Én azért inkább megnézném azokat a statokban a helyedben! Nem tudom, hogy Robb pontosan melyik löveg statokra gondolt, de a két cső között kb. 1 sec töltésidő és 5° löveg emelkedés van az Is javára, a KV viszont kb. 0,2 sec-kel gyorsabban szűkül.
Ezen kívül, a KV gyorsabban forog (közepes talajon), ill. Magasabb a végsebessége amit könnyebben el is ér a jobb talajellenállása miatt, meg talán a fajlagos teljesítménye is jobb. Ez utóbbit lusta vagyok megnézni.
A páncél gyengébb a KV-n, már ami a testet illeti, mert a két torony egyforma. És ugyan az IS tud lepattanókat generálni, azért az sem szokott megizzasztani amikor szembe jön.
Mindent egybe vetve, nálam a két tank harcértéke nagyjából egálban van.
Szeretem az IS-t, két napja húztam ki vele a nyolcas IS-M-et, de a magam részéről többre értékelem a KV relatív mozgékonyságát és a prémium mivoltából fakadó egyéb előnyöket. Úgyhogy KV marad (továbbra is), IS pedig ment a levesbe (ismét).
Először is köszönöm hogy hallhattam egy másfajta véleményt.
Másodszor, a töltésidő, és az ágyu kezelhetősége ne legyen már rosszabb egy prémiumtanknál.
Én azért inkább megnézném azokat a statokban a helyedben! Nem tudom, hogy Robb pontosan melyik löveg statokra gondolt, de a két cső között kb. 1 sec töltésidő és 5° löveg emelkedés van az Is javára, a KV viszont kb. 0,2 sec-kel gyorsabban szűkül.
Pontosan erre gondoltam. Mit érek egy minimális gyorsabb szűküléssel, ha lassabban töltök és nincs még annyi gund emelkedés sem? És azért valljuk be a sima IS sem a gundepről híres.
Én nem tudtam megtalálni a játékstílust vele, mivel ugyebár az IS mint Ht közelharcos, ebből adódóan kell a páncél. ennek nincs páncélja, mozgékonyabb ugyan, de akkor miért nem jobb egy kicsit z ágyúja? Mert páncélügyileg én talán 1x generáltam vele lepattanót.
Szóval ízlések és pofonok, igazából sok olyan tankot szeretek, amire a nagy többség azt mondja hogy szar.
Szerintem ez egyértelműen kuka, és akik véleményét olvastam mind ezt láttam.
Örülök neki, hogy van olyan is akinek bejött.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...