Jelenleg 103 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #127331 Írta: gaborn108
Megválaszolva: gaborn108

Hali. Az után érdeklődöm hogy a Rudy T-34-85 tankot hogy lehet meg venni?
Ellőre is köszönöm a segítséget!

Elméletileg csak egyszeri akció volt, de láttunk már olyat, hogy késöbb, valami drága csomag keretében megvehető volt amit hasonlóképpen hirdettek. Úgyhogy majd kiderül.

szerk.: eBayen még meg lehet próbálni, hátha...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 hónapja #128468 Írta: Lucfenyő
Megválaszolva: Lucfenyő
Sziasztok!

FCM 50t skill összeállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Lányok fognak benne ülni szóval a BIA mint 0. skill már megvan +ugye még egy skill meglesz 100%-on alapból. Kb erre gondoltam:

Parancsnok: 1. BIA 2. 6. érzék 3. javítás
Lövész: 1. BIA 2. Biztos kéz 3. javítás
Vezető: 1. BIA 2. Sima utazás 3. javítás
Rádiós: 1. BIA 2. javítás 3. helyzetfelismerés
Töltő: 1. BIA 2. biztonságos elhelyezés 3. javítás

Amin leginkább gondolkozom, hogy kell-e a biztonságos elhelyezés, ill. hogy 3.-nak javítás menjen vagy amolyan medesen álca helyette.

Köszi

10 éve 3 hónapja #128471 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Sziasztok!

FCM 50t skill összeállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Lányok fognak benne ülni szóval a BIA mint 0. skill már megvan +ugye még egy skill meglesz 100%-on alapból. Kb erre gondoltam:

Amin leginkább gondolkozom, hogy kell-e a biztonságos elhelyezés, ill. hogy 3.-nak javítás menjen vagy amolyan medesen álca helyette.

Köszi

Így jó.
Álcája szar, így nem érdemes rátenni, valamint a rendes francia heavyk sem álcájukról híresek. Elég negyedik-ötödik skill környékén osztani, nekem 50B-n az ötödik csak, de 100 után perkre lesznek cserélve, csak amolyan "helyfoglalók".

10 éve 3 hónapja #128487 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Sziasztok!

Köszi

Nem nagyon akarok beleugatni a dolgodba, de nem annyira jó ötlet lány legénységet rakni az FCM-be. A baj az, hogy a töltő azon az ágon utoljára az M4 45-be kell. Minden azt követőből hiányzik. Így lesz egy spéci töltőd a prémium tankodban amit sehol máshol nem tudsz használni. Én úgy csináltam, hogy kihúztam az 50 100-at sima legénységgel így van egy töltőm. Ez az 5 emberke ment az FCM-be, ebből 4 az 50 100-ra van kiképezve a töltő meg öröklött az M4 45-ről. Az 50 100-at megtartom, a 4 fős csaj legénység ami most szintén az 50 100-ra van képezve megy tovább az 50B-be.
Ami a biztonságos elhelyezést illeti, az FCM nagyon gyakran kap ammo rack-et. Ugye ez attól függ mennyi modul dmg után sárgul be a rekesz. Én nem számoltam utána, hogy konkrétan milyen kaliberek ellen hasznos, csak biztos ami biztos alapon betettem. Már csak a placebo miatt megéri nekem. A javítás meg nagyon fontos, mert egyrészt a lánc baromi széles rajta és meg tud enni egy két lövést (azért nem kell egy ISU elé ki side-scrapelni.), másrészt előre nyúlik ezért az van kint először a fedezékből, így gyakran lelövik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucfenyő

10 éve 3 hónapja #129129 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

Is-6 tulajok véleménye érdekelne!Érdemes megvenni?Az ágyútól kicsit félek,mert 112-m is van annak az ágyúja egy hulladék szerintem :sick:

10 éve 3 hónapja #129134 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Nekem nem rég van meg ,de nem egy borzasztó tank,nekem be jött,keresni sem keres rosszul

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #129136 Írta: DrGoodBad

Pálinkás jó reggelt. :)
Ma mentem a T-34-esel 6 kört.
Nem tartom jó játékosnak magam, de most szerencsém volt
Prémiummal ennyit hoztam:

Nyomd egy napot vele,és valószínű 2 milla közelében végzel majd ;)

10 éve 3 hónapja #129137 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Nekem a barátmeghívásos program miatt volt szerencsém 4 napig használni, nekem nem tetszett. Keveset üt át, és nagyon érződik. A páncélja szerintem nem egy nagy szám, a tornyát a lövegpajzs mellet rendszeresen ellövik a 7esek is ami nagyon nagy hátrány. A testpáncéllal az a gond hogy ha nem teljesen szemből néznek rád hanem pl kicsit fentről már nem ér semmit. Amúgy sem olyan erős az a páncél szerintem, legalábbis normál tankkal 5-ből 4-szer biztos belövöm. 9esek egyenesen kiröhögtek a páncél és ágyú miatt

10 éve 3 hónapja #129152 Írta: DrGoodBad

Nekem a barátmeghívásos program miatt volt szerencsém 4 napig használni, nekem nem tetszett. Keveset üt át, és nagyon érződik. A páncélja szerintem nem egy nagy szám, a tornyát a lövegpajzs mellet rendszeresen ellövik a 7esek is ami nagyon nagy hátrány. A testpáncéllal az a gond hogy ha nem teljesen szemből néznek rád hanem pl kicsit fentről már nem ér semmit. Amúgy sem olyan erős az a páncél szerintem, legalábbis normál tankkal 5-ből 4-szer biztos belövöm. 9esek egyenesen kiröhögtek a páncél és ágyú miatt

ne hasonlítsuk már mindig a normál tankokhoz őket,ha megnézzük a felszerelések nagy része egy tier-el alább valók nagy részben mindegyiken,szóval plusz egy tier az valójában néha kettő,és plusz kettő tier pedig már három. Hárommal feljebb egy normál tank sem op már azért,kettő ezeket farmolásra teremtették,nem hogy le hoz egy csatát velük,tehát a lényeg mennyit keres,nem mit lő be,stb.

10 éve 3 hónapja #129239 Írta: siposbalint0

ne hasonlítsuk már mindig a normál tankokhoz őket,ha megnézzük a felszerelések nagy része egy tier-el alább valók nagy részben mindegyiken,szóval plusz egy tier az valójában néha kettő,és plusz kettő tier pedig már három. Hárommal feljebb egy normál tank sem op már azért,kettő ezeket farmolásra teremtették,nem hogy le hoz egy csatát velük,tehát a lényeg mennyit keres,nem mit lő be,stb.

De az hogy milyen erősségű igenis befolyásolja hogy mennyit keres, mert ha nem üt be semmit vagy hamar kiszedik nem lesz sebzése, ami alapján meg jár a kredit. Nem hinném hogy Is-6-tal spotolni menne az ember

10 éve 3 hónapja #129258 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
IS-6. Beforgatva nagyon jó páncél még 9est is képes pattintani.( de oda már ne nagyon menjél pofozkodni).Általában top tier,7es tank csak oldalról vagy hátulról tudja átlőni. (de akkor már úgy is nagy baj van) Ami engem zavar:A 175-ös átütés kevés így prém lőszert is kell használni néha még az sem ér semmit,pontatlan löveg. Ami tetszik: Igazi közelharcos,bátran lehet vele előre menni,az életerejének a dupláját is nem egyszer meghaladta az át nem ütött találatok száma.

(ez egy átlagos játékos véleménye)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Balista1

10 éve 3 hónapja #129268 Írta: TibiHuNter
Megválaszolva: TibiHuNter
Most készülök megvenni az IS-6-ot, de a 175-ös átütés engem is elrémiszt tőle. Van T34-em, annak kemény a lövege, ahhoz szoktam hozzá, hogy minél több sebzés, annál több kredit, de az IS-6-tal még többet kell teljesíteni sebzésben, mint egy T34-el.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

10 éve 3 hónapja #129270 Írta: RockKatona
Megválaszolva: RockKatona

Most készülök megvenni az IS-6-ot, de a 175-ös átütés engem is elrémiszt tőle. Van T34-em, annak kemény a lövege, ahhoz szoktam hozzá, hogy minél több sebzés, annál több kredit, de az IS-6-tal még többet kell teljesíteni sebzésben, mint egy T34-el.

Viszont az IS-6-nál a csillag piros és azért ez számít ebben a játékban. :)

10 éve 3 hónapja #129271 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
A négy prem tankom közül az IS6-ot használom a legtöbbet. CrossMetalnak szó szerint van igaza. Kivállóan pattint, az ágyú szemből háááát.. de olykor egy kis gold rásegítéssel is bőven hoz a konyhára. Az IS3 a nagy ellenfél, szemböl gold nélül inkább hagyjuk.
Ja, és osztom azt a véleményt, hogy játékélményt nem a prem tankok körül kell keresni. Nem arra vannak...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

10 éve 3 hónapja #129284 Írta: siposbalint0

A négy prem tankom közül az IS6-ot használom a legtöbbet. CrossMetalnak szó szerint van igaza. Kivállóan pattint, az ágyú szemből háááát.. de olykor egy kis gold rásegítéssel is bőven hoz a konyhára. Az IS3 a nagy ellenfél, szemböl gold nélül inkább hagyjuk.
Ja, és osztom azt a véleményt, hogy játékélményt nem a prem tankok körül kell keresni. Nem arra vannak...

Én ellenezném, mert szerintem a prémiumtanknak a fun szerepet is be kell töltenie, mert sokszáz csatát fogunk majd beleölni, és a játéknak a szórakozás a legfőbb célja

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 14 órája 3 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 15 órája 5 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Latzcko profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Sziasztok! A napokban kezdtem el azt tapasztalni,...
    • Írta: Latzcko
    • 1 órája 23 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 22 órája 20 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 14 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 6 napja 25 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.