Sziasztok. T20 és az utána lévő tankokról kellene vélemény. Már egy ideje filózok, hogy megvegyem e a T20-at.
Szia!
A
T20 egy amolyan light/med keverék. Ennek hátránya, hogy egy papírdoboz, amit az lyuggat ki, aki akar. Pár dolgot le lehet venni lánccal, de erre nem lehet alapozni. Lényegében bármi átlövi ami szembe jön.
Előnye viszont, hogy gyors. Persze nem egy dragster, de medhez képest jó tempót lehet vele menni korrekt fordulékonysággal.
Egyedül inkább ne támadj vele, csak sérült, leharcolt ellenfeleknek vidd be a kegyelemdöfést ha kínálja magát a szitu. Csapatban mozogva, támogató tanknak viszont nagyon jól használható. A legjobb módszer szerintem, ha megvárod, míg az ellenfelek ellövik magukat, vagy oldalba támadod őket, kihasználva a mozgékonyságát.
Pershing: Eddigre remélhetőleg megbarátkoztál a T20 ágyújával. Ez azért fontos, mert itt is ez kísér végig. Én ráraktam a Top csövet, de észrevehetetlen a különbség a két ágyú között.
Nem úgy a két tank között: A Pershing ugyanis inkább med/heavy keverék. Lassabb, de jobban páncélozott. Lánccal le lehet venni dolgokat, plusz a tornyán lévő lövegpajzs is jó szolgálatot tesz. Ennek ellenére nem szeretem. Amilyen lendületesen haladt a T20, ez olyan szenvedős.
Az ágyú ezen a szinten már gyenge (kivéve golddal), cserébe több mozgékonyságot veszít, mint amemnnyi páncélt kap.
Patton-ök: Ezeket tesztszerón játszottam elég sokat, mert próbáltam magam meggyőzni, hogy jó lesz ez a vonal. Nem lesz.
A versenyelőnye a többi medhez képest a látótáv (410, illetve 420m). Viszont a plusz látótáv ellenére azok hamarabb veszik észre, mert olyan botrányosan szar a camoja mindkét Pattonnek.
A többi paraméterben pedig egyszerűen gyengébb. A felépítmény magas, a torony kevésbé pattintós, mint az orosz/japán medeké. Bár a toronnyal pattintás amúgy is esélytelen, mert akkora tumor van rajta (kupola), hogy kis túlzással artyval is belövöd 700m-ről. Szóval a manapság divatos medekhez képest lassabb, nagyobb és könnyebb belőni. Bomba vétel!

Az ágyúja viszont jó, de nem kompenzálja ezeket.
Bár sok rosszat írtam most róla, biztosan ki fogom fejleszteni, mert tetszik. Viszont ha sokoldalú, versenyképes tankot akarsz, ajánlom helyette az Obj.140, STB-1, T-62A valamelyikét. Vagy Bat-Chat. Ezekkel hasítanak a nagyok.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."