"ha egy prémtank jobb, mint a nem-prém variánsa, miért kéne annak bárhol lennie? Nem jár kéz-a-kézben a két tank."
Ciff elemzésében az említett oldalon a Prog A TOP1, nem sokkal utána a lorr és a patr.-ot is remeknek ítélték.
Ne keverjük a szezont a fazonnal. Az, hogy kinek mi jön be (milyen statisztikai adatok alapján), az más és más, nem globálisan elismert lista. Tény: Ezek az újhullámos prémium tankok igencsak jók, jobbak, mint a sima, kreditért vásárolható "testvéreik". Több listában láttam őket elől, vagy legelől, szóval ezt értem. Btw: ki az a Ciff? Nem szép gúnyolni a youtubereket.
"T32 vs Patriot - Rossz alap átütés"
Néhány dologban elmarad, egy kicsit, de ez olyan nagy hátrány a csatamezőn hogy egy picivel lassabb, de ugyanúgy néz ki, ugyanolyan design, alak, forma, péncélértékek?
tanks.gg/compar...26e5-p
Se a löveg, se a páncélzat nem ugyanaz, csak külsőre. A statok alapján ami piros, az rosszabb, ami zöld, az jobb. Látható, hogy kb az alfa és a toronypáncélon kívül mindenben jobb a Patriot, sőt: papíron ugyan a torony gyengébb jóval, de az armor profilja alapján eléggé erős. Tény: nem beüthetetlen, viszont az ágyúja miatt tud távolságot tartani, és aprítani a népet a nagyobb DPM miatt.
Armorprofilja a Patriotnak:
tanks.gg/tank/t...m=live
"Pontosan tudom, mit akarnál sugalni ezzel: bizonyos prém tankok jobbak, mint a tech-tree variánsok"
Nem értem miért nagy a különbség a sima és a premizált változat közt. Egyedül az is3 és a premizált defender közt hatalmas a különbség a többinél nem. Sőt az 50 100 jobb is a lorrnál.
Régen a prémek nem voltak jobbak a simánál, sőt egyvalamiben gyengébbek voltak
Sajnos jó nagy különbségek vannak már a prém és nemprém tankok között, és többször a prém tank irányába (bár vannak kivételek). Bár... tegyük hozzá: sajnos, vagy nem sajnos? Ugyanis egy réteg elvárja, hogy jobb legyen a pénzért vásárolt tankja, mint a tech trees, van egy másik réteg, akik nem várják ezt el.
Régen valóban így volt: a prém tank legyen gyengébb, mint a tech-trees verziója. El is ment ez sokáig, csak ugye... jött a Liberté, Defender, Patriot, Skorpion G, Lorr. 40t, és még pár társa, amik jóval erősebbek voltak a tech-tree verzióktól, és ez a régi trend megszakadt. Noha persze... vannak még mindig olyan új prémek, amik gyengébbek (pl Mauerbrecher, T26E3 Eagle, stb). A Progetto kivételes eset, mert a tech tree és a prém verziója is erős szerintem. A Pantera pedig érzésre mintha jobb lenne (nincs meg nekem, viszont amit eddig láttam csaták és videók alapján, érzésre erősebb).
Itt van pár összehasonlítás (zöld jobb, piros rosszabb):
tanks.gg/compar...r-40-t
tanks.gg/compar...tto-46
tanks.gg/compar...26e5-p
Remélem segítettem
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...