Jelenleg 84 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 22 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 4 hónapja #275597 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
A jó hír, hogy már 880 átlag dmg-re 2500 wn8-at ad. Az a 2k kör nem is volt annyira kiugró, sokszor megyek ennél jóval jobbat is.
A trükk az, hogy nagyon könnyű vele nullázni is - és mivel nem feszülök rá a statra, sokszor el is dobom a tankot. Szerintem reálisan koncentrált jó játékkal simán lehet vele az 1200 átlagot tartani, az meg már a 4000 wn8 körüli tartomány -> így a kollégának igaza volt.

Én az 5 skilles t10 kínai light legénységével hajtom, és kiváló spotter. Jó álca, látótáv, stb... Simán lehet a látóütávod határán lévő tankokat puffogtatni anélkül hogy spotolnának - ehhez azért vágni kell mi miért történik a csatában. Én sosem ülök hátul vele. Jellemzően az elején rohanok előre spotért, inkább passzíva, csak akkor lövök ha tuti nem bukok le. Aztán a meccs közepétől átmegyek agresszívba és levadászom akit lehet + extra spot. Nem ritka a kombinál 4-5k kör se vele.
Hozzáteszem, aztán lehet rám köpködni, szinte full golddal hajtom, de még így is pluszban jövök ki vele.
Nem biztos hogy pont így kellene vele játszani, de nekem íghy nagy fun, és az eredmények is jönnek.

Megvettem a Type 62-t végül. Nem bántam meg.
Jó kis vas, a lassú lövedék sebességét szokni kell az biztos, és rengeteg golddal használható jól, de durva kis cucc :-)

Jó leírás, köszönöm.
Még álmodozok rajta, kell-e illetve megéri-e.
Igazából az a lövedéksebesség a nagy visszatartó erő - megnéztem és 793 M6s-el repül a Type 62 lövedéke, míg a WZ-é 900 m/s-al és az APCR-je 1125 m/s.
Ez kb hajítógép kategória... :-(

Be tették a Type62-est a shopba. Érdeklődnék tisztelettel, hogy mennyire jó a mai Mm-ben? Meta tank?
Ez az a kínai amelyiknek erős a tornya? :thx2:

nem ez a WZ 131 testvére könnyű tank !

Mennyire jó? Mennyire fun? Mrtának számít-e? :thx3:
köszi.

Segytene, ha mondanátok valamit róla. Olvastam az elemzést, de az még a régi MM-re íródott. Már nem megy10-be igaz? Mnapság mennyire jó? :thx2:

Hali. Ha prémium tank hiányod van és kell egy "cc legénységhúzónak" stat padder. Maximum akkor.
199 csata alatt átlag 940-es átlag sebzéssel bőven lila.

De nem meta, bár a tier7 miatt jobb leosztásokat kap vele az ember mint a limites 8-as tankokkal.

Egyedüli hátránya ami miatt komolyabb odafigyelést igényel az a roppant, ismétlem roppant lassú lövedék sebesség.

Amúgy jó kis tank...de 11000-es csomagban kész zsarolás.

Valamelyik karácsonyi vásárban volt egymagában is olyan 6000-ért, na azt megéri de így tipikus lehúzás.

Én eddig nem akartam megvenni, de egy gyerek egyik csatában nagyon jó kört ment vele 2k sebzés, pedig hátul üldögélt a bokorban végig. Csata után ráírtam, hogy milyen a tank. Azt írta Type 62 = WN8! Ez megmozgatta a fantáziám.

Megmondaná valaki, lehet-e ezzel a tankkal bokorban snipolni meg rohangálni egész csata alatt hátul, úgy hogy sosem spotolnék ? Az a gond ugye, ha valóban 1k már lila, de a spotra nem ad wn8-at, akkor lőni kéne csak vele, amit nem lehet ha megdöglik az ember az elején. Ezért, ha már alacsony maga a tank én kihasználnám és egy FCM stílusú játékot nyomnék vele. Kivitelezhető ? :awesome:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, kmk

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 4 hónapja #275601 Írta: sandor01
Megválaszolva: sandor01

A jó hír, hogy már 880 átlag dmg-re 2500 wn8-at ad. Az a 2k kör nem is volt annyira kiugró, sokszor megyek ennél jóval jobbat is.
A trükk az, hogy nagyon könnyű vele nullázni is - és mivel nem feszülök rá a statra, sokszor el is dobom a tankot. Szerintem reálisan koncentrált jó játékkal simán lehet vele az 1200 átlagot tartani, az meg már a 4000 wn8 körüli tartomány -> így a kollégának igaza volt.

Én az 5 skilles t10 kínai light legénységével hajtom, és kiváló spotter. Jó álca, látótáv, stb... Simán lehet a látóütávod határán lévő tankokat puffogtatni anélkül hogy spotolnának - ehhez azért vágni kell mi miért történik a csatában. Én sosem ülök hátul vele. Jellemzően az elején rohanok előre spotért, inkább passzíva, csak akkor lövök ha tuti nem bukok le. Aztán a meccs közepétől átmegyek agresszívba és levadászom akit lehet + extra spot. Nem ritka a kombinál 4-5k kör se vele.
Hozzáteszem, aztán lehet rám köpködni, szinte full golddal hajtom, de még így is pluszban jövök ki vele.
Nem biztos hogy pont így kellene vele játszani, de nekem íghy nagy fun, és az eredmények is jönnek.

Jó kis vas, a lassú lövedék sebességét szokni kell az biztos, és rengeteg golddal használható jól, de durva kis cucc :-)

Jó leírás, köszönöm.
Igazából az a lövedéksebesség a nagy visszatartó erő - megnéztem és 793 M6s-el repül a Type 62 lövedéke, míg a WZ-é 900 m/s-al és az APCR-je 1125 m/s.

Be tették a Type62-est a shopba. Érdeklődnék tisztelettel, hogy mennyire jó a mai Mm-ben? Meta tank?

köszi.

Segytene, ha mondanátok valamit róla. Olvastam az elemzést, de az még a régi MM-re íródott. Már nem megy10-be igaz? Mnapság mennyire jó? :thx2:

Hali. Ha prémium tank hiányod van és kell egy "cc legénységhúzónak" stat padder. Maximum akkor.

De nem meta, bár a tier7 miatt jobb leosztásokat kap vele az ember mint a limites 8-as tankokkal.

Egyedüli hátránya ami miatt komolyabb odafigyelést igényel az a roppant, ismétlem roppant lassú lövedék sebesség.

Valamelyik karácsonyi vásárban volt egymagában is olyan 6000-ért, na azt megéri de így tipikus lehúzás.

Én eddig nem akartam megvenni, de egy gyerek egyik csatában nagyon jó kört ment vele 2k sebzés, pedig hátul üldögélt a bokorban végig. Csata után ráírtam, hogy milyen a tank. Azt írta Type 62 = WN8! Ez megmozgatta a fantáziám.

Megmondaná valaki, lehet-e ezzel a tankkal bokorban snipolni meg rohangálni egész csata alatt hátul, úgy hogy sosem spotolnék ? Az a gond ugye, ha valóban 1k már lila, de a spotra nem ad wn8-at, akkor lőni kéne csak vele, amit nem lehet ha megdöglik az ember az elején. Ezért, ha már alacsony maga a tank én kihasználnám és egy FCM stílusú játékot nyomnék vele. Kivitelezhető ? :awesome:

Érdekes. Azt írja az elemzés, hogy a sima 7-es is jobb, mint ez a penje is sokkal jobb a 8-as meg mindenben jobb ennél. Akkor ez csak wn8 farmolásra jó? Gondolom full gold+pótkaja kell bele ez meg viszi a kreditet nem? :awesome:

7 éve 4 hónapja #275608 Írta: Wiseletman
Megválaszolva: Wiseletman
Sziasztok! Hosszú kihagyás után tértem vissza a játékhoz, és a meglévő prémium tankom valahogy nem úgy szuperál mint anno, nézelődtem neten, volt tavaly májusban egy csreakció. Szokott ilyen sűrűbben is lenni, vagy egyszeri alkalom volt?

7 éve 4 hónapja #275609 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Már nem emlékszem a t7-es kínaira hogy az milyen volt.
A t8 persze hogy jobb, de az találkozik a t10 disznókkal is ami nagyon nem mindegy.
Pótkaját nem teszek bele, de prém lőszer kell rendesen. A fun-faktora elég nagy. Ha lesz kedvem lehet visszaveszem a t7-es nomrál tankot, megnézem azt milyen játszani.

Jó leírás, köszönöm.

köszi.

Érdekes. Azt írja az elemzés, hogy a sima 7-es is jobb, mint ez a penje is sokkal jobb a 8-as meg mindenben jobb ennél. Akkor ez csak wn8 farmolásra jó? Gondolom full gold+pótkaja kell bele ez meg viszi a kreditet nem? :awesome:

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275618 Írta: sk-skuba
Megválaszolva: sk-skuba

Sziasztok! Hosszú kihagyás után tértem vissza a játékhoz, és a meglévő prémium tankom valahogy nem úgy szuperál mint anno, nézelődtem neten, volt tavaly májusban egy csreakció. Szokott ilyen sűrűbben is lenni, vagy egyszeri alkalom volt?

Szia.
Szokott lenni tank becserélés. , olyan félévente, Jó üzlet az.

7 éve 4 hónapja #275629 Írta: Tankos.
Megválaszolva: Tankos.
Azt nem tudjátok véletlen, hogy a tanks.gg-ben lévő tankok, amik nincsenek benne a játékban, mikor lesznek elérhetőek?
Pl: KV4-KTTS vagy T-103 orosz TD-k

7 éve 4 hónapja #275631 Írta: Steiner
Megválaszolva: Steiner
Mivel még in-game képek sincsenek róluk lehet soha. Vagy a személyes küldik 2. évadába kerülnek be, talán kötvényes tankok lesznek, egy biztos nem egyhamar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankos.

7 éve 4 hónapja #275633 Írta: dikkmánvas
Megválaszolva: dikkmánvas
Kv122-röl véleménye valakinek?

7 éve 4 hónapja #275635 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Tömören? Kuka.
Ha akarsz egy páncél nélküli IS-t rosszabb gunstattal, és szereted kínozni magad akkor hajrá:)

7 éve 4 hónapja #275637 Írta: dikkmánvas
Megválaszolva: dikkmánvas
Kösz,akkor nemkell :P

7 éve 4 hónapja #275669 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
Én azért inkább megnézném azokat a statokban a helyedben! Nem tudom, hogy Robb pontosan melyik löveg statokra gondolt, de a két cső között kb. 1 sec töltésidő és 5° löveg emelkedés van az Is javára, a KV viszont kb. 0,2 sec-kel gyorsabban szűkül.

Ezen kívül, a KV gyorsabban forog (közepes talajon), ill. Magasabb a végsebessége amit könnyebben el is ér a jobb talajellenállása miatt, meg talán a fajlagos teljesítménye is jobb. Ez utóbbit lusta vagyok megnézni.

A páncél gyengébb a KV-n, már ami a testet illeti, mert a két torony egyforma. És ugyan az IS tud lepattanókat generálni, azért az sem szokott megizzasztani amikor szembe jön.

Mindent egybe vetve, nálam a két tank harcértéke nagyjából egálban van.

Szeretem az IS-t, két napja húztam ki vele a nyolcas IS-M-et, de a magam részéről többre értékelem a KV relatív mozgékonyságát és a prémium mivoltából fakadó egyéb előnyöket. Úgyhogy KV marad (továbbra is), IS pedig ment a levesbe (ismét).

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275672 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Én azért inkább megnézném azokat a statokban a helyedben! Nem tudom, hogy Robb pontosan melyik löveg statokra gondolt, de a két cső között kb. 1 sec töltésidő és 5° löveg emelkedés van az Is javára, a KV viszont kb. 0,2 sec-kel gyorsabban szűkül.

Ezen kívül, a KV gyorsabban forog (közepes talajon), ill. Magasabb a végsebessége amit könnyebben el is ér a jobb talajellenállása miatt, meg talán a fajlagos teljesítménye is jobb. Ez utóbbit lusta vagyok megnézni.

A páncél gyengébb a KV-n, már ami a testet illeti, mert a két torony egyforma. És ugyan az IS tud lepattanókat generálni, azért az sem szokott megizzasztani amikor szembe jön.

Mindent egybe vetve, nálam a két tank harcértéke nagyjából egálban van.

Szeretem az IS-t, két napja húztam ki vele a nyolcas IS-M-et, de a magam részéről többre értékelem a KV relatív mozgékonyságát és a prémium mivoltából fakadó egyéb előnyöket. Úgyhogy KV marad (továbbra is), IS pedig ment a levesbe (ismét).

Először is köszönöm hogy hallhattam egy másfajta véleményt.
Másodszor, a töltésidő, és az ágyu kezelhetősége ne legyen már rosszabb egy prémiumtanknál.

Pontosan erre gondoltam. Mit érek egy minimális gyorsabb szűküléssel, ha lassabban töltök és nincs még annyi gund emelkedés sem? És azért valljuk be a sima IS sem a gundepről híres.
Én nem tudtam megtalálni a játékstílust vele, mivel ugyebár az IS mint Ht közelharcos, ebből adódóan kell a páncél. ennek nincs páncélja, mozgékonyabb ugyan, de akkor miért nem jobb egy kicsit z ágyúja? Mert páncélügyileg én talán 1x generáltam vele lepattanót.
Szóval ízlések és pofonok, igazából sok olyan tankot szeretek, amire a nagy többség azt mondja hogy szar.
Szerintem ez egyértelműen kuka, és akik véleményét olvastam mind ezt láttam.
Örülök neki, hogy van olyan is akinek bejött.

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275676 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
:cheer: Én pedig az IS-ben nem érzem azt az igazi nehéz tankos minőséget. Nagy vonalakban a Tiger I-hez tudnám hasonlítani. Egyikkel se megyek szívesen az első sorba pofozkodni.

Akkor már inkább a heavium stílus! Megyek nagyjából a medekkel, keresek a 175-ös pennek jobban megfelelő célpontokat és szolídan elörömködök a 390-es pofonok kiosztása felett. A puhány páncélzat miatt úgyis jól áll neki a távolság meg a szilárd fedezék, a sunnyogós, peek-a-boomos stílushoz pedig kifejezetten jól jönnek az említett előnyök. Nem igazán hiányzik az 1 sec töltésidő és az 5° löveg emelkedés különbség sem.

Persze nem győzködni akarom a népet a saját igazamról, inkább csak amolyan zanzásított leírása annak, hogy én hogyan használom ezt a vasat.

7 éve 4 hónapja #275677 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89

Vedd inkább az IS-2 Berlint, ha nehéztank kell. Épp most mennek sorba a berlini tankok a boltban, idén ráadásul nem kell goldos biszbaszos csomagban vásárolni mindent, natúr tankot is lehet. Kapsz fasza legénységet és egy valóban létezett tank mását. Lehet, hogy a kv gyorsabb, de a berlini tankok a bia crew miatt a prémiumnál is prémiumabbak.

7 éve 4 hónapja #275681 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Tartok tőle az elemzés elavult!

Ugyebár amikor átalakították az MM-et és megszűnt az, hogy könnyű tank megy +3 tierbe is, akkor a legtöbb könnyű tankot nerfelték, volt ami felment +1 tierbe .. A prémium light-okhoz viszont nem nyúltak.

Ezért van, hogy a type62 és a BlackDog most legalábbis felér a nem prém társaival.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 3 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 6 órája 34 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.