Pershingről valaki tudna írni egy gyors véleményt? Leginkább játékstílus, felszerelések érdekelnének. Megvan már egy ideje, már csak a torony kell rá, de valahogy nem érzek rá. Páncélja nincs, sebessége nincs, álcája nincs. Nem tudom mire lehetne használni igazából
Pershingről valaki tudna írni egy gyors véleményt? Leginkább játékstílus, felszerelések érdekelnének. Megvan már egy ideje, már csak a torony kell rá, de valahogy nem érzek rá. Páncélja nincs, sebessége nincs, álcája nincs. Nem tudom mire lehetne használni igazából
Na a Pershingel én is így voltam, aztán kapott töltésgyorsítót, ventillátort és egészen más tank lett. Én leginkább bujkálok vele, aztán amikor lehet oldalba, hátba szúrom az ellent.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: smok3_hun
Megvettem a jacksont és a hellcatet. Jacksonnal 2 csatát kellet mennem csillagozáshoz, míg a másikkal egyet, de előbbié jobb volt összesítve. Az első csatában rám írt egy könnyű tank hogy menjek s öljek meg valakit, mert top tierben vagyok, írtam neki, hogy stock tankkal vagyok, attól, hogy jó ágyúja van maxolva a td-knek, az M1A2 csak gyors, nem az van, hogy lövök egyet és elfüstöl egy tank.
felszerelésnek mindkettőre töltésgyorsítót, álcahálót és periszkópot vettem, tölténynek csak sima alapot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: csumbala
Meg tudom erősíteni Vonkurz állításait és én pont ezért adtam el. Képzelj el egy kockát aminek van hat oldala és így van felszámozva: 3 db 1 2 db 2 meg egy db 6-os. A hatos mindent visz (kijöhetsz a börtönből Capitaliban:D) de az 1-es sokkal nagyobb büntetés (két körből kimaradsz).
Szvsz nem éri meg megkockáztatni, mert sokkal többet veszíthetsz vele, nekem nem jött be, nem szerettem, ellenben ezen a szinten ott a Ru251, na az igen.
Én érzem csak úgy, hogy a stock jackson jobb, minta stock hellcat? Hellcattel néhány körrel többet mentem, mint jacksonnal, de azon több az xp, mint a pokolcicuson Ilyen ütemmel hamar meglesz az ágyú, csak a motor "elég súlyos" a tanknak, mindkettőnek, hellcatra csak az alaprádió fért fel.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."