Jelenleg 134 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 1 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 4 hónapja #123569 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ma vettem meg, elsö csata M ...

Vettél egy Super Peshinget?:D Nem mondod:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #123590 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Az STA-2 egy annyira xar tank, hogy nincsenek rá szavak.

Nincs jó tulajdonsága. Az ember azt hinné, majd a csőlehajlás, de nem, ez a gyakorlatban egy olyan borzasztó rossz csomag, hogy bármi más jobb vétel nála.

10 éve 4 hónapja #123603 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Na, mégis megvettem a Ram II-t, mert régóta csorgattam anyálam érte, és ha kiveszik akkor elég menő lesz akinek lesz ilyen, mert nem olyan népszerű, és keveset látni randomban. Szerintem nem rossz, viszont még megvárnám amíg a elgénységem 100%-os lesz, után a nyilatkoznék, sajnos nincs amcsi medem:(. Amúgy a tank egy churchill III és Matilda BP ágyú egy gyorsabb tankon, ami cserébe megy tier7-be.(bár még egyszer sem dobott oda). Majd pár év múlva hogy fogom áldani magamat, hogy megvettem:D. Amikor látok egy kv-220-at, type59/62-t mindig irigykedek hogy nekem nincs olyanom:(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bicsek86

10 éve 4 hónapja #123604 Írta: siposbalint0

Ma vettem meg, elsö csata M ...

Vettél egy Super Peshinget?:D Nem mondod:D

A klántársam is azt vett első prémium tanknak, azt mondta végignézte a 8asokat és ezt találta a legjobbnak. Szerintem bármi más jobb nála. Azért panaszkodik is rá, hogy mindenről lepattan és lassú is cserébe

10 éve 4 hónapja #123607 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Az STA-2 egy annyira xar tank, hogy nincsenek rá szavak.

Nincs jó tulajdonsága. Az ember azt hinné, majd a csőlehajlás, de nem, ez a gyakorlatban egy olyan borzasztó rossz csomag, hogy bármi más jobb vétel nála.

Nálam működik. STA-2-t a népnek! :P
BTW megvetted? :ohmy:

10 éve 4 hónapja #123613 Írta: stefanitsr
Az 5x-ös akciós hétvégén volt némi aranyam és elsütöttem rá, de komolyan mondom, ha azonos tierbe is mennek, a chi-ri egyszerűen jobb. Igen, a chi-ri.

10 éve 4 hónapja #123615 Írta: Claymaker52

Az 5x-ös akciós hétvégén volt némi aranyam és elsütöttem rá, de komolyan mondom, ha azonos tierbe is mennek, a chi-ri egyszerűen jobb. Igen, a chi-ri.

Ez megint akkora túlzás a részedről amire kár érdemben válaszolni :whistle: Hogy lenne jobb egy Chi-Ri? De ez komolyan érdekel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #123619 Írta: stefanitsr
Pontosabb, gyorsabban céloz, és mondjuk bever ~400 sebzést 2 másodperc alatt. A prémium lőszere nem heat. A leírt értékhez képest az STA-2 lövedék sebessége a valóságban lassabbnak érződik (pedig a leírt érték is gyenge), ilyen bulldogok meglátják hogy lősz, arréb megy két tankhossznyit mire odaér a shell, tisztára arty érzés. Extrém hajlandóság mindenféle modul damage-re, ágyú, motor, az ágyú különösen kínos, mert alaphangon is ratyli.

10 éve 4 hónapja #123623 Írta: Claymaker52

Pontosabb, gyorsabban céloz, és mondjuk bever ~400 sebzést 2 másodperc alatt. A prémium lőszere nem heat. A leírt értékhez képest az STA-2 lövedék sebessége a valóságban lassabbnak érződik (pedig a leírt érték is gyenge), ilyen bulldogok meglátják hogy lősz, arréb megy két tankhossznyit mire odaér a shell, tisztára arty érzés. Extrém hajlandóság mindenféle modul damage-re, ágyú, motor, az ágyú különösen kínos, mert alaphangon is ratyli.

Szóval: a lövedék sebessége a Chi-ri-nek kevesebb, továbbá golddal van annyi átütése mint az STA-nak alapból. Azt a közel 400 dmg-et te csak akkor fogod beleverni az ellenfélbe, ha közvetlen közelről tárazod, de ha életben marad, az elég kellemetlen. Emellett rosszabb a DPM-e, a látótávja, a camoja, a LE/t aránya és a forgási sebessége, ezekből adódóan a mozgékonysága is. Kevesebb a HP-ja, az ágyú jobban szór menet közben, az említett átütésbeli hiányosságról volt szó, valamint az alfája is kisebb.

Hát ez most nem jött össze ;)

10 éve 4 hónapja #123624 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

A Chi-ri egy elképesztően rossz tank minden tekintetben:
- nincs penje
- nincs páncélja
- nincs camoja
- nincs mobilitása
- nagy mint az állat
- rossz helyen van az ágyú, ha jössz fel egy dombon, folyamatosan belövik a tetejét, mielőtt lőhetnél
- papíron jó, valójában szar DPM, ez a 2 mp-s 450 sebzés egy nagy büdös kamu, ugyanis ha utána számolsz, kb. 8-9 mp-ig tölt, utána még 2 a lövés 10-11, DE nem szűkül be olyan gyorsan, ahogy újra lő, ezért egy szinte mindig mellé megy (kivéve ha az arcában állsz az ellenségnek)
- T8-T9-ben közel használhatatlan az alacsony pen miatt
- nincs normális átütésű aranylőszere (185 körül?), és ISZONYATOSAN drága, olyan negatív köreim voltak vele hogy az valami elképesztő

Ez egy hihetetlenül rosszul balanszolt tank, az egyik legszarabb T7 (nem is tudom hirtelen mi rosszabb nála, a T43 se jó, de legalább gyors és van camoja, az A44 meg valakinek bejön, valakinek nem, én utáltam, de pl. a Panthert egy sokkal jobb tanknak tartom mint a Chi-Ri-t pedig az sem jó:D).

Ehhez képest az STA 2:
- gyorsan lő (5.99?)
- sokkal jobban mozog bár nem gyors
- viszonylag pontos ágyú
- egy elég troll torony, ha használod a gundepet (lásd Quickybaby videó)

és nagyjából ennyi, kifejezetten középszerű tank, de a Chi-ri meg csak szimplán szar. Nálam nyer az STA 2, na de nem kell minden szart összevásárolni:D Én nem venném, meg 100x inkább egy CDC vagy egy Panther 8.8 ennyi pénzért.

Plusz mire jó az STA 2? Egy ág van, mire eljutsz oda, van legénység az STB-1-re, szóval amíg nincsen másik ág, kb. értelmetlen tank. Nem is értem, miért most mutatta be a WG.

10 éve 4 hónapja #123627 Írta: stefanitsr
Mindkettő van,

Chi-ri
- nincs páncélja - frontja 45, chirié 70 (ami kb annyit tesz, hogy repesszel nem lövik be mindig)
- nincs mobilitása - A valóságban a kettő kb azonosan mozog. A 35 feletti sebességtartomány nem gyakori barátja az STA-2nek.
- rossz helyen van az ágyú, ha jössz fel egy dombon, folyamatosan belövik a tetejét, mielőtt lőhetnél - Ez vicces mód a gyakorlatban az STA-2-nek Sokkal nagyobb problémája, az előbb lenyomott játékban bulldog már sebzett mikor nekem még célozni sem volt lehetőségem. Erlenbergen a Chiri a hegyen teljesen jól használható, szóval ezt a részét egyáltalán nem osztom, illetve az STA határozottan rosszabb.

- Én csak távoli célokra szoktam várni picit a célzással, közelinél közepesnél rajta állok a tűzgombon és igen nagy százalékban mind talál.

- Ritkán használok aranyat, de a heattel ellentétben ezt nem zabálja fel a lánctalp.

Hát ez most nem jött össze

Szöveg értés duplán pirossal aláhúzott EGYES, olvasd el újra a lövedék sebességgel kapcsolatos bekezdést.

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #123637 Írta: Claymaker52

Mindkettő van,

Chi-ri
- nincs páncélja - frontja 45, chirié 70 (ami kb annyit tesz, hogy repesszel nem lövik be mindig)
- nincs mobilitása - A valóságban a kettő kb azonosan mozog. A 35 feletti sebességtartomány nem gyakori barátja az STA-2nek.
- rossz helyen van az ágyú, ha jössz fel egy dombon, folyamatosan belövik a tetejét, mielőtt lőhetnél - Ez vicces mód a gyakorlatban az STA-2-nek Sokkal nagyobb problémája, az előbb lenyomott játékban bulldog már sebzett mikor nekem még célozni sem volt lehetőségem. Erlenbergen a Chiri a hegyen teljesen jól használható, szóval ezt a részét egyáltalán nem osztom, illetve az STA határozottan rosszabb.

- Én csak távoli célokra szoktam várni picit a célzással, közelinél közepesnél rajta állok a tűzgombon és igen nagy százalékban mind talál.

- Ritkán használok aranyat, de a heattel ellentétben ezt nem zabálja fel a lánctalp.

Szöveg értés duplán pirossal aláhúzott EGYES, olvasd el újra a lövedék sebességgel kapcsolatos bekezdést.

Nekem is van mindkettő. A mobilitás-beli különbség igen is érezhető - 34 helyett 44 fokos fordulás nem kevés különbség, ha nem érzed, nincs mit mondani rá. STA 45-ös páncélja effektíven 65-70mm, azt sem viszik be HE-vel, AP-val meg mindegy hogy 45 vagy 70. Az a baja a Chi-Ri-nek hogy távolra teljesen használhatatlan, mert nem tudod kihasználni az autoloader gyors újratöltését, és gyenge pontra sem tudsz lőni, a 135 átütés pedig édeskevés távolra (ahol ugye több átütést veszít mint közelről.)
Ez egy teljesen értelmetlen vita egyébként, nem hiszem hogy van rajtad kívül valaki az univerzumban, aki szerint a chi-ri a jobb tank a kettő közül. Egy tier 8-as tankot hasonlítasz egy heteshez, ráadásul az egyik legkorlátozottabb heteshez. Tipikusan egyedül a világ ellen, ahol a világ a hülye.

10 éve 4 hónapja #123642 Írta: siposbalint0

Mindkettő van,

Chi-ri

Nekem is van mindkettő. A mobilitás-beli különbség igen is érezhető - 34 helyett 44 fokos fordulás nem kevés különbség, ha nem érzed, nincs mit mondani rá. STA 45-ös páncélja effektíven 65-70mm, azt sem viszik be HE-vel, AP-val meg mindegy hogy 45 vagy 70. Az a baja a Chi-Ri-nek hogy távolra teljesen használhatatlan, mert nem tudod kihasználni az autoloader gyors újratöltését, és gyenge pontra sem tudsz lőni, a 135 átütés pedig édeskevés távolra (ahol ugye több átütést veszít mint közelről.)
Ez egy teljesen értelmetlen vita egyébként, nem hiszem hogy van rajtad kívül valaki az univerzumban, aki szerint a chi-ri a jobb tank a kettő közül. Egy tier 8-as tankot hasonlítasz egy heteshez, ráadásul az egyik legkorlátozottabb heteshez. Tipikusan egyedül a világ ellen, ahol a világ a hülye.

Én is hozzászólnék a témához. Nekem tetszik a chi-ri, amúgy 155 átütése van, nem sok de fun tud lenni a gyors tár. Tegnap egy superpershinget szétkaptam vele. Ha így nézzük stefanitsr-ral kell egyetértsek, de azt hogy jobb azt én sem állítom, azért egy sta-2 még mindig jobb, de a chi-riről sem állítanám hogy rossz:D

10 éve 4 hónapja #123646 Írta: Bogancs79
Megválaszolva: Bogancs79
Az sta-2 csak annyira jó, mint az sta-1. Semennyire.
a Chi-Ri viszont..... kék statot hoztam vele, ha jól emlékszem, bár ez kevésbé számít. A lényeg hogy nagyon élvezetes volt vele játszani. :woohoo:

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #123659 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Mindkettő van,

Chi-ri

70 doboz vagy 45 döntött? Nem mindegy.
Clay leírta: a forgási sebesség jó nagy plusz a mobilitás szempontjából az STA-nak.
STA-2-n van egy lövegpajzs, ami a torony nagy részét fedi. Nem túl ellenálló, de legalább van, ami a Chi-Ri-ről nem mondható el.

Többet nincs kedvem írni, csak ezt: a szövegértés egy szó. Helyesírás triplán aláhúzott egyes!

Mégis kiegészítem: Bogancs, szerintem az STA-1 a legjobb T8 med.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 16 órája 55 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 17 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Latzcko profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Sziasztok! A napokban kezdtem el azt tapasztalni,...
    • Írta: Latzcko
    • 4 órája 14 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 19 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.