a rudy nak a legénysége kompatibilis a szovjet med ág legénységével?már a kutya miatt kérdem
és menyire játszható tank? azért kérdem mert remélem holnaptól ezt rakják be a Cromwell helyet és akkor tervezem megvenni
a rudy nak a legénysége kompatibilis a szovjet med ág legénységével?már a kutya miatt kérdem
és menyire játszható tank? azért kérdem mert remélem holnaptól ezt rakják be a Cromwell helyet és akkor tervezem megvenni
Sztem a kutyát kivéve át lehet helyezni más tankba a crew-t. Amúgy egy nagyon jó tank
Vicces, de pont a sima t-34/85-be nem jó a legénység, de utána t-43-tól már jó mindegyikbe, sőt a másik ágon is használható. Csak azt hiszem ott a nyolcastól.
A Rudy harcérték és játékélmény szempontjából egy javított T-34-85. Gyakorlatilag annyi a különbség hogy picit mozgékonyabb a prém verzió. (jobb talajmenti ellenállás )
A másik a legénység: a t-34-85 öt fős, a Rudy 4 fős. A magasabb szintű orosz medek is 4 fős legénységet kérnek, tehát azokba jó..
Ami fontos: a rudy legénysége "nulladik skillsoros" legénység.. azaz a bia nekik a nulladik sorban van, tehát gyorsabban fejlődnek... ugyanúgy mint egy női legénység szokott.
A Rudy elfogadható farmoló és legénységhúzú, különösen ha olyan klánban vagy ahol viszik hatos osztagba.
Jo-e SH,CW,Strongholdba a Rudy? Viszik-e? CromwellB-hoz képest érdemesebb-e Rudyzni SH-be?
Full Cromi és light setuphoz vinni is lehet bár lefog maradni viszont, cserébe nagyobbakat tud lőni és távolabbra pontosabb, végül is stilus függő mit játszotok ezekben a csatákban. Ha gyors rush akkor cromi, ha taktikusabb kiváros akkor Rudy de a látótávban a CromiB veri a Rudyt.
Sziasztok! Van 1 elég komoly legénységgel(4. skill fut rajta) rendelkező T-34-85öm,, megéri lecserélni a rudyra? A motorja/lőszerrekesze sérülékeny vagy csak annyira, mint az eredeti?
Sziasztok!
Választás előtt állok: Panther 8,8 vagy AMX CDC. Nemtudom melyiket vegyem, kreditfarmolásra kellene inkább (mivel egyszer költenék a játékra), de a Panther előnyösebb lenne az E 50 legénysége miatt. Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Választás előtt állok: Panther 8,8 vagy AMX CDC. Nemtudom melyiket vegyem, kreditfarmolásra kellene inkább (mivel egyszer költenék a játékra), de a Panther előnyösebb lenne az E 50 legénysége miatt. Mi a véleményetek?
Ha csak egyszer szeretnél prém tankot venni nézegess gameplay-t melyik játékstílus fekszik a legjobban. Azt hiszem most megy a teszt szerver is mind a két tankot ki tudod próbálni melyik kön be jobban.
Nekem CDC-m van amit tudok írni róla jól hozza a kreditet gyors viszonylag pontos is bár normális legénységem még nincs benne viszont igazi klikkermágnes ami rádlő az be is megy lepattanóról álmodni se szabad viszont ha előfordul az már ünnepnap
Nagyon meg kell tanulni játszani vele ahhoz hogy beváljon önmagában egy nagyon jó tank viszont most a sok klikker istenverése miatt és a 3-4 perces csaták miatt nem biztos hogy a legjobb ötlet hacsak nem vagy unicum, viszont jól használva lehet vele kreditet keresni.
Panther 8.8 nekem nincs nagyon sok rosszat halottam róla ezért megvettem a Mutz-ot mikor bedobták a játékba nekem az bejött a Panther 8.8 sem rossz elvileg sniperkedni kell vele.
Battlefield 2D style