Srácok az hogy van, hogy a prém tankos fiúkat szIntén goldért tudom a másik verdába ültetni, hogy megmaradjon a 100% + a képességeik?
WG mondja: "Transfer crew between vehicles of the same type and nation without penalty or retraining" ---->Legénység csere azonos nemzeten és tipuson belül átképzés és büntetés nélkül?
Béna vagyok és nem értem?
Na ez picit hosszadalmas lesz de leírom
Tegyük fel vettél egy Cromwell B-t.
Neked megvan mondjuk a Comet és van benne egy 2 skilles legénységed.
Ezt a legénységet egyszerűen bele teszed a Cromwell B-be átképezned sem kell úgyan úgy 100%-os lesz a Cromwell B-ben is és tudod tovább húzni a képességeit ebben a tankban is.
Így prémium tankkal azonos nemzet és típusú legénységet átképzés és büntetés nélkül huzhatsz prém tankban. (lényege annyi hogy prém tanknak soha nincs állandt legénysége mert felesleges)
Másik verzió ha hamarabb van prém tankod egy nemzethez és ághoz még azelőtt hogy elkezdenéd kihúzni az adott ágat.
Pl nekem van Mutz, de még nem indultam el a német med ágon. A legénységem a Mutz-é így ami már a 3.skillt huzza.
Elindulok majd az E 50M-ért első med a 6-os vk lesz.
Ekkor a legénységet átképzem a VK-ra 90%-osan (goldért felesleges). Mivel a prém tank több legénységi xp-t kap így a Mutzban fogom 100%-osra húzni a vk legénységét és csak aztán kezdek el játszani a hatos VK-val így 100%os lesz a legénység. A skillek akkor is működni fognak ha 90%-os a legénységed pl hatodik érzék és egyebek, csak ameddig nem éri el a legénység a 100%-os képzettséget addig nem fog tovább fejlődni a legénység.
Aztán így tovább...kifejlesztem a Panthert akkor VK legénység átképzés Panther-re beteszem a Mutzba ott 100%osra fejlesztem őket pár csata alatt és a Pantherben 100%os lesz a legénységem.
Battlefield 2D style