Jelenleg 77 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 35 perccel ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 19 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #85527 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Én az amcsi hevi ágat a T32-től éveztem, T29-et túl lomhának és pontatlannak találtam. Az M103 102 csata után lett meg(csak a tornyot húztam ki freeből), de a T32-est akkor is megtartom, mert eszméletlen jó. Ha nem lett volna 8-as kampány bőven 2000 fölötti lenne vele az átlagom.

A 2000-et sebzésben kell érteni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #85531 Írta: Soundwave_1
Megválaszolva: Soundwave_1
A T32-őt én is jobban élveztem mint a T29-et. Egy kicsit tényleg pontosabb és hiába tűnik kicsinek az átütője elég jól lehet vinni vele a 9-10-es tankokat is. (gold nélkül nyomom) Az M103 a top csővel nagyon jó, de nekem állandóan kilőtték a töltőt. Nem tudom már melyik frissítés után, de a torony nagyon sebezhető lett. Előtte sokkal jobban pattintott. Ha tornyot belövik tuti sérül valamelyik modul. Most már gyűjtöm a kreditet a T110E5-re, kíváncsi leszek, hogy milyen!

10 éve 9 hónapja #85567 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Nem az van, hogy a T32 ugyanaz, mint a T29, csak eggyel feljebb? Ugyanaz a löveg, motor, rádió ( :P ). A torony és test páncélzat is csak kicsit keményebb. Ergo ugyanaz a taktika is kell, csak nagyobb vasak ellen.
Meg ami a T29-nél előny szerintem: a top tornya felülnézetből hasonlít a Millenium Falconra. :whistle:

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #86453 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Hosszu idő után, ma este elővettem a Hellcatet. Hogy micsoda fostalicska lett ebből a hajdan fürge, harapós kis TD-ből. Mindíg is papír volt, de most, a nerf után már lassú és pontatlan is. Fénykorában kicsit OP volt, de ennyire azért nem kellett volna tönkretenni. Azt hiszem, megy a levesbe.

10 éve 9 hónapja #86456 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Ha van helyed tárolni, szerintem ne add el... ha elég sokan sírnak miatta, előbb-utóbb visszabuffolják.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

10 éve 9 hónapja #86461 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Ha van helyed tárolni, szerintem ne add el... ha elég sokan sírnak miatta, előbb-utóbb visszabuffolják.

A próféta szóljon belőled Szete bátyám. :)

10 éve 9 hónapja #86472 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nem értek veled egyet. Igaz hogy más lett, de attól még ma is jó gép. Ezzel a szerinted "fostalicska" Hellcat-tel is sikerült összelőnöm a 2. kiválóság jelét, és már úton a harmadik. Ha annyira gyenge lenne esély nem lenne rá.

Hosszu idő után, ma este elővettem a Hellcatet. Hogy micsoda fostalicska lett ebből a hajdan fürge, harapós kis TD-ből. Mindíg is papír volt, de most, a nerf után már lassú és pontatlan is. Fénykorában kicsit OP volt, de ennyire azért nem kellett volna tönkretenni. Azt hiszem, megy a levesbe.

10 éve 9 hónapja #86474 Írta: BiO_rOo_BOT
Ha az M103 bejött, a T110E5-nél sikítozni fogsz a gyönyörtől. Mint egy szteroidokon nevelt M103 - keményebb, pontosabb, erősebb, fürgébb. Szerintem az egyik ha nem a legjobb T10 tank jelenleg a játékban, de hogy a legsokoldalúbb az biztos.

A T32-őt én is jobban élveztem mint a T29-et. Egy kicsit tényleg pontosabb és hiába tűnik kicsinek az átütője elég jól lehet vinni vele a 9-10-es tankokat is. (gold nélkül nyomom) Az M103 a top csővel nagyon jó, de nekem állandóan kilőtték a töltőt. Nem tudom már melyik frissítés után, de a torony nagyon sebezhető lett. Előtte sokkal jobban pattintott. Ha tornyot belövik tuti sérül valamelyik modul. Most már gyűjtöm a kreditet a T110E5-re, kíváncsi leszek, hogy milyen!

10 éve 9 hónapja #86478 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun
Nekem a Hell alapból benne volt a top 3-ban.2k feletti csatát toltam vele, kihúzva benne egy 4. skilles legénységet.Igazi fun gép...volt.
Most azt mondom, hogy némi rutinnal és normális legényekkel egy használható gép.Lehet vele jó köröket menni, ugyanúgy megállja a helyét +2 tierben is, mint eddig és ha jól jön ki a lépés, simán képes vele az ember meccset lehozni.
De a legutóbbi buhera a TD álcavesztéses nerffel karöltve egy herélt kandúrt csinált belőle ahhoz képest, ami volt.Megtartottam ezek után is, és játszom vele ugyanúgy mint előtte, de hihetetlenül bosszantó tud lenni, hogy bizonyos szitukban mennyire esetlen lett, köszönhetően azoknak a dolgoknak, amit szisztematikusan hazavágtak rajta.
Minden ragaszkodásom ellenére úgy döntöttem eladom, a legényeket áttolom amcsi heavy vonalra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 9 hónapja #86485 Írta: BiO_rOo_BOT
DrangHun - az én Hellcat-em erdeti 4 skilles legénysége átkerül a T57 Heavybe. A 2. kiválóság jelét egy nulla skilles, igaz legalább 100%-os vadiúj legénységgel szedtem össze. Mindenkinek igaza van - nem olyan mint volt, ez tény. De nem is lett annyira rossz mint egyesek állítják. Kicsit igazítani kell a stíluson itt-ott és még ma is hozza az eredményeket a kismacsek :-)

Nekem a Hell alapból benne volt a top 3-ban.2k feletti csatát toltam vele, kihúzva benne egy 4. skilles legénységet.Igazi fun gép...volt.
Most azt mondom, hogy némi rutinnal és normális legényekkel egy használható gép.Lehet vele jó köröket menni, ugyanúgy megállja a helyét +2 tierben is, mint eddig és ha jól jön ki a lépés, simán képes vele az ember meccset lehozni.
De a legutóbbi buhera a TD álcavesztéses nerffel karöltve egy herélt kandúrt csinált belőle ahhoz képest, ami volt.Megtartottam ezek után is, és játszom vele ugyanúgy mint előtte, de hihetetlenül bosszantó tud lenni, hogy bizonyos szitukban mennyire esetlen lett, köszönhetően azoknak a dolgoknak, amit szisztematikusan hazavágtak rajta.
Minden ragaszkodásom ellenére úgy döntöttem eladom, a legényeket áttolom amcsi heavy vonalra.

10 éve 9 hónapja #86488 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

DrangHun - az én Hellcat-em erdeti 4 skilles legénysége átkerül a T57 Heavybe. A 2. kiválóság jelét egy nulla skilles, igaz legalább 100%-os vadiúj legénységgel szedtem össze. Mindenkinek igaza van - nem olyan mint volt, ez tény. De nem is lett annyira rossz mint egyesek állítják. Kicsit igazítani kell a stíluson itt-ott és még ma is hozza az eredményeket a kismacsek :-)

Persze Zsolt, én sem azt mondom hogy rossz, csak elveszítette azt a varázsát, ami miatt kiérdemelte az örök darab jelzőt.Számomra kiveszett belőle valami, aminek köszönhetően csak egy lett a játszható, használható tankok közül.

10 éve 9 hónapja #86489 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Állítólag az új Hellcat a T8-as Chairoteer a brit ágról:D Szóval lehet rámegyek (bár utálom az angol tankokat)

10 éve 9 hónapja #86490 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV

Állítólag az új Hellcat a T8-as Chairoteer a brit ágról:D Szóval lehet rámegyek (bár utálom az angol tankokat)

Ezt a hírt megerősítem, most éjjel nappal is-6-ozás lesz, free xp-ből tier V-ig kihúzom, szerintem már onnantól OP a line..
Tier VIII-ban laza 390-es alpha egy kis mozgékony td-től.. tuti hogy 1k damagera már lila wn8at fog adni :evil:
Ma este írok is aztán nyomatjuk :D

10 éve 9 hónapja #86500 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ezt a hírt megerősítem, most éjjel nappal is-6-ozás lesz, free xp-ből tier V-ig kihúzom, szerintem már onnantól OP a line..
Tier VIII-ban laza 390-es alpha egy kis mozgékony td-től.. tuti hogy 1k damagera már lila wn8at fog adni :evil:
Ma este írok is aztán nyomatjuk :D

Ha van T9-T10-ed gyere, mert én a WZ-111 missiont pörgetem, kell a sebzés meg a kill:D

10 éve 9 hónapja #86513 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
F3rmi. Nem mondom, hogy játszhatalan. Csak a nerf óta még nem használtam, és meglepett, hogy mennyire megváltozott.
A papírnak is vannak gyártástechnológiai váltzoatai, a selyempapírtól a kartonig.
Ez mindíg selyempapír volt, amit ellensúlyozott a mozgékonyság, és a jó ágyú.
Persze az az igazság, hogy - saját bénaságom okán- fénykorában sem voltam igazán eredményes a Hellcatel.
Az is egy opció, amit Szete javasol. A siralmak hátha eljutnak WOT os életünk alakítóinak fülébe, és visszakap valamit elvesztett tulajdoságaiból. / Végül is tényleg elfér a garázsban. / Ezzel csak az a baj, hogy nem hiszek ebben a cenárióban. Ugyanis ez a tévedésük beismerését jelentené, és valahogy ez nagyon nem jellemző ezekre a WG.s fiúkra.
Egyáltalán volt itt olyan tank valaha amit nerf után visszabuffoltak? Tényleg nem tudom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 6 órája 48 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.