Akkor tuti hogy csak ennyi lesz? Csodás, az Eu szerver kapta a legbénábbat xD
Tudom, hogy divat leszolni, amit epp ad a WG, de ha nem a triot, hanem a negyest nezzuk, akkor az IS-2 nem a legbenabb Es tippem szerint szerdankent betesznek mindig egy masikat, de meglatjuk.
Egyebkent szereny velemenyem szerint ez az IS-2 egyaltalan nem rossz. Az IS, kinai IS-2, orosz IS-2 osszehasonlitasbol a legjobb. A masik ketton nekem a 25T agyu nem volt az igazi, a D10T-vel hasznaltam/hasznalom oket, de ezen valahogy sokkal jobban mukodik. A panceljan a sofornyilas kisebb gyenge pont, a pancelkialakitasa is jobb....
Én pont az IS-el hasonlítottam össze és jóval gyengébbnek tűnik szerintem. Ráadásul volt lehetőségem kipróbálni egy barátom fiókján és az IS jobb szerintem.
Köszi a válaszokat
Hát a pershinget még nem próbáltam, hozzá vagyok szokva a papír tankokhoz (light, rhm, francia medek... ). Pár csata alatt biztos hozzá szokok (feltéve ha azt nyerem a high five versenyen )
Tegnapi nap, type 59-el: tier 9 csata, sebeztem 1600 körül, öltem 3-at, 50% hp-t vesztettem csak, aranyat nem lőttem, egy kisjavítót használtam csak el, spottom/assistom ugyan nem volt, de volt prém fiókom, győztünk is, erre kaptam 39000 bruttó pénzt (ebből még jön le az újratöltés és javítás költsége). Vattafuckerálás?
Tegnapi nap, type 59-el: tier 9 csata, sebeztem 1600 körül, öltem 3-at, 50% hp-t vesztettem csak, aranyat nem lőttem, egy kisjavítót használtam csak el, spottom/assistom ugyan nem volt, de volt prém fiókom, győztünk is, erre kaptam 39000 bruttó pénzt (ebből még jön le az újratöltés és javítás költsége). Vattafuckerálás?
Hát ez így tényleg karcsú... Mennyi maradt a végére?
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#189920Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Olyan 32000 pénz körüli összeg maradt meg minden után.
Csak pislogtam, hogy mi a csuda történik. Pedig egyaránt lőttem 9-est és 8-ast is. Még a nettó 39 is kevés lett volna, nem hogy bruttóban.
(összes tank kivégzésével győztünk, nem foglalással)
Szerintem a type creditszorzóját titokban nerfelték, mert nekem sem hoz annyit. Megnéztem a wotreplay-st és 4-5k sebzéssel keresnek most 100-120k-t ami durva, korábban azért ha jól emlékszem ennél kevesebb is elég volt.
Az új prémiumokkal, mint FV4202, CDC, Revalorise dől a lé.
Szerintem a type creditszorzóját titokban nerfelték, mert nekem sem hoz annyit. Megnéztem a wotreplay-st és 4-5k sebzéssel keresnek most 100-120k-t ami durva, korábban azért ha jól emlékszem ennél kevesebb is elég volt.
Hát azért az FV nem hoz úgy. 3700 sebzés 3-4 kill csak 57000 nettó volt prémiummal, úgy hogy 15% hp-t vesztettem és fogyóeszköz van bőven a depóban. Szóval nem rossz, de erre a WZ111 90000-100000 körül ad.
Anno még az ötös, sima (tehát nem prém) pz4Schm simán hozott 20-25.000 körül egy átlagosan jó győzelemmel... régi szép idők.
Miután kivették - kellett új farmoló után néznem. De bizisten, a su100y több pénzt termel, mint a type. De ha lecsökken chinukai szintre, a kínait már ki se fogom hozni a garázsból.
Hát azért az FV nem hoz úgy. 3700 sebzés 3-4 kill csak 57000 nettó volt prémiummal, úgy hogy 15% hp-t vesztettem és fogyóeszköz van bőven a depóban. Szóval nem rossz, de erre a WZ111 90000-100000 körül ad.
Nem lehet, hogy nagyon hátul voltál és nem volt spotod? Most ránéztem a FV-re a wotreplays-en és nem meglepő, hogy a nagyobb átütés miatt nagyobb sebzéseket csavarnak ki belőle, és ha agresszívebben tolják, akkor spot damage-el nagyobb bevételt is (ez volt a Centurion X-es küldinél is, kellett a spot a magasabb alap xp-hez)
Nem lehet, hogy nagyon hátul voltál és nem volt spotod? Most ránéztem a FV-re a wotreplays-en és nem meglepő, hogy a nagyobb átütés miatt nagyobb sebzéseket csavarnak ki belőle, és ha agresszívebben tolják, akkor spot damage-el nagyobb bevételt is (ez volt a Centurion X-es küldinél is, kellett a spot a magasabb alap xp-hez)
Ez igaz, nem sok spot volt. Olyan 1000 körül. Viszont veszélyes vele spotolni, mert ha túl közel mész...
Ha az arany és a garázshely árát kiveszed a képletből, akkor kb. 3800-4000 Ft körülire jön ki az ára. Ennyiért simán megéri (annak, akinek egyébként szüksége van egy T6 prém medre).
M56 Scorpion szerintetek lesz a közeljövőben a shop-ban?
Battlefield 2D style