Jelenleg 98 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 5 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 13 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 22 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 4 hónapja #189839 Írta: Ultimate Threat
Megválaszolva: Ultimate Threat

Akkor tuti hogy csak ennyi lesz? Csodás, az Eu szerver kapta a legbénábbat xD

Tudom, hogy divat leszolni, amit epp ad a WG, de ha nem a triot, hanem a negyest nezzuk, akkor az IS-2 nem a legbenabb :) Es tippem szerint szerdankent betesznek mindig egy masikat, de meglatjuk.

Egyebkent szereny velemenyem szerint ez az IS-2 egyaltalan nem rossz. Az IS, kinai IS-2, orosz IS-2 osszehasonlitasbol a legjobb. A masik ketton nekem a 25T agyu nem volt az igazi, a D10T-vel hasznaltam/hasznalom oket, de ezen valahogy sokkal jobban mukodik. A panceljan a sofornyilas kisebb gyenge pont, a pancelkialakitasa is jobb....

Én pont az IS-el hasonlítottam össze és jóval gyengébbnek tűnik szerintem. Ráadásul volt lehetőségem kipróbálni egy barátom fiókján és az IS jobb szerintem.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #189906 Írta: Lacx
Megválaszolva: Lacx
Köszi a válaszokat :)
Hát a pershinget még nem próbáltam, hozzá vagyok szokva a papír tankokhoz (light, rhm, francia medek... :D ). Pár csata alatt biztos hozzá szokok :) (feltéve ha azt nyerem a high five versenyen :D )

9 éve 4 hónapja #189912 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Mi lett a bevételekkel?

Tegnapi nap, type 59-el: tier 9 csata, sebeztem 1600 körül, öltem 3-at, 50% hp-t vesztettem csak, aranyat nem lőttem, egy kisjavítót használtam csak el, spottom/assistom ugyan nem volt, de volt prém fiókom, győztünk is, erre kaptam 39000 bruttó pénzt (ebből még jön le az újratöltés és javítás költsége). Vattafuckerálás?

9 éve 4 hónapja #189917 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Mi lett a bevételekkel?

Tegnapi nap, type 59-el: tier 9 csata, sebeztem 1600 körül, öltem 3-at, 50% hp-t vesztettem csak, aranyat nem lőttem, egy kisjavítót használtam csak el, spottom/assistom ugyan nem volt, de volt prém fiókom, győztünk is, erre kaptam 39000 bruttó pénzt (ebből még jön le az újratöltés és javítás költsége). Vattafuckerálás?

Hát ez így tényleg karcsú... Mennyi maradt a végére?

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #189920 Írta: HUN_Sector
Olyan 32000 pénz körüli összeg maradt meg minden után.
Csak pislogtam, hogy mi a csuda történik. Pedig egyaránt lőttem 9-est és 8-ast is. Még a nettó 39 is kevés lett volna, nem hogy bruttóban.

(összes tank kivégzésével győztünk, nem foglalással)

Lőttem T10-et (1 hit), T34-et (1 hit, kill), AMX1390-et (1 hit), WT pz4-et (1 hit), gwtigerp (3 hit, teljes lehp-zás), E75-öt (3 hit, kill)

9 éve 4 hónapja #189922 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Mi lett a bevételekkel?

Szerintem a type creditszorzóját titokban nerfelték, mert nekem sem hoz annyit. Megnéztem a wotreplay-st és 4-5k sebzéssel keresnek most 100-120k-t ami durva, korábban azért ha jól emlékszem ennél kevesebb is elég volt.
Az új prémiumokkal, mint FV4202, CDC, Revalorise dől a lé.

9 éve 4 hónapja #189929 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Mi lett a bevételekkel?

Szerintem a type creditszorzóját titokban nerfelték, mert nekem sem hoz annyit. Megnéztem a wotreplay-st és 4-5k sebzéssel keresnek most 100-120k-t ami durva, korábban azért ha jól emlékszem ennél kevesebb is elég volt.

Hát azért az FV nem hoz úgy. 3700 sebzés 3-4 kill csak 57000 nettó volt prémiummal, úgy hogy 15% hp-t vesztettem és fogyóeszköz van bőven a depóban. Szóval nem rossz, de erre a WZ111 90000-100000 körül ad.

9 éve 4 hónapja #189936 Írta: HUN_Sector
Anno még az ötös, sima (tehát nem prém) pz4Schm simán hozott 20-25.000 körül egy átlagosan jó győzelemmel... régi szép idők.

Miután kivették - kellett új farmoló után néznem. De bizisten, a su100y több pénzt termel, mint a type. De ha lecsökken chinukai szintre, a kínait már ki se fogom hozni a garázsból.

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #189943 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Mi lett a bevételekkel?

Hát azért az FV nem hoz úgy. 3700 sebzés 3-4 kill csak 57000 nettó volt prémiummal, úgy hogy 15% hp-t vesztettem és fogyóeszköz van bőven a depóban. Szóval nem rossz, de erre a WZ111 90000-100000 körül ad.

Nem lehet, hogy nagyon hátul voltál és nem volt spotod? Most ránéztem a FV-re a wotreplays-en és nem meglepő, hogy a nagyobb átütés miatt nagyobb sebzéseket csavarnak ki belőle, és ha agresszívebben tolják, akkor spot damage-el nagyobb bevételt is (ez volt a Centurion X-es küldinél is, kellett a spot a magasabb alap xp-hez)

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #189946 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Az FV adja szépen:

Mondjuk rájöttem kevesebb gold is elég bele, mert a normál AP elfogyott és ellőttem vagy 3 APCR-t is ami nem lett volna indokolt.

9 éve 4 hónapja #189948 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Mi lett a bevételekkel?

Nem lehet, hogy nagyon hátul voltál és nem volt spotod? Most ránéztem a FV-re a wotreplays-en és nem meglepő, hogy a nagyobb átütés miatt nagyobb sebzéseket csavarnak ki belőle, és ha agresszívebben tolják, akkor spot damage-el nagyobb bevételt is (ez volt a Centurion X-es küldinél is, kellett a spot a magasabb alap xp-hez)

Ez igaz, nem sok spot volt. Olyan 1000 körül. Viszont veszélyes vele spotolni, mert ha túl közel mész... :)

9 éve 4 hónapja #190001 Írta: Bicsek86
Megválaszolva: Bicsek86
Bent van a Cromwell a shopban!!! :woohoo:

eu.wargaming.ne.../3198/

9 éve 4 hónapja #190005 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Persze 3000 arannyal együtt. :(

9 éve 4 hónapja #190018 Írta: R3dd1ngt0n
Megválaszolva: R3dd1ngt0n

Bent van a Cromwell a shopban!!! :woohoo:

eu.wargaming.ne.../3198/

már a garázsban;) erre vártam:D

9 éve 4 hónapja #190049 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo

Persze 3000 arannyal együtt. :(

Ha az arany és a garázshely árát kiveszed a képletből, akkor kb. 3800-4000 Ft körülire jön ki az ára. Ennyiért simán megéri (annak, akinek egyébként szüksége van egy T6 prém medre).

M56 Scorpion szerintetek lesz a közeljövőben a shop-ban?

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 5 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.