Sziasztok! Van 1 elég komoly legénységgel(4. skill fut rajta) rendelkező T-34-85öm,, megéri lecserélni a rudyra? A motorja/lőszerrekesze sérülékeny vagy csak annyira, mint az eredeti?
Hát nem nagyon van különbség szerintem,talán csak a bevételben
Bevételt tekintve viszont szerintem szuper egy hatoshoz képest. Tegnap megvettem, gurultam vele gyorsan 13csatát. Eredmény kb 250-300k kredit +. Ezt úgy, hogy kb 5csata tier 8as volt azokban elövöldöztem a 15apcr-t amit bekészítettem. 7-8k plusszal jöttem ki ezekből a csatákból is. (prémium acc, nem prémium kajával) Nincs még hatodikérzék, szóval ha lenne még agresszívabban lehetne játszani. Akkor még többet ki lehet majd hozni belőle. Szerintem szuper kis "jószág".
Az eredeti kérdésre válaszolva. Egyszer kilőtték a motort pirosra, de nem gyulladtam ki. Lőszerrekesz találat nem volt, ellenben egyik csatában kib@szott a tier 5ös amcsi arty max hp-ról. (Nem voltam boldog.) 13csata nem túl sok, de azt meg tudom ítélni hogy jóban leszünk a továbbiakban is. :)
Last edit: 9 éve 4 hónapja by HerrSepp.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun
Frissítették a wn8 sávhatárokat, gyengül a játékosok képessége mert egy jó pár tankkal amivel eddig kék voltam most lila lettem.
Amit viszont nagyon sajnálok, hogy az FV 4202 - vel buktam kb 200 wn8-at.
Persze a tank ettől még jó, de most lényegesen nagyobb átlagsebzéssel, kevesebb a wn8-am vele mint a P88-al.
Még a végén a Panther-ből stathúzó tank lesz.
Frissítették a wn8 sávhatárokat, gyengül a játékosok képessége mert egy jó pár tankkal amivel eddig kék voltam most lila lettem.
Amit viszont nagyon sajnálok, hogy az FV 4202 - vel buktam kb 200 wn8-at.
Persze a tank ettől még jó, de most lényegesen nagyobb átlagsebzéssel, kevesebb a wn8-am vele mint a P88-al.
Még a végén a Panther-ből stathúzó tank lesz.
Panthernél az utolsó módosítással nevetségesen magasra tették a mércét.
De csak a wotlife módosult egyelőre, wotinfo.net, noobmeter még nem.
Akkor ezek szerint elég random, hogy kinek mi változott. Nálam pl vagy 200-at esett az e5, meg a patton kr, de pl több általatok említett tank nem változott.
Gondolom a wn8 képletét piszkálták meg, így most valamit kevésbé, vagy épp súlyozottan vesz figyelembe.
Akkor ezek szerint elég random, hogy kinek mi változott. Nálam pl vagy 200-at esett az e5, meg a patton kr, de pl több általatok említett tank nem változott.
Gondolom a wn8 képletét piszkálták meg, így most valamit kevésbé, vagy épp súlyozottan vesz figyelembe.
A képlet elvileg nem változik, csak az egyes tankok elvárt értékei.
A képlet elvileg nem változik, csak az egyes tankok elvárt értékei.
Bár az is lehet, hogy van egy még ettől is frissebb.
Akkor csak a megfogalmazás nem stimmelt
Az volt furcsa, hogy másnak változott az fcm, 1390, cromwell b stb, ami nekem nem, ill fordítva. Ezért gondoltam, hogy inkább a játékstílustól függ a változás. De így érthető, mert ha több értéket is megváltoztattak, akkor az változó hatással lesz a játékosok wn8-ára.
Battlefield 2D style