Na, most kicsit átértékelném a dolgokat, mert most jött egy gyors infó a status report blogon:
- AMX 13 57 might be soon back on sale, it will be a limited time bundle
Tehát hamarosan újra meg lehet majd venni, és nekem Jackal_hun elemzése és a videók igencsak meghozták a kedvemet, főleg hogy nagy lightos vagyok, még csak a 12t-nél tartok a francia ágon, de már most nagyon tetszik, és a statok is jók vele (nekem legalábbis, 1800 wn8)
Amúgy jelenleg akkor lehet az lesz, hogy most majd veszek egy 5,5k-s vagy 7,5k-s pakkot (garázshely és egyéb költségek miatt), mert nekem már van 8asban egy fcm, szerintem azt nem lehet felülmúlni, és 2 tank van amire nagyon vágyom, egy jó kis type64 osztagba meg amúgy is jó és light, és a su100y, azt meg szimplán funnak tartom, meg egypár td-s küldihez is jól jönne, na meg 10. helyen áll a pénzszerzésre vonatkozóan, egyes 8asokat megelőzve.
A 13 57 pedig ezek szerint hamarosan bekerül megint azt meg önmagában szeretném, és remélem, hogy az ára 10k alatt lesz forintban, még így csomagban is:D (nem raknak hozzá minden szart, csak önmagában a tank kéne)
Szóljattok ha jelenleg tudtok jobb ötletet (a 13 57-et többre tartom mint a b2-t, több haszna is van)
https://tanks.gg/tank/chi-se