Jelenleg 96 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 3 hónapja #131414 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

szerintem jobb a 8.8 mint a panther 2, m10-hez nem hasonlithato semmilyen szempontbol...

Semmilyen szempontból nem hasonlítottam össze a 2-es párducot az m10-essel.

azt mondtad, hogy ha nem lenne m10-d, akkor gondolkodnal a panther88-n

en meg erre azt mondtam, hogy nagyon messze van egymastol a 2 tank, pancelban nagyjabol ugyanott :) de a 8.8-l szembol at lehet loni barmelyik nyolcas neheztankot, ez m10-rol tier7-n nem mondhato el...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 hónapja #131480 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo

szerintem jobb a 8.8 mint a panther 2, m10-hez nem hasonlithato semmilyen szempontbol...

en meg erre azt mondtam, hogy nagyon messze van egymastol a 2 tank, pancelban nagyjabol ugyanott :) de a 8.8-l szembol at lehet loni barmelyik nyolcas neheztankot, ez m10-rol tier7-n nem mondhato el...

Köszönöm, h felhívtad rá a figyelmem, h csak győzködöm magam, h ne vegyem meg a 8.8-ast.
Vagyonokat tudnék elkölteni erre a játékra...

Én is látom a különbséget. M10-es egy lassabban töltő stockágyús párduc, a 8.8-as egy másképp egyensúlyozott elit párduc kettes. Nyilván egy elit tank jobban dominál a saját tierjében, mint egy stock.

Szóval maradjunk annyiban, h én magam nem próbáltam a P88-at, de az adatait elnézve, aki szereti a panther 2-t, annak ez is kézre fog állni, ha sniperkedni kell.

Tankok kreditszórzóját meg lehet találni vhol?

10 éve 3 hónapja #131483 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Köszönöm, h felhívtad rá a figyelmem, h csak győzködöm magam, h ne vegyem meg a 8.8-ast.

Én is látom a különbséget. M10-es egy lassabban töltő stockágyús párduc, a 8.8-as egy másképp egyensúlyozott elit párduc kettes. Nyilván egy elit tank jobban dominál a saját tierjében, mint egy stock.

Szóval maradjunk annyiban, h én magam nem próbáltam a P88-at, de az adatait elnézve, aki szereti a panther 2-t, annak ez is kézre fog állni, ha sniperkedni kell.

én csak arról tudok, hogy mi mennyit hoz átlagban globálisan, de az szar, mert a sok vérpistike is benne van.

10 éve 3 hónapja #131530 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

én csak arról tudok, hogy mi mennyit hoz átlagban globálisan, de az szar, mert a sok vérpistike is benne van.

Én kipróbáltam tesztszerveren, és nagyon jól hozott, olcsó ára ellenére úgy hozott mint drágább társai

10 éve 3 hónapja #131554 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
A P88 jó tank.

Várd meg a WG születésnapját amikor remélhetőleg jól leakcióznak mindent. (Augusztus rémlik).

10 éve 3 hónapja #131562 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

A P88 jó tank.

Várd meg a WG születésnapját amikor remélhetőleg jól leakcióznak mindent. (Augusztus rémlik).

Amennyiért én vettem (5400) annyiért tényleg jó, egyébként azért, inkább csak közepes.

10 éve 3 hónapja #131569 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
De legalább 10-ből 8-9x oda lő, ahova célzok. Ezt a franciák nem tudják.

10 éve 3 hónapja #131570 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ez mondjuk igaz, de gyorsabbak is, szóval ha jó helyre érsz még mindig lehetsz volume shooter:D

10 éve 3 hónapja #131599 Írta: mansonwow
Megválaszolva: mansonwow
Sziasztok!

Kreditszerzés végett gondolkodom egy prém tankon. 112 és Is-6 között gondolkodom. Mivel IS-em van és elég jól bírjuk egymást, ezekhez vonzódom, de nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb döntés.

Valamelyik med is szóba jöhet, jelenleg a Leo vonalat hűzom, azt is szeretem játszani, csak a francia med nem győzött meg (cdc), az orosznak meg a kínainak meg van valami rákfenéje, ami elszúrhatja a játékot...

Szóval akinek van valamelyik vagy esetleg több és tudna adni 1-2 támpontot, hálásan megköszönném!

Az RNG legyen veletek! :)

10 éve 3 hónapja #131608 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Sziasztok!

Kreditszerzés végett gondolkodom egy prém tankon. 112 és Is-6 között gondolkodom. Mivel IS-em van és elég jól bírjuk egymást, ezekhez vonzódom, de nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb döntés.

Valamelyik med is szóba jöhet, jelenleg a Leo vonalat hűzom, azt is szeretem játszani, csak a francia med nem győzött meg (cdc), az orosznak meg a kínainak meg van valami rákfenéje, ami elszúrhatja a játékot...

Szóval akinek van valamelyik vagy esetleg több és tudna adni 1-2 támpontot, hálásan megköszönném!

Az RNG legyen veletek! :)

Itt egy lista arról hogy mi mennyit hoz a szerveren: www.vbaddict.ne...editsn

A 112 és az IS-6 is alul van, bár ez gondolom a goldot spamoló ödönkéknek köszönhető, de gondolom gold nélkül se keres olyan sokat mert 1, drága a lőszer, valami 1025 credit talán 2, ebből a drága lőszerből sok fog pattogni.
Nekem van P88-am, azt mindenképp megéri megvenni, de az FCM-et is jónak mondják, és nem valószínű, hogy sokáig lesz még a polcokon.

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #131635 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
"Kreditszerzés végett gondolkodom egy prém tankon. 112 és Is-6 között gondolkodom."

Ha a kettő közül kell választani, akkor az IS-6 inkább.

Gyorsabban tölt, a lowerje jóval kevésbé weak spot, és ha van IS-ed, akkor már van bele legénységed is.

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #131638 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Ez mondjuk igaz, de gyorsabbak is, szóval ha jó helyre érsz még mindig lehetsz volume shooter:D

Az a baj, hogy a CDC esetében sok a HA.

A CDC egyenes vonalban való haladásra tökéletesen alkalmas, de ha kanyarodni, forgolódni kell, előre-hátra menni-tolatni. Na akkor már annyira azért nem gyors.

DPM:
Alapból jó, de hiába, HA a gyorsan bekapott két lövés után elfogyott a javító és az egész csatát kilőtt lősszerrekesszel kell végigharcolni. :S

Sebesség:
Alapból jó, de hiába, HA mindez csak kemény talajon egyenes vonalban való haladásra használható. Körbetáncolni alig-alig lehet vele - különösen igaz ez homokon, vízben, mocsárban. Na ilyenkor még egy T95 is leforog. :sick:

Jó ágyúkitéríthetőség:
Alapból jó, de hiába, HA a tornya (is) olyan puha, hogy akár Tier 5-ös tank is simán beüti. Na meg ha valaki csak gyors, hirtelen lövést szeretne leadni, akkor meg az ágyú pontatlansága miatt nem ér semmit. Ráadásul a pontatlanság franciás. Szóval teljesen becélozva is képes mellélőni. :silly:

Közepes tank szerepkör:
Alapból (papíron) jó, de hiába, HA az álca annyira rossz, hogy minden ellenfél előbb fog meglátni, mint ahogy Te őt. És mivel a látótávolság nem kompenzálja a vacak álcát, garantált, hogy előbb kapsz lövést, mint ahogy Te látnál bármit is. Messziről támogatni nem jó, mert pontatlan. Közelre meg nem való, mert nincs elegendő mozgékonysága és páncélozottsága. :whistle:

Vajon megér-e egy tank ennyi aranyat, amivel csak egy bizonyos típusú pályán, speciális körülmények között élvezetes a játék? :ohmy:

Szerintem nem. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bogancs79

10 éve 3 hónapja #131642 Írta: ferritcore
Megválaszolva: ferritcore
Sziasztok!
A T-34 prémtank másnak is ennyire pocsék lett?
A tornya jó de nem mindenhol lehet tornyozni. A testpáncél meg ugye papír. Lomha és lassan fordul.
Mellé még valahogy mostanában mintha egyre nagyobb lenne a célzásideje. Ráadásul pokoli pontatlan és az alap 400-as sebzés általában 360 lett. Valamint minden második bekapott lövés legyen az bármilyen nagy vagy kicsi visz valami modult a legénységi tagot.
Időnként elég nehéz megállnom hogy el ne adjam!

10 éve 3 hónapja #131692 Írta: Juventino1974
Megválaszolva: Juventino1974

Sziasztok!
A T-34 prémtank másnak is ennyire pocsék lett?
A tornya jó de nem mindenhol lehet tornyozni. A testpáncél meg ugye papír. Lomha és lassan fordul.
Mellé még valahogy mostanában mintha egyre nagyobb lenne a célzásideje. Ráadásul pokoli pontatlan és az alap 400-as sebzés általában 360 lett. Valamint minden második bekapott lövés legyen az bármilyen nagy vagy kicsi visz valami modult a legénységi tagot.
Időnként elég nehéz megállnom hogy el ne adjam!

Ráadásul arty mágnes..

10 éve 3 hónapja #131718 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Tényleg bele nyúltak,pontossága eltűnt,ja és engem már csak 10-be rak vele....szerettem ezt a tankot ez kereste a legtöbb pénzt,most meg elő sem merem venni,csak hal eledel vagyok vele 0.9.8 -óta.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 14 órája 7 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 15 órája 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Latzcko profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Sziasztok! A napokban kezdtem el azt tapasztalni,...
    • Írta: Latzcko
    • 1 órája 27 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 22 órája 24 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 14 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 6 napja 29 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.