Jelenleg 98 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 5 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 13 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 22 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 4 hónapja #190170 Írta: Ultimate Threat
Megválaszolva: Ultimate Threat
Április 26tól számolva két hét. Az még tegnap volt, de fórumon máj. 11et írtak a WG-sek :)
Mindegy ha most még nem kapom meg a nyereményt, de legalább mondjanak már valamit....

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #190181 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
Srácok az hogy van, hogy a prém tankos fiúkat szIntén goldért tudom a másik verdába ültetni, hogy megmaradjon a 100% + a képességeik?

WG mondja: "Transfer crew between vehicles of the same type and nation without penalty or retraining" ---->Legénység csere azonos nemzeten és tipuson belül átképzés és büntetés nélkül?

Béna vagyok és nem értem?

9 éve 4 hónapja #190186 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

Srácok az hogy van, hogy a prém tankos fiúkat szIntén goldért tudom a másik verdába ültetni, hogy megmaradjon a 100% + a képességeik?

WG mondja: "Transfer crew between vehicles of the same type and nation without penalty or retraining" ---->Legénység csere azonos nemzeten és tipuson belül átképzés és büntetés nélkül?

ez úgy működik hogy pl a matildára kiképzett legényeket beülteted a cromwell b-be akkor ők ugyan úgy fognak muzsikálni a cromwellben mint a matildában.viszont a cromwell b-re kiképzett legénységet nem tudod büntetés nélkül beleültetni más nem prém angol medbe.ez így érthető volt?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb

9 éve 4 hónapja #190191 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow

Na ez picit hosszadalmas lesz de leírom :)

Tegyük fel vettél egy Cromwell B-t.
Neked megvan mondjuk a Comet és van benne egy 2 skilles legénységed.
Ezt a legénységet egyszerűen bele teszed a Cromwell B-be átképezned sem kell úgyan úgy 100%-os lesz a Cromwell B-ben is és tudod tovább húzni a képességeit ebben a tankban is.
Így prémium tankkal azonos nemzet és típusú legénységet átképzés és büntetés nélkül huzhatsz prém tankban. (lényege annyi hogy prém tanknak soha nincs állandt legénysége mert felesleges)

Másik verzió ha hamarabb van prém tankod egy nemzethez és ághoz még azelőtt hogy elkezdenéd kihúzni az adott ágat.

Pl nekem van Mutz, de még nem indultam el a német med ágon. A legénységem a Mutz-é így ami már a 3.skillt huzza.
Elindulok majd az E 50M-ért első med a 6-os vk lesz.
Ekkor a legénységet átképzem a VK-ra 90%-osan (goldért felesleges). Mivel a prém tank több legénységi xp-t kap így a Mutzban fogom 100%-osra húzni a vk legénységét és csak aztán kezdek el játszani a hatos VK-val így 100%os lesz a legénység. A skillek akkor is működni fognak ha 90%-os a legénységed pl hatodik érzék és egyebek, csak ameddig nem éri el a legénység a 100%-os képzettséget addig nem fog tovább fejlődni a legénység.
Aztán így tovább...kifejlesztem a Panthert akkor VK legénység átképzés Panther-re beteszem a Mutzba ott 100%osra fejlesztem őket pár csata alatt és a Pantherben 100%os lesz a legénységem.

9 éve 4 hónapja #190198 Írta: bfreshfishb
óóó köszönöm! :)

Akkor ez annyi, hogy megveszem a T10es skodát 75%os legénységgel, és csak csak berakom őket a T40be.:) király! köszi.:)

9 éve 4 hónapja #190220 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

óóó köszönöm! :)

Akkor ez annyi, hogy megveszem a T10es skodát 75%os legénységgel, és csak csak berakom őket a T40be.:) király! köszi.:)

Nos én nem vagyok hú de jó játékos, de T10-ben 75 %-os legények? vagy most ezt nagyon félreértem? :huh: :huh: :huh: Előtte kilencesbe akkor most milyen legények vannak?

9 éve 4 hónapja #190226 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69
Sziasztok! Azt hiszem azért jó a goldért való átképzés, mivel így a %-os legénységi fejlődés tekintetében kevesebb legénységi xp kell a gyorsabb haladásért ... légyszi javítsatok ki, ha mégsem így van! :) Persze itt több skilles legényekről van szó ... ;)

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190229 Írta: bfreshfishb
T9- Skoda T50: alapból 100%osak, full kamo, és most fut a javítás, ami 30-33%on van jelenleg. Ahogy "ingyé" tudok újraosztani, megy a 100%-os BIA :) Mivel a T9-es Skodát megtartom, mert imádat, így nem szívesen veszem ki belőle az urakat. inkább "gyorsan" kitenyésztem a top Skodára valót.

9 éve 4 hónapja #190238 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo

Sziasztok! Azt hiszem azért jó a goldért való átképzés, mivel így a %-os legénységi fejlődés tekintetében kevesebb legénységi xp kell a gyorsabb haladásért ... légyszi javítsatok ki, ha mégsem így van! :) Persze itt több skilles legényekről van szó ... ;)

Nem teljesen értem, amit írsz, de hadd válaszoljak saját szájízem szerint.
Tehát van a legénység fő képzettsége, amit a wot major qualification-nek hív. Kredites, azonos tank osztályra való átképzés után lesz 90%-os a 100%-os major qualification, xp-ben a különbség 39,153, ezt a 39k-t tudod megtakarítani golddal, illetve ha másik osztályba képzel át, akkor többet. A skillek xp-jére nem hat az átképzés.

Illetve van egy "trükk", h gold nélkül is elérjük egyből a 100%-ot. Átképzés előtt/után újra kell osztani a skilleket, és átadódik az xp a fő képzettségre. Persze a kredites skill reset sok skillnél sok xp vesztést jelent.

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190245 Írta: Ultimate Threat
Megválaszolva: Ultimate Threat
Gratulálok Wargaming.... 555 embert kell így felcseszni, hogy egy szót nem képesek büfögni arról, hogy hol van a nyereményük.... Szégyen amit képesek művelni.

worldoftanks.eu...hfive/

Egy kommentet nem képesek írni a fórumra....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Master_of_Artyllery

9 éve 4 hónapja #190354 Írta: tvszerelo
Megválaszolva: tvszerelo

Gratulálok Wargaming.... 555 embert kell így felcseszni, hogy egy szót nem képesek büfögni arról, hogy hol van a nyereményük.... Szégyen amit képesek művelni.

worldoftanks.eu...hfive/

Egy kommentet nem képesek írni a fórumra....

Szerintem már rég elfeledkeztek az egészről. :happy:

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190424 Írta: bfreshfishb
Még annyit, hoyg most a cseh T10es gép harckocsizó XP együtthatója 2. Ez azt jelenti, hogy dupla szorzós az XP?
*Mert akkor kb pont ugyan olyan gyorsan képződnek a fiúk mintha a prémverdába raknám őket. Jól gondolkodok?

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190481 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
A prémium tankokra +50% crew xp jár ami 150%-nak felel meg. Mivel TotT van így 2x-es crew xp jár az ág tankjaira, tehát ez 200%-nak felel meg. DE! a normál tank nem kap bónusz xp-t a csatára, viszont a prémium igen, tehát bekapcsolt "xp a legénységre" képzéssel még mindig gyorsabb a legénység fejlődése prémium tankban.
Egy 6-os szintű prémium tank (Skoda T 40), a begyűjtött alap xp mellé, ennek +30%-át kapja meg bónusz XP formájában. Viszont fontos azt megjegyezni, hogy amíg a Skoda T 50-ben, vagy a TVP T 51-ben 4 ember csücsül és 4 ember közt oszlik ez az XP mennyiség, addig a Skoda T 40-ben 5 fős a legénység, így csak minden 5. körben "jut sorra" az adott legény. Ugyanakkor, ha az érintett plusz rádiós több skillel rendelkezik mint a többiek, akkor ő értelemszerűen mindig ki fog maradni a plusz xp osztásból, ezzel pedig ugyanúgy 4 ember közt oszlik meg a gyorsított képzés xp-je.

Tehát lényegében csak az a kérdés tudsz-e annyi alap XP-t összeszedni egy képzetlen legénységgel t10-ben, mint a t6-ban?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb

9 éve 4 hónapja #190492 Írta: tvszerelo
Megválaszolva: tvszerelo
IS 3 a shopban. Mit gondoltok, megéri? SH-ra vagy randomra? Miben jobb a sima változatnál?

9 éve 4 hónapja #190495 Írta: FleiszG
Megválaszolva: FleiszG

IS 3 a shopban. Mit gondoltok, megéri? SH-ra vagy randomra? Miben jobb a sima változatnál?

A sajat meglatasom:
Ha van mar IS-6-sod es huzod az IS-7 agat akkor teljesen felesleges, mert 6-sal tudsz kreditet es legenysegi XP termelni, IS-3 meg jo a SH vagy csapat csatakba.
Ha nincs IS-6 es nem akarod IS-7 kihuzni akkor SZVSZ jo SH illetve csapatra, mert legenyseg kepzesre nem a legidealisabb.
Eddig csak az IS-6-t bantam meg hogy megvettem.

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 5 órája 28 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.