis arany lövöldözés mellett is pluszba jön ki az ember :)

Mi lenne abban az esetben ha legalább egyszer, de lehet többször is persze, nem oktatnál ki mindenkit. Ki vagy Te, hogy mindenkit minden esetben és helyen kioktass?
Már szerintem nem csak nekem sok ez ami történik itt és máshol is.

Igen azt hiszem igazad van...na mindegy én megpróbáltam!

9 éve 3 hónapja #195092 Írta: Flashpointer
Nem mondtam ellent magamnak egy icipicit sem hiába aok a sebbzésed ha spammeled a goldot pl KV5 Szuperpörkölt..igen keresni fogsz viszonylag magas sebbzés mellett kb 10k amit a Kv1-el tier 5-ben röhögve összelövöldözöl és nem vettél egy prém tankot 10k-ért de ez a beszélgetésünket tekintve off szóval részemről ennyi lenne további szépet!

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #195095 Írta: Diarmand

Mi lenne abban az esetben ha legalább egyszer, de lehet többször is persze, nem oktatnál ki mindenkit. Ki vagy Te, hogy mindenkit minden esetben és helyen kioktass?
Már szerintem nem csak nekem sok ez ami történik itt és máshol is.

Azért kellene elnézést kérnem, mert képes vagyok felismerni a butaságot és azt, ha valaki ellentmond magának? És még veszem is a bátorságot, hogy ezt leírjam?
Nézd kedves Péter, biztos örömöt tud okozni másoknak az, hogy ha meghagynánk őket a félinformációk és a tudatlanság világában. Jobb lenne az? Mert szerintem nem :)
Vagy kezdjük el terjeszteni azt, hogy ha sok a modulsérülésed, akkor mínuszba jössz ki a meccsekről? Nehogy már az én hibám legyen az, hogy az a megannyi hülyeség, amit le tudnak írni az emberek kijavításra kerül! Vagy te sokkal fontosabb dolognak tartod azt, hogy a VENTI-sek érinthetetlenek legyenek mindenkivel szemben bármit is írjanak le, mint azt, hogy az olvasók a helyes információkat kapják meg?

Megjegyzem a klántársad azon a mondatomon "hördült fel", amit Kovacs is egy az egyben leírt neki. Flashpointer pedig ellent mondott magának, idézem a részeket ha nem láttad volna.

És valóban, ahogy Kovacs írja, nagy bénának kell lenni ahhoz, hogy nyolcas prémmel ne termelj profitot.

- én

- klántársad

- klántársad

Ennyi.
Fel kellene végre nőni ahhoz, hogy csak azért, mert valaki haver/barát/klántárs, nem védjük a valagát a végsőkig egy hamis állítás esetén, mert egyrészt ebből fölösleges vita kerekedik, másrészt nem a helyes érzés fog kialakulni az emberben hogy tévedett, hanem egy téves, miszerint írhatok akármit, a haverok úgy is kiállnak mellettem.

Lezártnak tekintem a dolgot. Akinek gondja van, keressen meg privátban :)

Nem mondtam ellent magamnak egy icipicit sem hiába aok a sebbzésed ha spammeled a goldot pl KV5 Szuperpörkölt..igen keresni fogsz viszonylag magas sebbzés mellett kb 10k amit a Kv1-el tier 5-ben röhögve összelövöldözöl és nem vettél egy prém tankot 10k-ért de ez a beszélgetésünket tekintve off szóval részemről ennyi lenne további szépet!

Ebben a tekintetben teljesen igazad van, ez vitathatatlan. De ezt írtam is, hogy aki felelőtlenül használja a goldot, az szerintem (!) bénázik. Túlbeszéltük ezt már.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunter9956

9 éve 3 hónapja #195097 Írta: Flashpointer
Sajnos te nem érted hogy miről van szó de igaza van a klántársamnak ilyen embernek nem biztos hogy érdemes segíteni még a legjobb szándék mellett sem.
A történet onnan indult hogy nem tudtad hogy egy 20k automata tűzoltó hogyan csökkenthetné a profitot ami áttlagba olyan 50k nettóba kb de neked ebböl a minusz 20 k nem tétel...nyilván...
Szóval igen van még mit tanulnod ahogy nekem is a különbség csak annyi kettőnk között hogy én tisztában vagyok vele!
De ha egy emberrel van problémád aki segíteno akar akkor ne keverd bele a klánját pls....béke
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 3 hónapja #195102 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Figyelem: Spoiler!

Szerintem sem MPeter71-nek, sem senki másnak nem azzal van baja, hogy mit mondasz: tényekkel alátámasztott, tapasztalaton és utánajáráson/olvasáson alapuló hasznos információk.

A MÓD-dal van gond: minden emberséget nélkülöző tényközlés. Mondom ezt úgy, hogy itt privátban és in-game is írtam (fenntartom), hogy szimpatikus vagy nekem; hasonló vagyok én is IRL, de nem jó... Figyelembe kell venni az embereket, az emberségre való igényüket.

Ami ellened ellenérzésre ad okot, az egyértelműen a túlzott 'mérnökiesség' (gyanítom gépész lehetsz), droidként állni mindenhez, adathalmazként nem lehet embereket kezelni.

Nem akartam hozzászólni, de a Bodzy-s replay-edet megnéztem (mindet meg szoktam, amit feltöltesz :) ): szerintem rossz pillanatot kaptál el; nekem úgy tűnt Bodzy-nak sz@r napja volt, ment egy kört, előre veretett: Dögöljetek meg! felkiáltással, kilőtték, reflexből: Noob BC! és ragequit. Ezért nem is láthatta (vals, ha jól tippelek, nem is foglalkozott volna vele, magamból kiindulva), amikor írtad: Bodzy, ne csináld már?

Emberség, empátia, türelem: csak ennyit kérek; megtérül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, DarkRaven73, Diarmand

9 éve 3 hónapja #195112 Írta: fly
Megválaszolva: fly
Nagy ur az "ego" mr Kioktato. :P
Amit pm-ben tanacsoltam neked,nem fogadtad meg,igaz?
Pedig radferne egy agyturkasz :banana:

9 éve 3 hónapja #195136 Írta: Diarmand
Flashpointer

Most így, visszaolvasva, elbeszéltünk egymás mellett, akkor ez nem esett le. Amikor a modulok javítási értékéről ment a diskurzus és végig arra gondoltam, amit Nortonor is írt, hogy a sebződött/kilőtt modulok a kilövés pillanatában változtatják a tank javítási költségét, de csak minimálisan. Nem véletlenül tette be a három visszajátszást, ahol mindhárom esetben más a javítás költsége, pont ezek miatt. Ezek azonban minimális összegek, pár száz creditek, ezért írtam, hogy ez nem csökkentheti a profitot jelentős mértékben. Ellenben te arra gondoltál, hogy ha van nagy tűzoltód, ami elhasználódik egy MODUL MIATT, az -20k. Ebből lett a félreértés. Én nem értettem mire fel hozakodsz elő a tűzoltóval, te meg nem figyelted Nortonor magyarázatát, amire reflektáltam.

Úgyhogy megkövetlek és elnézést kérek a csúfos félreértés miatt, félrebeszéltünk, ezért jutottunk idáig. Bocsánatot kérek az olvasóktól és Flashpointertől is :)

MPeter71

Azt elismerem, hogy a klánt jelen esetben hülyeség volt felhozni, az az én saram.
Viszont nem te vagy az első, aki előhozakodik azzal velem kapcsolatban, hogy meggyőzhetetlen vagyok, csak nekem lehet igazam stb... ha megnézed, én szinte minden esetben alátámasztom valamivel amit írok, sokszor tényeket közlök, amire a másik fél nem tud mit reagálni, ezért nyúl ahhoz a kissé nevetséges "érvhez", hogy nem fogadok el más érvet a magaméval szemben. A gond az, hogy sokszor nem is érkezik. Mivel állításod szerint sokat olvasod amit írok, akkor hagy hozzak fel egy példát a közeli múltból.
Invisible Hack. Rengetegen hittek benne én pedig nem tettem más, mint bebizonyítottam, hogy nem létezik. És csodák csodájára senki nem vette sem a bátorságot, sem a fáradtságot arra, hogy megpróbáljon megcáfolni és miért? Mert lehetetlen. Fogadd el, hogy egy vita nem minden esetben végződhet úgy, hogy "Oké, igyunk egy sört és fogadjuk el a másik igazát is!", mert ez nem mindig így működik. Világos tényekkel nem lehet szembeszállni. Szemellenzőt lehet felvenni és tovább kardoskodni a hülyeség mellett, csak nem érdemes. Szerencsére ez az antiHAX megírása után nem következett be. Nem lehet, hogy azért tűnik sokszor kioktatónak a stílusom, mert vélt hülyeségekkel megyek szembe tényekkel?
És nem, nem vagyok meggyőzhetetlen. Csupán olyan mega-giga érvekkel nekem ne jöjjön senki, hogy ő Azt tapasztalta, meg hogy ezt látta/hallotta és akkor az szerinte úgy is van, mert van itt erre példa. BlackSheep már megírta másoknak is, hogy a vita tényekkel alátámasztott érvek ütköztetésén alapul. Nos én sokszor nem kapok tényeket, ahogy írtam már, csak feltételezéseket, amiket tényként kezelnek. Ez a baj.
A nickem pedig számtalan helyen megtalálhatod és biztos vagyok benne, hogy bele is futottál már párszor, de azért leírom: _Szazados_

fly
Olyan vagy, mint egy gyáva szúnyog, amelyik csak akkor mer csípni ha másfelé figyelek. Persze megértem, hogy azóta mérges vagy rám, amióta kiderítettem, hogy a Windows-os Paint használatához is béna vagy és látszott a nicked, ami mi is? Ja igen, MrDuckhead ;)

Egyébként Péter és fly azért figyelitek, hogy nyilvánosan bocsánatot kértem. Hányan is szoktak ilyet tenni a fórumon ha tévednek vagy ha miattuk lesz valami hülye vitatkozás, amiben ők a legsárosabbak? Mert én nem sűrűn látok ilyet. Sokkal gyakoribb az "elmegyek pár napra amíg elül a sz*r" hozzáállás, ritkább esetben a bannoltatom magam szégyenemben dolog.

Úgyhogy újra. Elnézést kérek Tőled MPeter71 és Tőled is Flashpointer amiért túlreagáltam a dolgot és idáig fajult ez az egész. Bocs fly-szúnyog, Te most kimaradsz. Azért nehari :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, CrossMetal1, Filler1, Hunter9956, Lord_Loga

9 éve 3 hónapja #195142 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Legyetek jók és bölcsek. :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, DarkRaven73

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #195148 Írta: fly
Megválaszolva: fly
Diarmand

Miért lennék gyáva?Mert hozzászólok egy témához,és te nem vagy ott? Lol.
Bejelentem majd előre,okés?
Egyébként gratulálok,hogy megint erre vered. :love:
Gondolom a számítógéped legeldugottabb részéből,véres,habzó szájjal gyorsan előkerested a lementett képet. :silly:
Beteges ez ecsém.
Ahogy írtam neked pm-ben,nem ártana egy lelki doki a részedre. :P
Talán tudná a frusztráltságodat kezelni.Vagy nem. :banana:
Tőlem miért kellene elnézést kérned?Magad se tudod,igaz?
Ahogy többen is írták,a beképzelt majomviselkedéseddel van a gond,hogy többnek hiszed magad.Pedig ugyanolyan gyarló vagy,mint mindenki. GG miss _szazados_ :side:
Ne csodálkozz,ha páran neked estek.Gondolom a nagy beképzeltségtől nem tudod,hogy kell normálisan hozzáállni a dolgokhoz vagy a játékostársakhoz.
Ez tanulható,,de csak tőled függ. :evil:
Sok sikert

szerk:ez a minimum,hogy bocsánatot kértél egyes gamerektől a hozzá állasod miatt.De erre is csak ráverni tudsz,ami nem meglepő És,hogy ezt milyen büszkén idehányod. :wine:
A'Lá beképzeltség semmi több

9 éve 3 hónapja #195150 Írta: Diarmand

Mivel először nem a témához szóltál hozzá, csak oltogatni próbáltál, nos, Obvious troll is obvious :trollol:
Innentől ne magyarázd :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Lord_Loga

9 éve 3 hónapja #195174 Írta: tvszerelo
Megválaszolva: tvszerelo
tegnap voltam sandboxon. Mi az gold ammo csak aranyért lesz? Bevezetik azt ide is? Az összes T5 prém használhatatlan lesz meg még egy rakás, B2 pl. BC csak 40-el megy. Orosz medek E5 szétnerfelve, nem találnak el semmit.Mindenki TD-vel fog campelni, előről átlőhetetlenek lesznek. Nekem uninstall lesz ha ez bejön :( :cry2:

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.