Jelenleg 147 vendég és 2 Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 1 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 4 hónapja #123842 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

ezt csináld meg másik prém közepessel:-)

wotreplays.com/...6#self

3600 sebzés és 3600 páncél felfogás :-)

superpersinggel meglehet talan.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #123866 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

wotreplays.com/...6#self

Szép kör, csak a gond, hogy ezt hányszor tudod megismételni ezzel a tankkal? 10ből 1x? 100ból 1x? Ritkábban?

Ez a tank akkor lenne jó ha:
- P88 átütése lenne
- tierlimites lenne
- nem lenne maximálva a sebessége 44km/h-ban (ha +5km/h-t kapna, már az is sokat dobna rajta)

Így sajnos ezek hiányában nem tudom elképzelni, hogy az ilyen köröket egymás után lehetne pörgetni...

10 éve 4 hónapja #123868 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

wotreplays.com/...6#self

IS6, WZ-111, 112-vel simán lehet és azok tier limitesek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

10 éve 4 hónapja #123877 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Azt írta prém közepessel :D

Amúgy szerintem kb ugyan akkor esélye van a SPnek meg a t-34-3nak erre mint a t54prot-nak(talán több is mert nem mennek T10be)
Ha tierlimites lenne kihagyhatatlan ajánlat lenne sztem még a 10-11000 goldos árkategóriában is.

10 éve 4 hónapja #123881 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

IS6, WZ-111, 112-vel simán lehet

Még a legjobbak sem tudják az átlagos sebzést ilyen magasan tartani. Sajnos ezek a tankok sem jobbak, mint a többi.

Szerintem nincs is igazán jó T8-as prémium tank. Mindegyikben ott van a "jó-jó, DE!".

10 éve 4 hónapja #123916 Írta: djbaro_gecimano
Megválaszolva: djbaro_gecimano

wotreplays.com/...6#self

Szép kör, csak a gond, hogy ezt hányszor tudod megismételni ezzel a tankkal? 10ből 1x? 100ból 1x? Ritkábban?

Ez a tank akkor lenne jó ha:
- P88 átütése lenne
- tierlimites lenne
- nem lenne maximálva a sebessége 44km/h-ban (ha +5km/h-t kapna, már az is sokat dobna rajta)

Így sajnos ezek hiányában nem tudom elképzelni, hogy az ilyen köröket egymás után lehetne pörgetni...

igazad van,lehetne jobb is,de nekem tetszik:-) és gyakran van ilyen köröm,na meg 0-ás is :-) ezért van csak 1400 körül az átlagsebzésem. és igen egyik prémium sem az igazi. csak leírtam hogy nekem ez bejön,hátha akar valaki venni,és nem tudja milyen.

(IS6, WZ-111, 112-vel simán lehet)

ja és azok nehéz tankok,azzal könnyű :-)

rekordom 11.000 pattintás is7 el :-)

10 éve 4 hónapja #123917 Írta: Jackal_hun

IS6, WZ-111, 112-vel simán lehet

Még a legjobbak sem tudják az átlagos sebzést ilyen magasan tartani. Sajnos ezek a tankok sem jobbak, mint a többi.

Szerintem nincs is igazán jó T8-as prémium tank. Mindegyikben ott van a "jó-jó, DE!".

Jah, hát ezeket szarnak tartom:D De lepattanó gyűjtésre ezek is jók ennyit meg lehet velük sebezni alkalmanként. Én a 2K átlagot már kiemelkedően jónak tartom bármelyik prém tankkal, viszont én sem tudnám megmondani, melyik igazán jó T8-ban.

Ha őszinték vagyunk, akkor az összes nem korlátosat elfelejtjük, pedig ott vannak az újabbak, így meg alig marad valami. Talán Fcm 50t, de azért ezt is erőteljes zárójelben tétellel mondom.

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #123919 Írta: gmaster0o0
3db 8as premtankom van, de en az fcmre szavazok. limites de az atutese a tankok 80% beviszi nagyon jo esellyel, APval.
Ez a tobbi limitesre nem mondhato el, ha meg goldozol akkor csokken a hozam.
Mellette a jatek egyik legelvezetesebb tank agaba tudsz legenyseet huzni vele.

Azt se mondom h. WZ111el egyszerubb jatszani mert pancel miatt jobban turi a hibat. Igen pancelozottabb 90%ba,de a hasa annak annyira papir h. jobban belovik mint az FCM-et.
Ha mar nem vagy kezdo es atlagosnal jobban megy a jatek akkor az FCM szerntem a legjobb valasztas.

Szoval en azt mondom FCM abszolut szamomra a legjobb 8as premtank.
igy kis hijjan 5 skilles legenyseggel meg annyira mar a modujai se serulnek.

10 éve 4 hónapja #123928 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Az FCM hibája, hogy alig van páncélja + könnyen sérülnek a modulok + könnyen láncolják + hatalmas + az ágyú szeszélyes.

Amikor 17/16/4 vagy 15/4/4 köröket megyek, akkor azért elhordom mindennek.

Nincs ló, jó a szamár is effektus...

10 éve 4 hónapja #123930 Írta: Jackal_hun

Az FCM hibája, hogy alig van páncélja + könnyen sérülnek a modulok + könnyen láncolják + hatalmas + az ágyú szeszélyes.

Na de mit választanál helyette?

Heavyk: IS6, 112, WZ-111, mindegyik ágyúja egy szar, utóbbi kettőnek a hasa ordító weak spot, nekem van WZ-111-em, utálom

SP nevetséges, T34 lassú, ahogy a Löwe is, CDC nagy és papír, P 8.8 jól lő, de no armour, camo és lassú

Type 59, Mutant már nincsen, KV5 nincsen de annak nincs penje és lassú. T-34-3-nál jobb a Type azért esik ki.

T95E2 meg nem prém, csak reward (meg nem is egy nagy szám).

J.t 8.8 kis alfa, lassú, megöli az arty

STA2 sem egy nagy szám.

Nálam nyer az FCM 50 t, vagy a CDC.

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #123931 Írta: gmaster0o0

Asszem masok a szemelyes tapasztalatok:
-nalam amiota van biztonsagos elhelyezes nincs anynira szembol ammo rack, inkabb torony. Elotte tenyleg fogtam a fejem.
- egni se eg, kavezok folyamatosan
- lehet emiatt, kevesbe szeszelyes az agyu. Bar mostanaba IS3rol elkezdett egyre jobban pattogni.
- armorjaval sincs gondom, papir, de nem veszesen, van olyan aki ellen batran kimegyek. Butakat akiknek 175 penjuk van lehet szivatni.
E25, commet meg tobbi 140-150 es pennel meg pattignak 80%ba.
Azokbol azert akad ha top tier vagy. Sokszor megyek arra amerre a medek, igy van esely kisebb penes agyukra.

Wzvel sincs bajom abszolut, foleg h. 80% csak ott harcolok ahol nekem jo, csak sok aranyat eszik...

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #123937 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Sziasztok!
Azon merengtem, hogy milyen tankot érdemes venni 12500 aranyból.
JT és Panther 8.8-am van. A JT jól keres, a Pantherrel meg kicsit izgalmasabb a játék. Az FCM 50t-n gondolkodtam, de többnyire német és orosz tankjaim voltak eddig, francia ágon csak 6-os light-ig jutottam. Nem kezdtem még bele a francia nehéz ágba. Az olvasottak alapján lehet, hogy xp-t gyűjtök, és ha megint lesz 35:1 arányú free XP átváltás, akkor majd kifejlesztek valamit, amihez amúgy nem lenne türelmem. Pl. Ru-251-re gondoltam.
Mit érdemes kifejleszteni közel nulláról kb 400-450 ezer xp-ből? (még nincs annyi átváltható xp-m)

10 éve 4 hónapja #123940 Írta: Jackal_hun

Sziasztok!
JT és Panther 8.8-am van. A JT jól keres, a Pantherrel meg kicsit izgalmasabb a játék. Az FCM 50t-n gondolkodtam, de többnyire német és orosz tankjaim voltak eddig, francia ágon csak 6-os light-ig jutottam. Nem kezdtem még bele a francia nehéz ágba. Az olvasottak alapján lehet, hogy xp-t gyűjtök, és ha megint lesz 35:1 arányú free XP átváltás, akkor majd kifejlesztek valamit, amihez amúgy nem lenne türelmem. Pl. Ru-251-re gondoltam.
Mit érdemes kifejleszteni közel nulláról kb 400-450 ezer xp-ből? (még nincs annyi átváltható xp-m)

Szerintem itt egyetlen ember nincs akinek 400-450.000 free XP-je lenne, szóval meg lennék lepve, ha erre kapnál választ:D

10 éve 4 hónapja #123946 Írta: gaborn108
Megválaszolva: gaborn108

Sziasztok!

Szerintem itt egyetlen ember nincs akinek 400-450.000 free XP-je lenne, szóval meg lennék lepve, ha erre kapnál választ:D

Agytornának azért nem rossz, pláne/még úgy is (kinek mi), hogy más összeszenvedett free XP-jéről van szó.

Szerintem első körben azt érdemes kitalálni, hogy egyáltalán melyik nemzet, milyen ágában érdemes (ha egyáltalán) gondolkodni?

Adott 400-450 ezer XP, amiből, ha jól saccolok, kb. tier8-9-ig lehet valamit kihúzni, nemzettől és ágtól függően. A tier10 szerintem már pont nem fér bele.

Egyrészről, adódik a kérdés, vagy inkább felvetés, hogy valami olyan nemzetben érdemes gondolkodni, amit a kolléga amúgy nem nagyon erőltet, mert amiket igen, azokon amúgy is halad előre. Tehát melyik nemzetek azok, amik tier8 környékén (is) jó játékélményt adnak, és vannak olyan tankjaik, amiket érdemes továbbvinni tier10-ig, esetlegesen figyelembe véve CW szempontokat is?

Kezdésnek talán egyszerűbb rostálni. Ahogy én látom, japán tankok kilőve, britek szintén. Ezekből nem sokat látni CW-n, bár a briteknél ott a halálcsillag és a CGC is amik sokak kedvencei/rémálmai, attól függően, hogy a cső melyik végén állnak.

Kínai tankok passz, német tankok közül az E100 gondolom már megvan, a többi ág vége inkább randomban jó, bár egy leo PTA-t nem lenne rossz átugrani és a leo 1-el furikázni! :)

Orosz tankok szintén vannak raktáron, itt mondjuk érdemes lenni tudni, hogy a különböző ágak meddig vannak kifejlesztve, mert esetleg egy-kettőt fel lehetne futtatni! Ahogy én látom, több jó/érdemes tizes orosz tank is van.

Talán leginkább a franciákba lenne érdemes befektetni, mert ott út közben sok a kínlódás, de az alagút végén vannak a különböző nyalánkságok, mint pl a BC25t.

Persze az is jó kérdés, hogy megéri-e egy ilyen vadonat új ágat kihúzni, mert odáig OK, hogy megvan a csilli-villi tank, de milyen legénységet rak bele az ember?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911

10 éve 4 hónapja #123950 Írta: Jackal_hun

Sziasztok!

Agytornának azért nem rossz, pláne/még úgy is (kinek mi), hogy más összeszenvedett free XP-jéről van szó.

Szerintem első körben azt érdemes kitalálni, hogy egyáltalán melyik nemzet, milyen ágában érdemes (ha egyáltalán) gondolkodni?

Adott 400-450 ezer XP, amiből, ha jól saccolok, kb. tier8-9-ig lehet valamit kihúzni, nemzettől és ágtól függően. A tier10 szerintem már pont nem fér bele.

Egyrészről, adódik a kérdés, vagy inkább felvetés, hogy valami olyan nemzetben érdemes gondolkodni, amit a kolléga amúgy nem nagyon erőltet, mert amiket igen, azokon amúgy is halad előre. Tehát melyik nemzetek azok, amik tier8 környékén (is) jó játékélményt adnak, és vannak olyan tankjaik, amiket érdemes továbbvinni tier10-ig, esetlegesen figyelembe véve CW szempontokat is?

Kezdésnek talán egyszerűbb rostálni. Ahogy én látom, japán tankok kilőve, britek szintén. Ezekből nem sokat látni CW-n, bár a briteknél ott a halálcsillag és a CGC is amik sokak kedvencei/rémálmai, attól függően, hogy a cső melyik végén állnak.

Kínai tankok passz, német tankok közül az E100 gondolom már megvan, a többi ág vége inkább randomban jó, bár egy leo PTA-t nem lenne rossz átugrani és a leo 1-el furikázni! :)

Orosz tankok szintén vannak raktáron, itt mondjuk érdemes lenni tudni, hogy a különböző ágak meddig vannak kifejlesztve, mert esetleg egy-kettőt fel lehetne futtatni! Ahogy én látom, több jó/érdemes tizes orosz tank is van.

Talán leginkább a franciákba lenne érdemes befektetni, mert ott út közben sok a kínlódás, de az alagút végén vannak a különböző nyalánkságok, mint pl a BC25t.

Persze az is jó kérdés, hogy megéri-e egy ilyen vadonat új ágat kihúzni, mert odáig OK, hogy megvan a csilli-villi tank, de milyen legénységet rak bele az ember?

Ha én most újrakezdhetném a játékot, az alábbi nemzetekhez hozzá sem nyúlnék: angol, kínai, japán, szar mind

Franciából a TD-k kivételével mindegyik jó
Oroszoknál 263, 3 db t10 med és a heavyk is viszonylag jók
Amerikaiaknál két Heavy ág és a MEd ág is jó

Németek nekem a futottak még kategória T10-ben, Waffen halott, JG PZ E100 legszarabb T10 TD, E50M jó randomra, Leo helyett ott a 3 orosz med, arty meg, hát arty na:D

E100 meg lassú mint a bűn az ízlésemnek.

De ha más sem tudja eldönteni, mi honnan tudnánk, mire költse?:D

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 15 órája 30 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 16 órája 32 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Latzcko profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Sziasztok! A napokban kezdtem el azt tapasztalni,...
    • Írta: Latzcko
    • 2 órája 50 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 23 órája 47 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 17 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.