Jelenleg 84 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 22 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 4 hónapja #275119 Írta: colmancer
Megválaszolva: colmancer
Helló!

Inkább verd el azt a pénzt csajokra ;)
Vagy esetleg sörre :wine:
vagy rakd takarékba/bankba/stb ...gondolj a jövőre is.
...annyi minden más van, ami hasznosabb

B)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 4 hónapja #275120 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Olvasom, hogy nem volt tiszta a kérdésem.

Csak és kizárólag arra irányul az érdeklődésem, hogy 5 fő 0. soros BIA legénység (tehát egy sor szkill előnnyel rendelkező) megér-e 5500 pénzt :)

7 éve 4 hónapja #275122 Írta: benyto013
Megválaszolva: benyto013

Helló!

Inkább verd el azt a pénzt csajokra ;)
Vagy esetleg sörre :wine:
vagy rakd takarékba/bankba/stb ...gondolj a jövőre is.
...annyi minden más van, ami hasznosabb

B)

Az asszony nem örülne neki..... :ohmy:
Sör van.... :beer:
Már a két lányom jövőjére is gondoltam.....
Csak érdekel melyik érné meg!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrch

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275124 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Csak és kizárólag arra irányul az érdeklődésem, hogy 5 fő 0. soros BIA legénység (tehát egy sor szkill előnnyel rendelkező) megér-e 5500 pénzt :)

Ha optimális legénységet szeretnél sok skillt igénylő - vagy csak úgy általában tízes - tankokhoz, akkor mindenképpen. Semmi más nem spórol meg annyi időt, mint a nulladik skillsor.

Tételezzük fel, szeretnéd kihúzni a hatodik skillsort valamihez. Ez esetben a hatodik skill 0 és 100 százaléka között 3,361,020 crew XP-vel kevesebbet kell gyűjtened egy szimpla legénységhez képest.

(Egyébként, a 268 v4 esetében pláne elfér az a 6-7 skill. Driver skillek is kevés tanknál ennyire fontosak. Clutch, off road, controlled impact.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: EnuresisNocturna

7 éve 4 hónapja #275198 Írta: sandor01
Megválaszolva: sandor01

Ha optimális legénységet szeretnél sok skillt igénylő - vagy csak úgy általában tízes - tankokhoz, akkor mindenképpen. Semmi más nem spórol meg annyi időt, mint a nulladik skillsor.

Tételezzük fel, szeretnéd kihúzni a hatodik skillsort valamihez. Ez esetben a hatodik skill 0 és 100 százaléka között 3,361,020 crew XP-vel kevesebbet kell gyűjtened egy szimpla legénységhez képest.

(Egyébként, a 268 v4 esetében pláne elfér az a 6-7 skill. Driver skillek is kevés tanknál ennyire fontosak. Clutch, off road, controlled impact.)

Én ezzel vitatkoznék. Ha te magad választhatsz az ajándék sklillsorról, akkor ok, de a BIA sajnos nem ér semmit. Valóban csak pszichológiai hatása van. Én már nem is fejlesztem semmire, amin volt azt is újraskilleztem nélküle. Az az 5% a WG számításai szerint csupán 2.5% legénységi tapasztalat, amit észre sem veszel. Egy századot javít a pontosságon, ez semmi. A játék úgysincs megcsinálva jól a célkeresztet úgyis tutújgatni kell a tankonmielőt ellősz, mert ghostshell lesz. Ha egyből ráfordulsz valahova és éppen akkor lősz ha összeszűkűl tuti eltüník a lövedék. Még 288 pennel se viszem át az AMx lighot. Így pedig értelmét veszti a legénységi %-is ez az igazság.

Hiába szűkül egy irinyót gyorsabban, de azt sem veszed észre, akkor sem talál el semmit. Várni kell,mert a szerver nem dolgozza fel az adatokat rendesen és akkor bizony hasztalanná váik a BIA is. Nem véletlen, hogy ingyen adják ezt a perksort és nemte választhatsz.Mindíg azt adnak ingyen ami nem sokat ér. :trollol:

7 éve 4 hónapja #275199 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Én ezzel vitatkoznék. Ha te magad választhatsz az ajándék sklillsorról, akkor ok, de a BIA sajnos nem ér semmit. Valóban csak pszichológiai hatása van. Én már nem is fejlesztem semmire, amin volt azt is újraskilleztem nélküle. Az az 5% a WG számításai szerint csupán 2.5% legénységi tapasztalat, amit észre sem veszel. Egy századot javít a pontosságon, ez semmi. A játék úgysincs megcsinálva jól a célkeresztet úgyis tutújgatni kell a tankonmielőt ellősz, mert ghostshell lesz. Ha egyből ráfordulsz valahova és éppen akkor lősz ha összeszűkűl tuti eltüník a lövedék. Még 288 pennel se viszem át az AMx lighot. Így pedig értelmét veszti a legénységi %-is ez az igazság.

Hiába szűkül egy irinyót gyorsabban, de azt sem veszed észre, akkor sem talál el semmit. Várni kell,mert a szerver nem dolgozza fel az adatokat rendesen és akkor bizony hasztalanná váik a BIA is. Nem véletlen, hogy ingyen adják ezt a perksort és nemte választhatsz.Mindíg azt adnak ingyen ami nem sokat ér. :trollol:

...de ha épp 0,01-el előbb töltesz be mint az ellenfél az néha elég sokat jelent. Főleg ha ezzel kilövöd és túléled :whistle:

7 éve 4 hónapja #275207 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
A nulladik skillsoros BIA fontos.

Egyik az amit Bazsi már leírt: hogy a sok skillsornál mennyi időt és legénységi XP-t spórol.

Aki meg olyant állít hogy BIA nem fontos ...az marha nagy tévedésben él.

Tévesen okoskodik hogy pontos legyek.

Az mondjuk tudott, hogy különböző tankoknál különböző mértékben fontos(sürgős) a kifejlesztése. Tulajdonképpen kevés olyan vas van, amin ezt érdemes elsőnek kihúzni - részemről kizárólag artyk esetében fejlesztem ezt elsőnek.

Más vasaknál más fontosabb! ( Ha ott mégis ezt húznám elsőnek, az max aranysprólás, hogy ne kelljen majd skillsort újraosztanom.) ... Light-okon ugye lámpa-álca-álca-álca skillsor szokott kezdeni, vagy esetleg full álca ... medeken szitén lámpa-álca ... vagy vegyes sor vagy javítás sor ...

De a BIA is hasznos és fontos!

Nem csak hamarabb tölt be, de hamarabb is szűkül, és pontosabb is lesz a lövés. ( És nem csak a lövésre hat, hanem a látótávra álcára stb is! )

De nézzük csak a lövést! ... Egy lövésnél nem érezhető az a kis plusz. Ez igaz is meg nem is. Mert egy lövésnél mi emberek nem érezzük. De egy csatában nem egyet lövünk ... és egy adott tankkal, meg egy adott legénységgel ... hát, sok ezret lövünk! ... És ha csak 10 vagy 100 lövésenként akad be eggyel több lövésünk, már az is jó.

Meg ott van a két tank egymás elleni szitu - két amúgy egyforma heavy sarokharcánál a legénység közti különbség dönti el, ki szűkül rá hamarabb a másikra... két light esetében hogy ki látja meg hamarabb a másikat ...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

7 éve 4 hónapja #275211 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

Ezt az ISU-122S-t érdemes megvenni?Az a 217 es átütés elég "ijesztően" hangzik :S

7 éve 4 hónapja #275213 Írta: kuglis
Megválaszolva: kuglis

Sziasztok!

Ezt az ISU-122S-t érdemes megvenni?Az a 217 es átütés elég "ijesztően" hangzik :S

Szia, a a válasz a kérdésedre egy szó NEM, ha szeretnéd összefoglalom pár szóban hogy miért. Nekem azóta a garázsban van mióta először kapható lett, de nagyon rossz vétel volt

7 éve 4 hónapja #275214 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

Sziasztok!

Szia, a a válasz a kérdésedre egy szó NEM, ha szeretnéd összefoglalom pár szóban hogy miért. Nekem azóta a garázsban van mióta először kapható lett, de nagyon rossz vétel volt

Ugyan ez a tapasztalatom. Egyik legnagyobb csalódás a prémtankjaim között.
Nincs álca, nincs páncél, nincs átütés. Van DPM ha átviszel valamit. Néha előveszem, hogy na majd most, aztán megbánom.

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275215 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Sziasztok!

Jöhet! :)

Én a 217es átütés után arra gondoltam,hogy már tier 8ban is jöhet szembe VK 100.01 (P),AMX M4 mle. 49,Chrysler,Object 252U,stb a 9es mezőny (pl,Type 4 Heavy,Vk Béla,stb)-ről nem is beszélve :sick:

Köszi,hogy teljesen meggyőztetek róla :whistle:

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275216 Írta: szkzs76
Megválaszolva: szkzs76

Sziasztok!

Jöhet! :)

Én a 217es átütés után arra gondoltam,hogy már tier 8ban is jöhet szembe VK 100.01 (P),AMX M4 mle. 49,Chrysler,Object 252U,stb a 9es mezőny (pl,Type 4 Heavy,Vk Béla,stb)-ről nem is beszélve :sick:

Köszi,hogy teljesen meggyőztetek róla :whistle:

Én megvettem az összes berlinit, mert a 0. BIA-s legénység, amit adnak velük, az megfizethetetlen!
Nagyon sok időt és vesződséget lehet megspórolni azzal, hogy a normál legénységekhez képest sokkal gyorsabban fejlődik a legénység. Én pl most a SU100M1 TD-n használom őket. 95 csatával, már a 3. skill-t kezdem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986, Sics

7 éve 4 hónapja #275217 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ezt nem jól gondolod - a BIA nagyon hasznos skill, 3 skillsor felett pár kivételtől eltekintve (bizonyos célra fejleszett tankok) kötelező, tárasokon pláne.
Bazsi helyesen írta - az egyik legtöbbet spóroló dolog a nulladik skillsor, és hogy ez BIA talán nem véletlen. Volt, hogy csak azért vettem prémtankot mert kellett a nulla skillsoros legénysége, a tankkal magával egy kört se mentem azóta se.
Szerintem tedd ezt megfontolás tárgyává.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

7 éve 4 hónapja #275221 Írta: Rathagol27
Megválaszolva: Rathagol27
Az orosz TD-én én is nagyon gondolkodok. A még benntlévő 3 csajjal együtt lenne 2 4 fős legénység. Úgyis nemrég álltam neki a szovjeteknek, legalább lesz némi legénységi állomány.

7 éve 4 hónapja #275222 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Én is elgondolkoztam a megvételén a legénység miatt meg a brit 6os mediumon is a nevét hírtelen nem tudom igaz hogy med nekem meg heavy lesz majd az s.conqueror , de nagyon sok időt spórolok vele lehet a 9k-s csomagot éri megvenni a 15x5 győztes legénységi xp miatt azzal még szépen fellehet tornászni... Egyébként használható az a brit 6os prémium med a shopban?

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 3 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 6 órája 34 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.