- Köszönetek: 13
Jelenleg 265 vendég és 6 tag online
Köszi a segítséget, így teljesen érthető. Nem veszem meg így, hiába van több, mint 10ezer goldom. Ha ilyenek a tulajdonságai, akkor egy nullkilóméteres legénységgel nyilván nem lenne élvezhető a játék, ezért próbáltam volna másik tankból átpakolni, de franciában csak a tierX artym és az 50b-m van. Veszek mást,vagy várok még...(a csodára?).gyusziboy beküldte:
TheMajor66 beküldte:
Nem értem tisztán amit írtál....Ha a francia tierX artym legénységét átképzem először egy nem prém francia medre (amim nincs), akkor abból, hogy is lesz újra arty legénység? Mert a cél az lett volna, hogy a sok perkes legénységemet rakosgassam az M4A1 és az artym között felváltva, mint a JGPZ-E100 és a dickermax között, csak ez utóbbiak mindketten td-k.gyusziboy beküldte:
TheMajor66 beküldte:
Hogy is van ez a legénység ide oda rakosgatás? Van a francia tierX artym, abból a legénységet (sok perkes) át tudom tenni az M4A1-be, vagy csak akkor ha a tank típus is egyezik? Ha nem, akkor tagonként 200 goldért kell egyszer átképeznem, utána pakolhatom oda-vissza? Vagy úgy sem?PiszkosFred05 beküldte:
KisemberJoe beküldte: Az M4a1 revalorise.Az ágyúja nagyon jó. 200-as átütés 390dmg. Nagyon pontos, a lövedék gyorsan repül, már a kattintás pillanatában célba ér. 4 találatra kék, 5-re lila wn8at ad. ez eddig jó.
10mp reload, iszonyú camo érték, nagy , medhez képest lassú, páncélja nincs. M4 alváz-torony. rengetegszer lőnek ammo-t, fel nem robban de az újratöltési idő 20mp lesz. érdemes a legénységnek biztonságos elhelyezést osztani, vagy a vizes lőszerrekesz. a torony (forgatás) is sérülékeny. Ezektől függetlenül nekem bejön. kreditet is hoz.
Köszi szépenkezdek biztos lenni benne, hogy megveszem ezt a tankot
Előbb egy nem prémium tankba pakold be és képezd át őket, utána tudod prémium járműbe büntetés nélkül használni őket. Illetve ezt is csak akkor ha a tank típus is egyezik, jelen esetben az m4a1 tehát med.
Pont az a lényeg, amit a végén írtál... mind2 td. Tehát az arty legénységét csak átképzéssel tudod belerakni az m4a1-be és vissza is... Ha lesz majd másik francia med-ed akkor tudod oda-vissza rakosgatni büntetés nélkül.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
PiszkosFred05 beküldte: Sziasztok!
Az M4A1 Rev.-ről mi a véleményetek? Mennyire játszható ez a tank? Nekem a cső elég szimpatikusnak tűnik, olyan mint egy heavynek, csak éppen nincs páncélja.
Megéri megvenni vagy inkább egy másik közel ugyanennyibe kerülő tankot inkább, mint pl. Panther 8.8, vagy SP?
oldkund beküldte:
PiszkosFred05 beküldte: Sziasztok!
Az M4A1 Rev.-ről mi a véleményetek? Mennyire játszható ez a tank? Nekem a cső elég szimpatikusnak tűnik, olyan mint egy heavynek, csak éppen nincs páncélja.
Megéri megvenni vagy inkább egy másik közel ugyanennyibe kerülő tankot inkább, mint pl. Panther 8.8, vagy SP?
Hali, megkaptam ajándékba ezt a tankot!
Pár meccs után úgy érzem hogy, úgy kell vele játszani mint TD- vel. Távolról hatalmasat oda baszarintani majd visszahúzódni/tovább állni.
Oké hogy papír, de van hozzá 1400 HP.Amivel ügyesen játszva kihúzhatod a party végéig.
Továbbá roppant idegesítő egy jószág.Amikor a csapatok igazából egymásnak esnek, te jössz a mozsár ágyúddal és leemelsz a számláikról 3-400 HP-t ,amitől teljesen megzavarodnak , amivel a nagyobb géppel játszó nagy fiúkat segíted.
Ennyi.... Kellemes ünnepeket
Tier 3-as ágyút hasonlítasz kettő tier 4-eshez.Kovacs beküldte: Hali!
Lenne egy kérdésem a Toldival kapcsolatban: ezt a tankot nem véletlenül Tier 2-be kellett volna rakni? A T-46, ami ugyanúgy 3-as light, sokkal jobb, és igazából a Tetrarch is, és az 2-es. A Toldi lassan forog, a tornya is lassan forog, és az ágyú is szór rendesen. Nem sokat mentem még a Toldival, így ha valaki tudja, hogy mik az erősségei, az legyen szíves írja le, mert biztos jó valamiben.
Itt egy kép a 3 említett tank ágyújáról:
HUN_Sector beküldte:
Tier 3-as ágyút hasonlítasz kettő tier 4-eshez.Kovacs beküldte: Hali!
Lenne egy kérdésem a Toldival kapcsolatban: ezt a tankot nem véletlenül Tier 2-be kellett volna rakni? A T-46, ami ugyanúgy 3-as light, sokkal jobb, és igazából a Tetrarch is, és az 2-es. A Toldi lassan forog, a tornya is lassan forog, és az ágyú is szór rendesen. Nem sokat mentem még a Toldival, így ha valaki tudja, hogy mik az erősségei, az legyen szíves írja le, mert biztos jó valamiben.
Itt egy kép a 3 említett tank ágyújáról:
Egyébként volt egy videóelemzés a toldiról fent az oldalon kb 1 hete, javaslom megtekintésre. Nem rossz ez a magyar tank, ha tudod, hogyan kezeld.