Amúgy ti milyen döntéseket hoztok meg a vbaddict statisztikái alapján? Mert pl mondjuk kreditfarmolásra keresnék tankot, akkor az M41 90-et választanám az Obj 252U helyett, és hiába játszok mind a kettővel egész jól, a "csoda" heavy-vel sokkal jobban keresek a gyakorlatban. Egyrészt a lightot szarabbul jutalmazza a rendszer, a defender statisztikáit meg lerontja a rengeteg wannabehero.
Ennek egyszerű oka van valószínűleg - Nem tudod az M41 90-et kihasználni. Egyáltalán nem a rengeteg "wannabehero" az oka annak, hogy a Defender kevesebbet keres. M41 90-el nem tudod azt a teljesítmény nyújtani, ami kéne a sok kredithez, Defenderrel pedig hozod azt az átlagot, amivel jól keresel. Mobilitás, látótáv, on-the-move camo, gun soft statok, és gun statok, ezek egy jó játékos kezében aranyat érnek... általában. Ebben a témában Bazsi véleménye lenne a mérvadó.
Nemtizes tech tree tankok statjait meg a rengeteg stockos csata ronthatja le, szóval a statisztika alapján megint nem lehet pontosan megállapítani, hogy melyik jó és melyik szar tank.
Amennyiben egy tankkal jól játszol, nem jelenti azt, hogy a többi tankhoz képest jól fog menni vele. Meccs függő, MM függő, stb. Viszont egy tank overall statisztikája ha stock, ha nem stock, átlagban jobb lesz a gyengébb tankoktól, a kevésbé jack-of-all-trades tankoktól. Szituációfüggő tankok ezért vannak lentebb például.
Illetve az se mindegy, hogy mire is kell az a tank. Említve volt egy versenycsapat, ami előszeretettel használta az 50 100-at. Amíg egy competitive játékban kiemelkedően lehet használni, hiszen együtt dolgozik a csapatod, addig randomban ezerszer jobb egy Lorraine, mert flexibilisebb, és amúgy is magadnak kell kikaparnod a gesztenyét.
Itt valamit félreértettél... szituációfüggően mondta Bazsi is, hogy mikor jobb az egyik és másik. Pontosan ugyanezt mondta, szóval nem értem, miért kell ezt most átrágni megint, mintha más lett volna állítva.
Szóval ti milyen döntéseket hoztok a vbaddict random emberek random csatáin alapuló statisztikái alapján? #nooffense #nokappa
Semmiféle döntésről szó sincs, véleménycseréről volt szó. Kikérte valaki a véleményét a fórumozóknak, és válaszoltunk.
Amennyiben arra gondoltál, hogy "mi" mi alapján döntjük el, hogy egy tank jó-e vagy sem: Én részemről információkeresés, felmérés, statisztikák átnézése, pár videó olyan youtuberektől, akik az őszinte véleményüket mondják el egy tankról, és nem úgy állítják be, mintha a "világ legjobb tankja" lenne. Utána megveszem (ha bejön), és elkezdek barátkozni vele. Van olyan tank, amit több év szemezgetés, utánajárás után veszek meg (szeretem a szenvedős tankokat

).
Sajnos az elmúlt időben nem jutott annyi időm a barátkozásra, ugyanis nagyobb dolgokba vágtam bele a fejszémet, és ott lógnak szép sorba a tankjaim, amik várják a barátkozást.
Ja és ugyanígy #nooffense #nokappa
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...