Jelenleg 114 vendég és egy Tag online
5k a kisjavító a motorhoz így jön ki a 25k minuszba alapból plussz még ha esetleg le is hp-nak az még ezen felül van...
Vagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt esetleg egy kis aranyeső is befigyel szóval azért van hogy le lehet nullázni a profitot hiába a sok sebbzés.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
5k a kisjavító a motorhoz így jön ki a 25k minuszba alapból plussz még ha esetleg le is hp-nak az még ezen felül van...
Vagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt esetleg egy kis aranyeső is befigyel szóval azért van hogy le lehet nullázni a profitot hiába a sok sebbzés.
Vagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt
A beszélgetés onnan indult hogy nem értetted mi köze a modulsérülésnek a bevételhez...igazad van 2kval olcsóbb a kisjavító.
Az utolsó mondatod nem tudom minek írtad senki nem állította az ellenkezőjét!
Igen azt hiszem igazad van...na mindegy én megpróbáltam!
Mi lenne abban az esetben ha legalább egyszer, de lehet többször is persze, nem oktatnál ki mindenkit. Ki vagy Te, hogy mindenkit minden esetben és helyen kioktass?
A beszélgetés onnan indult hogy nem értetted mi köze a modulsérülésnek a bevételhez...igazad van 2kval olcsóbb a kisjavító.
Valóban onnan indult, fel is lettem világosítva, hogy köze van hozzá, de csak nagyon minimális, elhanyagolható mértékben. Meg is köszöntem.
Erre értettem, hogy nagyon bénázni kell, hogy ne gyere ki profittal egy nyolcas prémiummal. A modulok sérülésiért fizetett plusz összeg meg szinte elveszik a végösszegben, pár száz creditekről beszélünk.
Ami az aranyat illeti, ha valaki felelőtlenül használja, tehát mellélő, még azzal is pattan mindenről, akkor mínuszba jöhet ki, ami számomra egyenlő a bénázással.
A gond azzal van, hogy kicsit ellentmondtál magadnakHa sok (persze kinek mi a sok) a sebzés, akkor még egy kis arany lövöldözés mellett is pluszba jön ki az ember
Már szerintem nem csak nekem sok ez ami történik itt és máshol is.
Mi lenne abban az esetben ha legalább egyszer, de lehet többször is persze, nem oktatnál ki mindenkit. Ki vagy Te, hogy mindenkit minden esetben és helyen kioktass?
Valóban onnan indult, fel is lettem világosítva, hogy köze van hozzá, de csak nagyon minimális, elhanyagolható mértékben. Meg is köszöntem.
Erre értettem, hogy nagyon bénázni kell, hogy ne gyere ki profittal egy nyolcas prémiummal. A modulok sérülésiért fizetett plusz összeg meg szinte elveszik a végösszegben, pár száz creditekről beszélünk.
Ami az aranyat illeti, ha valaki felelőtlenül használja, tehát mellélő, még azzal is pattan mindenről, akkor mínuszba jöhet ki, ami számomra egyenlő a bénázással.
A gond azzal van, hogy kicsit ellentmondtál magadnakHa sok (persze kinek mi a sok) a sebzés, akkor még egy kis arany lövöldözés mellett is pluszba jön ki az ember
- énÉs valóban, ahogy Kovacs írja, nagy bénának kell lenni ahhoz, hogy nyolcas prémmel ne termelj profitot.
- klántársadAz utolsó mondatod nem tudom minek írtad senki nem állította az ellenkezőjét!
- klántársadVagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt esetleg egy kis aranyeső is befigyel szóval azért van hogy le lehet nullázni a profitot hiába a sok sebbzés.
Nem mondtam ellent magamnak egy icipicit sem hiába aok a sebbzésed ha spammeled a goldot pl KV5 Szuperpörkölt..igen keresni fogsz viszonylag magas sebbzés mellett kb 10k amit a Kv1-el tier 5-ben röhögve összelövöldözöl és nem vettél egy prém tankot 10k-ért de ez a beszélgetésünket tekintve off szóval részemről ennyi lenne további szépet!
Azért kellene elnézést kérnem, mert képes vagyok felismerni a butaságot és azt, ha valaki ellentmond magának? És még veszem is a bátorságot, hogy ezt leírjam?
Nézd kedves Péter, biztos örömöt tud okozni másoknak az, hogy ha meghagynánk őket a félinformációk és a tudatlanság világában. Jobb lenne az? Mert szerintem nem
Vagy kezdjük el terjeszteni azt, hogy ha sok a modulsérülésed, akkor mínuszba jössz ki a meccsekről? Nehogy már az én hibám legyen az, hogy az a megannyi hülyeség, amit le tudnak írni az emberek kijavításra kerül! Vagy te sokkal fontosabb dolognak tartod azt, hogy a VENTI-sek érinthetetlenek legyenek mindenkivel szemben bármit is írjanak le, mint azt, hogy az olvasók a helyes információkat kapják meg?
Megjegyzem a klántársad azon a mondatomon "hördült fel", amit Kovacs is egy az egyben leírt neki. Flashpointer pedig ellent mondott magának, idézem a részeket ha nem láttad volna.
- énÉs valóban, ahogy Kovacs írja, nagy bénának kell lenni ahhoz, hogy nyolcas prémmel ne termelj profitot.
- klántársadAz utolsó mondatod nem tudom minek írtad senki nem állította az ellenkezőjét!
- klántársadVagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt esetleg egy kis aranyeső is befigyel szóval azért van hogy le lehet nullázni a profitot hiába a sok sebbzés.
Ennyi.
Fel kellene végre nőni ahhoz, hogy csak azért, mert valaki haver/barát/klántárs, nem védjük a valagát a végsőkig egy hamis állítás esetén, mert egyrészt ebből fölösleges vita kerekedik, másrészt nem a helyes érzés fog kialakulni az emberben hogy tévedett, hanem egy téves, miszerint írhatok akármit, a haverok úgy is kiállnak mellettem.
Lezártnak tekintem a dolgot. Akinek gondja van, keressen meg privátban
Nem mondtam ellent magamnak egy icipicit sem hiába aok a sebbzésed ha spammeled a goldot pl KV5 Szuperpörkölt..igen keresni fogsz viszonylag magas sebbzés mellett kb 10k amit a Kv1-el tier 5-ben röhögve összelövöldözöl és nem vettél egy prém tankot 10k-ért de ez a beszélgetésünket tekintve off szóval részemről ennyi lenne további szépet!
Ebben a tekintetben teljesen igazad van, ez vitathatatlan. De ezt írtam is, hogy aki felelőtlenül használja a goldot, az szerintem (!) bénázik. Túlbeszéltük ezt már.
Diarmand
Miért lennék gyáva?Mert hozzászólok egy témához,és te nem vagy ott? Lol.
Bejelentem majd előre,okés?
Egyébként gratulálok,hogy megint erre vered.
Gondolom a számítógéped legeldugottabb részéből,véres,habzó szájjal gyorsan előkerested a lementett képet.
Beteges ez ecsém.
Ahogy írtam neked pm-ben,nem ártana egy lelki doki a részedre.
Talán tudná a frusztráltságodat kezelni.Vagy nem.
Tőlem miért kellene elnézést kérned?Magad se tudod,igaz?
Ahogy többen is írták,a beképzelt majomviselkedéseddel van a gond,hogy többnek hiszed magad.Pedig ugyanolyan gyarló vagy,mint mindenki. GG miss _szazados_
Ne csodálkozz,ha páran neked estek.Gondolom a nagy beképzeltségtől nem tudod,hogy kell normálisan hozzáállni a dolgokhoz vagy a játékostársakhoz.
Ez tanulható,,de csak tőled függ.
Sok sikert
szerk:ez a minimum,hogy bocsánatot kértél egyes gamerektől a hozzá állasod miatt.De erre is csak ráverni tudsz,ami nem meglepő És,hogy ezt milyen büszkén idehányod.
A'Lá beképzeltség semmi több
Battlefield 2D style