Jelenleg 116 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 7 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 16 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 21 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 23 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 3 hónapja #194793 Írta: gezapapa
Megválaszolva: gezapapa

Sziasztok!

A Type 64-t megeri megvenni a egyeni küldetesekhez (T55A, Obj 260)?
Valaszokat elöre is köszi.

Nem rossz tank a Type64, de inkább sh-ra érdemes használni. Ha nagyokat akarok spotolni inkább a 7-es vagy 8-as könnyűek vannak előnyben (nálam).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hónapja #194816 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

Sziasztok!

A Type 64-t megeri megvenni a egyeni küldetesekhez (T55A, Obj 260)?
Valaszokat elöre is köszi.

szerintem csak akkor ha nagyon éled a light stílust.de szerintem várd meg hogy megint lehessen kapni olyan grand final-os német bulldogot mert az acélosabb cucc a küldikhez.vagy leginkább húzz ki valami 8-as lightot azokkal meglehet csinálni.

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #194833 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1
Melyik 8-as közepest éri meg venni? küldi+ kredit-re is.

szerintetek várhato valaha 8-as td a boltba?

9 éve 3 hónapja #194839 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Melyik 8-as közepest éri meg venni? küldi+ kredit-re is.

szerintetek várhato valaha 8-as td a boltba?

8-as TD amit esetleg beraknak néha a boltba a Kanonenjagdpanzer, illetve különböző oldalakról lehet venni Jagdtiger 88 bonuszkódot (itt érdemes vigyázni).

Közepest olyat vegyél, amihez van legénységed és illik a játékstílusodhoz. Ha gondot okoz a kis átütés akkor például ne vegyél T54 protot mert ahhoz kell néha a gold is. Ha rohangálós stílusú tankot szeretnél akkor a Panther 88 nem neked való. Általánosságban elmondható, hogy mindegyik 8-as prém mednek van valamije amiben kicsit jobb mint a másik (Koreai Pattonnek jó a tornya, CDC nagyon agilis, Panther 88 hihetetlenül pontos, T54 proto jól páncélozott stb). Olyat érdemes venni, amihez tudsz tankágat húzni mellé hogy legyen jó legénységed. Általában az az ág is hasonló stylust kíván. Például Panther 88 az E50M ághoz jó legyénséghúzásra és stílusra is hasonlók.
Mindenképpen nézz videókat azokról a tankokról amik érdekelnek, olyan videót nézz, ahol hosszan elemzik a tulajdonságait is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci

9 éve 3 hónapja #194851 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Figyelem: Spoiler!

En a Pancser 88-at senkinek sem ajanlanam jo szivvel. A Mutz egy sokkal hasznalhatobb gep szerintem.

A P88 tul nagy, lomha, papir. Amije van: DPM.

9 éve 3 hónapja #194852 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

En a Pancser 88-at senkinek sem ajanlanam jo szivvel. A Mutz egy sokkal hasznalhatobb gep szerintem.

A P88 tul nagy, lomha, papir. Amije van: DPM.

Bizony-bizony, ez így igaz.

9 éve 3 hónapja #194853 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs
A Mutznál szerintem az STA-2 jobb, még a DPM nerffel is, kicsit lassabb de az ágyúja sokkal jobb.

9 éve 3 hónapja #194854 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1
köszi,
igazándibol nincs kispécizve még medág amit huznák kivéve a centu AX ág az nagyon jo tank,
cromwell jo Sh-ra de olyan pocsék csöve van ugy félre hord max fokusznál hgoy ........
ott viszont nincs közepes amivel leehtne huzni csak az 5-ös matilda de az emg van legéynség huzásra.
orosz med ágon gondolkodok hgoy elkezdem, de ott meg amik vannak azok iylen fél heavy-k , leg jobban a tigerI és a m4190gf stilus ami bejön persze kettöt 1ben közepesben nem lehet kivánni :)

Jt8,8-nél miylen oldalak? 1-et sem találtam ahol lehetne venni, az speciel nagyon bejön, jt-t probáltam már tezsten és az kézhez ál csak hát nem lehet venni,

kv4-ktts-n is gondolkodok de az emg nem vehetö még vagy már vagy soha nem is lesz , bár az inkább csak videoban jön be nem tudom milyen lenne. köszönöm a segitséget.

9 éve 3 hónapja #194869 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Az utolsó 7 napban kb 137 csatát mentem a panther 8.8-al összesen pedig van vele 847 csatám (egyetlen prém, valamivel kell creditet keresni) azon kívül amit dobilaci már említett "A P88 túl nagy, lomha, papir. Amije van: DPM." Nálam hatalmas problémája, hogy bizony gyakran "leesik a lövedék a földre, ha egy kicsit messzebb akarok lőni (300m+). Valamint minden csatában ellövik a motor, szemből vagy hátulról érkezik a lövés teljesen mindegy, gyakran motor+ sofőr egyszerre megy nyugdíjba+ német szóval az oldalba kapott lövések nagy eséllyel viszik a lőszeres ládát is. Az álcája pedig pocsék.

Elvan az ember azért ezzel a tankkal, ha éppen nincs másik, de személy szerint nem ajánlanám senkinek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bicsek86

9 éve 3 hónapja #195062 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

A Mutznál szerintem az STA-2 jobb, még a DPM nerffel is, kicsit lassabb de az ágyúja sokkal jobb.

Valóban remek tank, de sajnos annyira jól nem keres mert a lőszerár jó másfélszerese mint mondjuk a P88-é, na meg a javítási költség sem épp baráti mert folyamat kicsapják a motort rajta, de legénységképzésre kitűnő.
Ami meglepett, hogy alapból nincs nagy camo-ja, de egy camo-s legénységgel egész jól fel lehet húzni ami egy ilyen papírtanknál különösen jó dolog, hogy van egy kis álcánk. Nálam épp 28%-on áll ami a 10-es gundeppel párosítva remek kis gerillát farag belőle. Egyetlen dolog van ami még zavaró lehet benne az a lövedékek sebessége, sajnos nagyon lassan repülnek.

9 éve 3 hónapja #195063 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Valóban remek tank, de sajnos annyira jól nem keres mert a lőszerár jó másfélszerese mint mondjuk a P88-é, na meg a javítási költség sem épp baráti mert folyamat kicsapják a motort rajta, de legénységképzésre kitűnő.
Ami meglepett, hogy alapból nincs nagy camo-ja, de egy camo-s legénységgel egész jól fel lehet húzni ami egy ilyen papírtanknál különösen jó dolog, hogy van egy kis álcánk. Nálam épp 28%-on áll ami a 10-es gundeppel párosítva remek kis gerillát farag belőle. Egyetlen dolog van ami még zavaró lehet benne az a lövedékek sebessége, sajnos nagyon lassan repülnek.

Mióta függ a modulok ellövésétől egy tank javítási költsége?

na meg a javítási költség sem épp baráti mert folyamat kicsapják a motort rajta

Lehet rosszul tudom, de ha kilőnek, akkor is ugyanannyit kell fizetned, mintha felrobbantottak/leégtél volna.

9 éve 3 hónapja #195066 Írta: Flashpointer
Megválaszolva: Flashpointer
Pl ha automata tűzoltó van rajta és folyamat kigyullad az 20k minusz per csata alapból közepes tank kilőtt motorral nem a legszerencsésebb szintén...szóval ez már így 25k minusz per csata ilyesmire gondolt modulérzékenység kontra kereset összefüggésében.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #195067 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Én úgy tudom függ a modulsérülésektől és a vesztett HP-tól is, de ha nem más az elnyomott javítókészlet mindenképp számlázható.

+ szerk.
Itt van 3 visszajátszás, egyiket sem néztem meg, de közös bennük, hogy mind a 3-ban kilőtték a delikvenst és a javítási költségeknél mind a 3 esetben különböző tank javítási költségek szerepelnek.

wotreplays.eu/s...etails
wotreplays.eu/s...etails
wotreplays.eu/s...etails
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Diarmand

9 éve 3 hónapja #195069 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Pl ha automata tűzoltó van rajta és folyamat kigyullad az 20k minusz per csata alapból közepes tank kilőtt motorral nem a legszerencsésebb szintén...szóval ez már így 25k minusz per csata ilyesmire gondolt modulérzékenység kontra kereset összefüggésében.

Automata oltó, -20k, uff, ezt azért tudtam :)

Viszont a 25k veszteség nem tudom hogy jött ki, ha a nagy oltó csak 20k-ba kerül. Vagy a tank javítását vetted még ötezernek, mert akkor értem a dolgot, eltekintve attól, hogy kicsit drágább egy nyolcas prém med javítása.

Nortonor

És tényleg más a költség! Ez olyan dolog, hogy mindig más összeg szerepel ott, de sosem azt nézi az ember, hanem a nettó bevételt :happy:
Az elnyomott kis javítót/gyógyítót meg bele kell kalkulálni, az veszteség, de nehogy sajnáljuk már azt a 3-6 ezer creditet egy eredményesebb csatáért.
Egyébként olyan minimális az eltérő összeg a javítás miatt, hogy szinte eltörpül akár egyetlen elhasznált kis javító csomag mellett is.

A magas lőszerár szerintem még mindig nagyobb gond, lásd fv4202. Mindenesetre kösz!

9 éve 3 hónapja #195073 Írta: Flashpointer
Megválaszolva: Flashpointer
5k a kisjavító a motorhoz így jön ki a 25k minuszba alapból plussz még ha esetleg le is hp-nak az még ezen felül van...
Vagy ha még esetleg kilövik a sofőrt vagy a lövészt esetleg egy kis aranyeső is befigyel szóval azért van hogy le lehet nullázni a profitot hiába a sok sebbzés.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.