Sziasztok. Látom sokan szidják és utálják a Churchill tankok mindhárom példányát. Régen én is félve kezdtem bele mert többen mondták, hogy agyrém minthogy szuper tankok. Én azon játékosok körét erősítem akik azt mondják, hogy jó tankok. nekem pont a herceg jött be legjobban főleg egy olyan kör után amikor 1500 HPs Tiger 1el 1v1eztem a magam 350hps szét artyzott kis hercegemmel. A csata egyszerű volt... se fedezek se semmi kB 20m választotta el a 2 tankot. Míg én bárhol belőttem, ő mindenhonnan pattogott. frontbol álltam neki még csak nem is forgattam, bízva az előtte lévő tapasztalatokban, hogy kiválóan pattog. A lomhaságon kívül sztem teljesen korrekt tankok +1 tierben is mindegyik Churchill. 
Légyszi taníííts meg!!!

Egyébként a Churchill I-t és VII-t szerettem. A Churchill I-t nagyon is, azzal rögtön ráéreztem, lévén, hogy az első heavy-m volt, imádtam. T5-ben sztárság, T6-ban is jó, egyedül T7-ben akadtak gondok, de mai fejjel meg tapasztalattal már ott is jobban elboldogulnék. Churchill VII-tel nagyon nehezen indult, kb 50 csatáig 40% körül volt a WR-em, majd egyszercsak megtáltosodtam... Feljöttem 55%-ra, több Tank ász is összejött, meg vele van meg az egyetlen top 1000 tanker medál - de akkor is, azt se tudtam még, h van ilyen

- Végül 51%-on végeztem vele, mert amikor már csak pár csatára voltam a Black Prince-tól, 10/9-szer T8-ba dobott, és kicsit frusztáltá váltam... De összeségében szép emlékekkel váltam meg tőle...
De a Black Prince más tészta... Persze még nem mondok le róla, hisz kb annyi csatával vagyok vele, amikor az elődjével is elkezdtem javulni... De a HP-m felét se lövöm le!!! Pattogtatni nem tudok... Állandóan rossz fele indulok, mindig jön velem szembe egy szemből belöhetetlen O-NI, vagy IS... Nem megy vele, és nem is látom vele a fényt...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...