Üdv tankosok!
Szeretnék venni prémtankot.Amik felkeltették érdeklődésemet:AMX CDC,Panther8.8,STA-2.
A cdc-vel legénységfejlesztés,kreditfarm.
A panther 88-cal szintén
Magyarul gyors legyen (40km/h-tól felfele) nem fontos a védelem (max a tornyon),jó ágyú+jó lövegsüllyedés.
Minden segítséget köszönök.
(nincs kedvem kidobni 8500 forintot az ablakon)
soxor van ra akcio viszonylag, ha varsz 1-2 honapot siman lehet 15%-l meg olcsobb a tortenet, karacsonykor tutira
sta nincsen, van viszont stb1, es xar. tenyleg, nincs jo japan tank, csak azok hiszik jonak, akinek nincs mas

stb1 -n francia agyu van, innentol kezdve el kell felejteni a kapasloveseket, ki kell menni, es korrektul megvarni mig beszukul, nagyon nagyon hosszunak fogod erezni...
cdc ugyanez. pantheren nemet agyu van
sebzés = kredit
Cdc eléggé jó snipernek tűnik, és gyorsan tud váltani pozíciót. Nagy a sebzés potenciálja.
Panther 88 mennyire hasonlít a panther 2-esre? Mert ha eléggé, akkor biza az is jó tank lehet. Ha nem lenne m10/párducom, biztosan megvenném az e50m legénységének.
szerintem jobb a 8.8 mint a panther 2, m10-hez nem hasonlithato semmilyen szempontbol...
P 8.8 13 LE/t, de nagyjabol a t62-s talajellenallasaval
fcm 20 LE/t dupla akkora talajellenallassal, innentol kezdve tok egyforma sebessege van mindkettonek, ez minket annyibol erdekel, hogy a panther nagyon nagyon mobil tank, messze legjobb agyuval minden nyolcas kozul szerintem, barmit belo gold nelkul. tenyleg

ha mar ott van a harcban, akkor sokkal jobb a cdc-nel.
amiben a cdc tud sokkal tobbet, hogy o le tud lepni a terkep masik pontjara, ha feszult lesz a helyzet...
cdc sokkal gyorsabb, nem is feltetlenul a loereje miatt, hanem a vegsebessege miatt...
szerintem a gyenge/kozepes jatekosok sokkal tobbre mennek pantherral, mert az agyuja gold nelkul is atlo mindent, es ok ugysem reagaljak le rugalmasan a minimapot.
az unikumok, aki meg tudja loni stb1-l a 3000-t, azok biztosan jobban orulnek a cdc-nek.
es vannak a jo jatekosok, akiknek hasonlo eredmenyeik vannak mindkettovel,
összefoglalasul, cdc hamarabb odaer,de az agyuja eleg francias
https://tanks.gg/tank/chi-se