Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Panther 8.8-al (pozitiv illetve negativ vélemények)?
Valamint megéri-e megvásárolni?
papír,szeret ammo racket kapni meg lángolni,ágyúsüllyedés csak oldal irányba van,álca értéke nem túl acélos,nem szaggatja fel az aszfaltot ha mozgásról van szó,gyorsan lő+pontos.összességében nekem annyira nem jött be.inkább cdc-t kellett volna nekem is vennem :Dha medet szeretnél akkor nem ez a te tankod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44
Értem Hát nehéz döntés lesz CDC-n gondolkoztam én is de elég vegyes tapasztalatok voltak arról is ezért került képbe a Panther viszont ezek szerint akkor az sem sokkal jobb
Értem Hát nehéz döntés lesz CDC-n gondolkoztam én is de elég vegyes tapasztalatok voltak arról is ezért került képbe a Panther viszont ezek szerint akkor az sem sokkal jobb
Nekem megvan mindkettő. Bár néha a Pantherrel is lehet jó köröket menni, de a CDC-vel talán kevésbé van az ember a csapatra utalva, ha kihasználja a mozgékonyságát. Ha a kettő közül választanom kellene, egyértelműen a CDC lenne a befutó.
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#191244Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Ha számít a véleményem akkor szerintem ez egy jó kis tank P88-ra gondolok,jó átütése van pontos ,papírnak sem annyira pappír mint a CDC amit én személy szerint meg bántam,hogy meg vettem sebességén kívül semmiben sem jobb,sőt a mostani fizikával csak a rizikód nőtt meg,hogy lánctalpal fölfele állsz meg vele valahol,mivel elég nehezen irányítható a sebességéhez képest például. P.88-ra meg előző takarítás ,biztonságos elhelyezés ,nagy tűzoltó készlet ( de ez minden szinte német tankra kötelező,s már nincs is annyi baj vele)
Ez nem egy lerohanó tank ,ez egy támogató tank amivel az első vonal hátából jól tudod osztani a népet mert pontos,ha a lerohanó stílust kedveled akkor CDC persze .
Nos, jobban megfontoltam, és a CDC mellett döntöttem. Mindenki akit teszt szerón kérdeztem azt ajánlotta, és ha belegondolok többet lehet kezdeni a mozgékonysággal, mint egy kis páncéllal
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
csak lassan a rohanással majd mert bármelyik hasonló szintű felderítő főleg a tárasok szétszednek azonnal,mivel lassan fordul lazán szétszed a papír páncéloddal....
Így van, óvatosan kell vele bánni. Kibukkansz, csipegetsz, aztán uzsgyi arrébb. Erre sajnos a P88 alkalmatlan. Persze nem is erre való, de a lomhasága miatt kevésbé tudja befolyásolni a csata végkimenetelét.
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#191251Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Ez fiúk olyan,kinek mi jön be minden tank játékos függő ami nekem fekszik ,érzem neked lehet pont nem jó! Ideális meg oldás ,most is van teszt szeró menni kell ezzel is azzal is olcsóbb mint ki adni egy halom pénzt és pofára esni aztán. Le írtuk mire figyeljen mindkét tanknál ,most ki kellene próbálni az ő személyiségéhez -stílusához mi fekszi neki jobban,így nem hoz rossz döntést és nyomja tele a dühöngőt majd,hogy ez vagy a másik már mekkora egy szar tank,pedig mennyit adtam érte.
ui: vagy kitűnő elemzések vannak itt a fórumon egy picit tapasztalt játékos már onnan eltudja dönteni neki melyik áll a kezére
Ha nem aranyból akarod vásárolni a tankot akkor esetleg szóba jöhet szerintem még:
Mutz
M46 KR
Lehet hogy bedobják őket az elkövetkező 2 hétvégén, úgy mint a IS-3A-t.
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Panther 8.8-al (pozitiv illetve negativ vélemények)?
Valamint megéri-e megvásárolni?
Ha a játékbeli neved is ez ami itt akkor neked nem jó a Panther 8.8 de a cdc tuti biztos, hogy nem.
Az a baj, hogy a viszonylag "OP" tankokkal se túl acélos amit produkálsz. Szóval ezek a papír illetve elég taktikás tankok hát hogy is mondjam, nem hoznák mega várt hatást. Ha mindenképpen 8as mediumot akarsz akkor talán a T54 mod, mert ott néha számíthatsz a páncélra. Ha nem zavar a lassúság (ami egyébként néha előny azoknak akik hamar meghalnak) akkor Super P. Tier limites és troll páncélja van, ha nem zöldtől felfele játékos lő rád. Annyi hibával, hogy tetű lassú. Viszont mostanában alig vannak nyitott mapok szóval ez a hátránya nem lejelntős, illetve neked kifejezetten előnyös még ha nem elsőnek érsz a frontra. Néha szánj egy kis időt twichen jó játékosok játékát nézni. Rengeteget fog javulni a játékélményed. Valószínűleg nem foglalkoztál eddig se a statokkal, ezt ezután se tedd az csak elb@sz mindent. Viszont ha tanulsz másoktól és stat függetlenül alkalmazod a tanultakat, akkor sokkal jobban fog szórakoztatni a játék.
Figyelem: Spoiler!
Remélem semmi sértőt nem írtam. Tőlem rendhagyó módon most minden leírt karaktert segítségnek szántam.
Last edit: 9 éve 4 hónapja by HerrSepp.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44
Sziasztok! Van 1 elég komoly legénységgel(4. skill fut rajta) rendelkező T-34-85öm,, megéri lecserélni a rudyra? A motorja/lőszerrekesze sérülékeny vagy csak annyira, mint az eredeti?
Hát nem nagyon van különbség szerintem,talán csak a bevételben
Battlefield 2D style