Jelenleg 124 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 7 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 12 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 14 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 15 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 4 hónapja #44573 Írta: Aaron_Ramsey
Megválaszolva: Aaron_Ramsey
T30-at vagy pedig M103-at vennétek meg előbb? T30-at inkább nehéz tankként tudom elképzelni mint TD-nek főként a gyenge álcája miatt. Ha jól tudom anno nehéz tank volt a T30. T30-hoz milyen játék stílus ajánlott? Hull down működik vele? Vagy inkább próbáljak meg vele TD-zni gondolom top lövegnek szép kis töltés ideje lehet.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 4 hónapja #44587 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

T30-at vagy pedig M103-at vennétek meg előbb? T30-at inkább nehéz tankként tudom elképzelni mint TD-nek főként a gyenge álcája miatt. Ha jól tudom anno nehéz tank volt a T30. T30-hoz milyen játék stílus ajánlott? Hull down működik vele? Vagy inkább próbáljak meg vele TD-zni gondolom top lövegnek szép kis töltés ideje lehet.

hali, az m103 tank, azaz kiugrasz, tologatsz, lepattanhat rolad loves, stb.
a t30, az td, azaz alsz, alsz, celzol, elmesz cigizni, visszajossz, kicsit varsz meg, aztan idovel elkezd szukulni a celkereszt...
szal t30 hasa teljesen papir, tornyan van egy nagy weak spot, az agyupajzson kivul minden. nem csak a kupola, hanem a mondjuk a kupola es az agyupajzs kozotti resz is, mondjuk t34 lote mar at az agyupajzsomat is az egyik egyik csavarnal, van rajt ketto ugye, de biztos csak makja volt. tornya azert messzirol pattoghat, de ha bealsz mondjuk himmelsdorfnal toronyharcolni, annyira lassan celzol, hogy tuti atlovik a tornyodat.
+ maga a joszag nagyon lomha es a torony is.
t30-t kizarolag 400m+rol ajanlom, hozzateve hogy nagyon pontatlan is az agyuja, meg ritkan lo.
lehet regen heavy tank volt, most nagyon nem az...

11 éve 4 hónapja #44589 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

M103: Jó frontpáncél gyenge pontokkal. Beforgatni, nem nagyon érdemes, mert az oldala annyira papír, hogy minden átlövi. Viszont szemből tud pattintani, még az Object 268 prém lőszerrel is pattant már rólam :D Ezzel előre kell menni, pláne ha Top Tier vagy, de tízesek ellen sem szabad hátul maradni, onnan nem vagy elég effektív.

T30: Mindenhol papír, kivéve torony frontján, de ott is vannak gyenge pontok. Városi pályák a legnagyobb ellenségei, ott csak nagy mákkal tud érvényesülni. Távolra, mivel van tornya, az egyik legpusztítóbb 9-es TD. Kerüld a közelharcot vele, és jó barátod lesz.

11 éve 4 hónapja #44590 Írta: Camper03

Sziasztok!

Kérdésem lenne T29 legénységgel kapcsolatban.

A két töltőnél vacillálok, hogy mi legyen a következő képesség, eddig BIA és javítás van. Mit tanácsolnátok 3.-nak?
Álca, tűzoltás hát nem is tudom... Nem szokott égni, és ha 1-2 emberen van álca az szerintem nem oldja meg azt a problémát, hogy egy bálna teste van szegénynek.
Biztonságos elhelyezés? Ennek van köze ahhoz, hogy nem sérül olyan könnyen a lőszerrekesz nem? Mert azt azért el szokták lőni.
Előérzet, adrenalin roham: ezek szerintem igazán egy végjátékos helyzetben jelentenek előnyt.
Mindegyiknek érzem, hogy miben segítene csak nem tudom melyik lenne a leghasznosabb, ezért kérnék tanácsot/véleményt!

Szia, nekem volt T29-em, és ezek közül a felsorolt skill/perkek közül én a biztonságos elhelyezést javaslom, ha tényleg gyakran ellövik a lőszerekeszt. Amúgy meg, egy javítás sem ártana, mivel ha jól hull-downozol, a löveged is sokszor sérül pirosra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr, spectreHU

11 éve 4 hónapja #44731 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Sziasztok pár napja vettem egy T82-est, hogy elkezdjem az amcsi TD ágat (pedig nem vagyo kTD-s :) ), melyik ágyút ér meg használni ezen, illetve a T40-en? (T40-es ágon szeretnék a hellcathez eljutni)

11 éve 4 hónapja #44738 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Sziasztok pár napja vettem egy T82-est, hogy elkezdjem az amcsi TD ágat (pedig nem vagyo kTD-s :) ), melyik ágyút ér meg használni ezen, illetve a T40-en? (T40-es ágon szeretnék a hellcathez eljutni)

Szia!
Ezt: V 105 mm AT Howitzer M3 - HE ammoval ;)

11 éve 4 hónapja #44739 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01

Szia!

Szerintem a megymagköpködő jobb.

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #44755 Írta: Camper03

Szia!

Egyéni vélemény, sniperkedni a 75/76 mm-es jobb, míg a 105 mm-es cső inkább one-shotra alkalmas (Tier IV-ig, felette nincs sok haszna egyiknek se, ha nem tudsz hátul maradni)

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #44761 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Szia!

Mindenkinek más. :) Ez egy ritka rossz gép, szerintem jobb átugorni, mint a legtöbb alacsony szintű tankot. Bár gyors, aránylag jó ágyú a meggymagos, de hozzá a tank elég tré. A mozsár viszont ha betalál elég csúnya dolgokat tud művelni tier 5-ös tankokon is. Mondjam, hogy az összes tier 5-ös td-t egylövésezi? (jó AT2-t nem, de a HE azon is sebez szépeket).
Ezt mint a szenvedő fél mondom, ha látom, hogy a meggymagos van rajta szó nélkül támadom, ha a mozsár...
Azonban nem vagyok mindig mozsár párti, a Dobozon (marder 38t után) és a Kukacon (S35CA)is a meggymagosokat használom/használtam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 4 hónapja #44838 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Szia!

Mindenkinek más. :) Ez egy ritka rossz gép, szerintem jobb átugorni, mint a legtöbb alacsony szintű tankot. Bár gyors, aránylag jó ágyú a meggymagos, de hozzá a tank elég tré. A mozsár viszont ha betalál elég csúnya dolgokat tud művelni tier 5-ös tankokon is. Mondjam, hogy az összes tier 5-ös td-t egylövésezi? (jó AT2-t nem, de a HE azon is sebez szépeket).
Ezt mint a szenvedő fél mondom, ha látom, hogy a meggymagos van rajta szó nélkül támadom, ha a mozsár...
Azonban nem vagyok mindig mozsár párti, a Dobozon (marder 38t után) és a Kukacon (S35CA)is a meggymagosokat használom/használtam.

Ezért van nekem rajta a harmadik, mert a másik kettő csak adott szituban jó.
Azzal meg minden esetben középszar/középjó

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #45032 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Szia!

Mindenkinek más. :) Ez egy ritka rossz gép, szerintem jobb átugorni, mint a legtöbb alacsony szintű tankot. Bár gyors, aránylag jó ágyú a meggymagos, de hozzá a tank elég tré.

Nekem bejött anno, vissza is vettem (mielőtt letöröltem a játékot). Vannak sokkalta szarabb tankok is ...

11 éve 4 hónapja #45039 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Szerintem a T40 egyáltalán nem rossz. Én a top 76 mm-es löveggel használtam. 415 csatát játszottam vele, a winrate 62%, a K/D ratio 4.4, átlagsebzésem 875, ami a HP-jának több mint háromszorosa. Ha nem lenne jó gép, akkor sokkal rosszabbak lennének vele az eredményeim, mert nem vagyok epic játékos.

A 400 méteres látótávolsága nyílt pályákon nagy előnyt jelent. A top löveg még +2 tier ellen is elég szokott lenni (nagyjából ugyanaz a löveg mint a Sherman E8 top lövege).

11 éve 4 hónapja #45072 Írta: Stariah
Megválaszolva: Stariah
A t40-et en is a a 76 mm-es loveggel hasznaltam, es imadtam. Sajnaltam megvalni tole, de siettem tovabb :)
Egy olyan gep, amivel befolyasolni tudod a csata menetet.
Csak arra kell vigyazni, hogy a nagyobb tierek konnyen atlovik. es persze, ha talalkozol egy gyosr light-tal, amit egy jo jatekos vezet, akkor sincs sok eselyed.
De ha a csapatot koveted vagy fedezed kb 2 negyzet tavolsagbol, akkor nagyon lehet vele hasitani.

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #45107 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
T40 hatalmas FUN tank! minden percét élveztem, nagyon büntet a 76-os ágyú még tier 6-ban is!

íme:

11 éve 4 hónapja #45108 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
De a T40 ágyújánál szabadból is csak a 4. ágyút tudnám kifejleszteni, a 76-ost nem, ahhoz kellene még xp, ha jól látom lánctalp nem fog kelleni.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 21 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.